Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Јас триплетето си го фатив прва средно (ај коа сите кажувате :P) тогаш бев газда у школо...сеа у школо е смрт за мене овој период,а и плус на фб си трпам ремет ..знаат бене и весли10,ама ја сум си пак со интер!!
пс:ајде нека ме земат и мене у Апиано да се сликам со Занети :P:icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мунтари прва утакмица за Милан и се повампири,а нашине дрва се за цепење само.

Него,не сум во тек,уште не е избркан Раниери ? :facepalm:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

Шо да се каже повеќе,самата слика сама по себе говоре колку сме мизерни.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И после тоа Мунтари нечинел :eek: :tapp:
Па се е до тимот бидејќи фудбалот е тимска игра а еден играч не е никаков фактор..нормално дека сега Мутнари ви се гледа добар бидејќи Милан е екипа со одлични поединци каде лесно ги добиваат ваквите селски екипи како Чезена и имаат еден куп креаттивци во тимот..кај нас на пример Камбиасо,Занети,пацини по дифолт играат што значи играш со минус три играчи од почетокот..Мајкон за сите трча и ако не ни е тој во нападот нема акција да изградиме не па шанса..Мунтари е тешко дрво само денес неговите соиграчи беа одлични и имаше повеќе простор за него а во тврда утакмица се губи чоекот....ч

Не е проблемот до еден играч туку општо во целиот тим кој изгледа како раштиман оркестар и растурена банда ..откако ќе се врати Гуарин треба да се форсира нон стоп со Алварез заедно во тимот и секако Поли кој би требало да го содржат костурот на екипата од следната сезона..не сме дотолку за никаде проблемот е во Раниери кој лошо ги поставува играчите и воопшто тимот нема никаква игра и секоја шанса ни е од прекин...значи требаше цела сезона Зарате да го игра бидејќи за другите играчи од нападот е измислен во секој сегмент а не вака на клупа го држи и нормално дека нема да се покажи..Алварез и го игра и не го игра..Снајдер лево крило..со Нагатомо нон стоп сме со играч помалку посебно кога го игра на средина:facepalm:..и плус нон стоп ги форсира постарите играчи иако гледа дека нема никаков резултат со тоа.....

Раниери:facepalm:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Види го ти циганчето се повампири денес ... :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Добар е Интер, не се нервирајте. Со кого инаку ќе се смеевме оваа година? Се сеќавам после осмото или деветтото коло Интер имаже повеќе изиграни натпревари отколку бодови.

:D

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Сакав нешто позитивно да пишам за Интер ама ми текна дека играме сеа Лига на Шампиони, а Раниери е сеуште тренер :(

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Има некој информација повеќе дека Раниери и дефинитивно е избркан? Се шпекулира дека Морати сакал да му даде шанса на мечот со Марсеј и Наполи, но овој побарал едно засилување во јуни и му пукнал филмот на Морати и го избркал...

Kajgana Shop

На врв Bottom