С
Спенсер
Гостин
Не е Цезар крив!!!
Марио примети го Цезар како влага у тие дуели, ко пичка, исто влезе и со Гомез на реваншот у Минхен, не влага сигурно, ко децана у маало мижи, не беше тоа најдобра интервенција иако ја бар не префрлам вина врз него, на друго место истата денес беше лоцирана.Цезар убаво си влезе во шутот и затоа Робињо не даде гол во првиот обид.. тука секој напаѓач пласира а секој голман се пушта така... не е ова грешка на Цезар.. не ја фрлајте вината на Цезар.. толку иам да кажам
Не зборам за други утакмици.. паднат е у форма... ама овој гол ако не го дадеше Пато.. ќе го дадеше Робињо.. ако клекнеше да ја земе со раце, ќе му ја пласираше како што ја пласираше.. затоа он се фрли и шутираше во него...Марио примети го Цезар како влага у тие дуели, ко пичка, исто влезе и со Гомез на реваншот у Минхен, не влага сигурно, ко децана у маало мижи, не беше тоа најдобра интервенција иако ја бар не префрлам вина врз него, на друго место истата денес беше лоцирана.
Точак !Абе силеџии го јадовте немиен а штета што заврши 3 -0 требасе 5-1 минимун не сум задоволен,Сидорф на ,,Камби ,, му ја криеше топката си играе курот во средината едино што имавте е промашајот на бушманчето....и да
Затоплува во Милано
Не ти е малце срам со муабетиве, ипак, 30 години имаш а ако добро памтиш отвараше нови јузери и по ПП ме молеше да те одбанираат од темата за Милан бидејќи како што рече, цитирам, '' нема смисла 30 годишен човек да биде баниран '', иако ги прекрши правилата, нејсе тоа, тогаш ти излегов у пресрет зашто жал ми падна за тебе со оглед на твоиве приоритети, али дај жити се одјеби со вакви испади ако сакаш уште да егзистираш на една од ретките добри работи у твојот живот, форумов.Абе силеџии го јадовте немиен а штета што заврши 3 -0 требасе 5-1 минимун не сум задоволен,Сидорф на ,,Камби ,, му ја криеше топката си играе курот во средината едино што имавте е промашајот на бушманчето....и да
Затоплува во Милано
Не баш..Црвениот на Киву ја реши средбата, иако тоа беше единствено нешто што можеше да направи
тиАбе силеџии го јадовте немиен а штета што заврши 3 -0 требасе 5-1 минимун не сум задоволен,Сидорф на ,,Камби ,, му ја криеше топката си играе курот во средината едино што имавте е промашајот на бушманчето....и да
Него, не дека плачам нешто, али црвениот на Киву... ви текиња лани иста ситуација Ето-Гатузо ?