Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
Па 6 победи со ред . Само Мурињо тоа го праеше ;)
Рики Алварез ако мислиш за него
Друже не ме зезај жити се, какви црни 6 победи... тоа што го направи Мурињо за Интер е неспоредливо, барем последниве 15 години колку што пратам фудбал.
Не те разбирам ама во ред е , може да се сложиме дека не се сложуваме? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.791
Никакви анализи не се потребни, од Сатурн се виде дека голот на Мота е чист, еве и правилата што велат па во иднина на оние кои не им е јасно да им се разјаснат некои работи при вакви ситуации за да не се расправаат за џабе.

Ова го знаеа и самите фудбалери, мислите Милито не знаеше дека е во офсајд таму ? Исто и Самуел ...
Намерно седеа таму, уиграно им е ова, не се ни први ни последни што прават вакви '' финти '' при нафрлени топки, и Јуве со Ферара на времето вака се обидуваа да даваат голови, Алардајс кој го памти од Англија со Болтон знае тек он колку ова го користеше, али јебига, судијата згреши, ако не се лажам, ме мрзи сеа да проверуем, го дигна знамето уште пред Мота да даде гол.

Далеку беше ова од намерна грешка, едноставно толку му сече и треба да се преиспита малку зашто дефакто беше апла голем пропуст ова бидејќи крати водство во ваков дуел на еден од тимовите, инаку Орсато денес ... ф-а-н-т-а-с-т-и-ч-е-н.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Друже не ме зезај жити се, какви црни 6 победи... тоа што го направи Мурињо за Интер е неспоредливо, барем последниве 15 години колку што пратам фудбал.
Не те разбирам ама во ред е , може да се сложиме дека не се сложуваме? :)
Звер :):) договорено

Нема шанси никад да биде на рамниште на Мурињо тоа е факт и јасно е . Само направив една компарација со него дека не врати у игра и не извади од длабоки гомна . Може и компарацијата не е адекватна ама се разбравме :):)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Има еден фан на Билан со јузер Борн то бе бозанеро.Со аватари се кладеше дека Милан ќе победи,итн.Ама чудна работа јебига го снема,се изгуби.
Јас му кажав дека во 22 и 37мин. на 15-01-2012 год, ќе му ја кажам температурата во Милано,ама он беше нестрплив и видовит па не сакаше да почека!
Епа пријателе моментално е -5!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.453
Морати да го истовари Тевез во теков на неделава кој позитивен импулс за тимот ќе биде тоа...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.791
Мартин, ја не видов дека у иста реченица си го стаил Раниери со Мур ...
Види, тоа што направија 6 победи по ред факт е дека е заслуга на Раниери и играчите, али и глупо е да се спореди начинот на кој се правеа сериите со Мурињо, кога рутински победуваа во сите натпревари, и го надигруваа противникот, и сега, кога дел од победите беа на сила ( Чезена гости, Сиена гости ) и Цезар ги вадеше со маестрални интервенции во ситуација кога голот им висеше.
Сепак, ако се зема Раниери во предвид, земаме Се, не можеме да ги заборавиме и 13те загубени бодови со него во Серија А.
Те сваќам што сакаш да кажеш, али она главното тек сега допрва почнува, до сега Раниери водеше екипа која сака да игра наредна година во ЛШ, сега води тим кој напаѓа на скудетото !

Далеку е ова од ерата на Мурињо, уште ја немаат онаа сигурност но се на добар пат да ја добијат, Раниери треба да е свесен за една работа, ако сега не освои голем трофеј, дефинитивно тоа ќе значи крај за таа можност во неговата кариера, сега или никад за него, па нека се среди малку зашто и со Рома беше фантастичен, скоро, па на крај сепак на сцена стапи неговиот лузерски карактер и менталитет ( а сите знаеме колку беше преблиску до трофејот ), нешто што не смее и сега да биде случај.

Да не се летаме многу во облаци, сеуште се во негатива на табела, 5 и 6 бода од Милан и Јуве, и сеуште нештата треба да се средуваат во тимов, а не треба во меѓувреме да се заборават и оние мечеви кога се губеа бодиви а тимот (скоро) ја имаше истата игра но не и среќа која ја имаа во последниов период, исто и моралот во тимот е каде-каде повисок од пред месец дена, такоџе и одредени играчи имаат јак прогрес во форма ( Милито, Маикон, цела ебана одбрана а и средината со Камби и Мота ).
Од аспект на начин на игра, реално, уште МНОГУ работа ги очекува и не смеат тука да застанат, напротив, бољи ветер у грб од овој сеа не можеа да добијат, факт, ваква отскочна штица до пред некој период беше пуста желба и фантазија.

Па уште и Тевез ако дое ... па,па,па, Тевез - Милито напред ? Па ... па ... па, аргетинско танго во свое најбоље издание. :vozbud:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Добор си ме сватил :)
Нормално дека е далеку од ерата на Мур . Ама играчиве почнаа да си ја враќаат формата . година ипол помина од одењето на Мур . Пример во времето на Лео игравме добро ама не сите играчи беа во форма .
Изгледа има добра тренинг програма , нема многу повредени . Полека сите ја враќаат формата. Па кога последен пат ко денес си ги видел Лусио-Самуел . Ме потсетија на двомечот со Барса жими се .
Милито три натпревари по ред дава гол . Ова го немал направено од Март 2010 , времето на Мур .
Занети , јеботе човеков вечерва газеше
Муабетот ми е дека играчиве денес ме со играта , поставеноста и дисциплината ме потсеќаат на времето на Мур .
Ниеден тренер не го споредувам со Мурињо , меѓутоа нивната игра потсеќа на тоа време .

Едно не се слагам со тебе дека оваа година ако не земе Раниери титула готово. Не е готово . Не заборавај од позиција на табелата не зема . Тогаш едвај праевме муабет за ЛШ а и тоа не верувавме , така да на добар пат се и ко што викаш да не усере и он а и играчиве

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Морати да го истовари Тевез во теков на неделава кој позитивен импулс за тимот ќе биде тоа...
Можеби пишал некој порано сега прочитав изјава на Морати.
Вели доставиле понуда од 25 милиони и уште чекат одговор.Вели во денешниот фудбал и таа можеби не е доволна.
Во право е 25 милиони се таман цена за Тевез.Ако не со тие пари може да се земат и други квалитетни играчи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.453
Дискутирано е се, јас пишав сега дека би бил добар тајминг оваа недела, ќе ја подигне еуфоријата до максимум.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.791
Поентата ми е дека престојот во Интер му е последна шанса за голем трофеј, по Интер тешко дека ќе води пак голем клуб а со тоа и тешко дека ќе освои ваков трофеј за прв пат во кариерата.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Не можам да сватам како некој е против идењето на Тевез во Интер. Значи добиваме КЛАСА од играч, во најдобрите фудбалски години, за 25 милиони евра. За Пасторе платија 40 милиони. Еве гледам са Лукас бара преку 30 милиони. Кој е Лукас бе? Кој? За Тевез прајме муабет...
...кизнај шо ми текна постов да го напишам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тоа си е принцот бе,нема играње со него...

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lxv48ljrOS1qcbx26o1_500.gif

Veceras je nase vece,veceras se Berluskoni pece,nek se pece,nek se dinjsta,ko ga jebe kad je milanista! :D

Песничево еј од прееска ми се врти во глава :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom