Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Е јас исто си ги фатив годините кога Жозе правеше попара сегде,цел клас ми беше со Јувенташи и Миланези,секако некад го јадев на пример со Шалке,али повекето јас им ја вадев душата.А можам сеа да замислам што ке би ми се случувало во школо додека идев,т,е истите ми вртат ама све е турено на игнорирање :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Е јас исто си ги фатив годините кога Жозе правеше попара сегде,цел клас ми беше со Јувенташи и Миланези,секако некад го јадев на пример со Шалке,али повекето јас им ја вадев душата.А можам сеа да замислам што ке би ми се случувало во школо додека идев,т,е истите ми вртат ама све е турено на игнорирање :D
А која иронија е да ти се јави БобиМКД по поразот од Шалке а недела дена порано си го исплескал Баерн со пола сили :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Јас паметам кога игравме со Арсенал во ЛШ, и на гости кога ги пернавме 0-3, се курчев една недела:D послем на реваншот ми се врати дупла тоа што се курчев.
Сеа немам мака.. се ми е рамно : )

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Прашува за сајтот, сакал да биде шинтерашкиот Панче :)
Аха, не сконтав дека е за тоа. Се од на лето, до тогаш нема да можам, обуки/инструкции. Ќе мора да ја освежиме редакцијата некако.

Како беше она:
- се бараат преведувачи со големи познавања од Милан
Ја имам братучед што навива за нив!
- примен си!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А која иронија е да ти се јави БобиМКД по поразот од Шалке а недела дена порано си го исплескал Баерн со пола сили :pos:
Сака да си олесни душа човекот бе,ке ти каже ете од Германци изгубивте ви вратија :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Аха, не сконтав дека е за тоа. Се од на лето, до тогаш нема да можам, обуки/инструкции. Ќе мора да ја освежиме редакцијата некако.

Како беше она:
- се бараат преведувачи со големи познавања од Милан
Ја имам братучед што навива за нив!
- примен си!
Се шалев, али можда и на тоа мислел, нека си каже :)
Така некако беше, т.е. имаше две. Едното за фудбал некои што имале познавање од фудбалот, а второт мислам дека беше со јазик нешто и еден пишал братучетка ми учи италијански :pos:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Kratka pjesmica o interu.

Probali smo pobjediti Lecce,
Od sebe napravili smeće.

... Milito je čak pokušo i sam,
A Miccoli rekao:"e, ne dam".

Ranieri nas doveo u Rim,
Da ispadnemo gost fin.

Kući nam Novara došla,
Sa tri boda kući je pošla.

Bologna, pa zar i ti,
A šta ću, ajmo nula tri ! !

No offence :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Него, дај кажете што ќе правиме со децава наши од фан-клубов што идат во школо. Да им најдеме некое оправдание за цела недела да не идат во школо, давајте идеи, јак ремет ќе јадат, јас си ги фатив убавите години во средно.
+1..

Ама кај мене на никој не му се праеше за фудбал муабет во тоа време:pos:..плус 80% беа припаднички од понежниот пол па од фудбал не се разбираа многу многу:LOL:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Не го фатив јас триплетето во средно, на факултет, али тогаш не ги знаев кој се за јуве, кој за милан, сезонава излегоа како полжави после дожд...
Имав и еден школски фан на баерн и се кладивме на 500 ден.Следниот ден во училница бев

i plus dnevnica od 400 den.(nemal 500 pa mi dade 400 :D)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Јас триплетето си го фатив во средно 4-тата година, уште во 7 и 30 часот наутро си ги реметев.

Еве го Филипо

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Како може за плукање (демек со намера) на Кастињос да му дада 3 утакмици казна, а на Ибрахимович за удирање на противнички играч исто?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Филипо доаѓа во Апиано Џентиле

In your face, bitches! :)

Еј, малку морав да корегирам. Прво, сликите обавезно ставајте ги на сајтот, затоа што нема да можете да намалите димензии на слика ставена од друг сајт и ќе прави проблеми. Ако ја тргнат некогаш, ќе ја снема и од сајтот. Второ, од памет ме извади антивирусот, изгледа еден од тие сајтовите од каде што беа земени сликите има вируси, а изглегува дека нашиот сајт има. Така и приметив дека не се од кај нас сликите.
Филипо е легенда! :)
1.отвори си го профилов на кајгана, да може човек да ти пушти приватна порака.
2.Сликите се од фејсбук.
3.Немаше никој од тие што знаат да ставаат директно слики на сајтот уклучен пошто беше сабота навечер и морав така.
4. Детето си се сретна со цел тим, си фана гага дрес потпишан од Занети и глеаше тренинг. Има да си го лади со другарчињата колку сака сеа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom