Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Мамето да им го ебам на француските судии не отепаа со овие исклучувањата.Сега требаше да водиме 5-6 разлика против шведска

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Шо вика Иосоно ќе Алварез ќе си ја игра аргентинската . Бидете сигурни дека ќе го седне Ван Бомел на г'з барем еднаш . Уживанција за гледање е , само да биде опуштен . Другиве тројца у средина Мота , Камби и Занети има да се убијат од трчање . Страв ми е само од Пато да не им избега а Злате паднат е , не игра ко порано . Со Емануелсон нема да имаат проблем , дечкото е тиња

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Нека дадат репетиција за голот на Мота,,, дека некако чудно ми падна.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Нека дадат репетиција за голот на Мота,,, дека некако чудно ми падна.
Според италијанскиве страници не било офсајд, а и некои од нашиве виделе дека не било офсајд, јас на стрим глеав и не ја дадоа убаво ситуацијата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.762
Чист гол им поништија, Мота не беше во офсајд.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Dobro bre nie imame li napad,ili ovie nasive planirat da se branat celi 90 minuti,ili treba da ni dadat gol pa da napagame cccc

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Тоа е тоа што ви го зборев за играта со двајца напаѓачи. Милито и Пацини ги повлекуваат двајцата централни дефанзивци на прва статива, со тоа се остава празен простор во средина и уфрлање на еден играч. Само треба да се реализира, иначе секоја формација колку и да ја имплементираш успешно ако нема реализација ќе биде неуспешна резултатски.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.485
Ах како не го даде Рики тоа. Нема везе одлично си ги извршуваат задачите сите фудбалери, сега Снајдер у второ нека влезе негде накај 65 минута и може да тепаме. У одбрана многу ми се свиѓа како играме, Лусио и Самуел одлични, Маикон исто. Форца Интер!

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Камбијасо, 30 години играш фудбал, а сеуште не знаеш ни еден асален пас да упатиш. Мамицата да ти ја ебам, глуп играч.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 21:45 ---
Камбијасо, 30 години играш фудбал, а сеуште не знаеш ни еден асален пас да упатиш. Мамицата да ти ја ебам, глуп играч.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Многу грешат во додавањата теренот велат за никаде бил.
Голот на Мота читам регуларен бил.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Некој линк да постави со поништениот гол на Мота бидејќи не го видов ради Ракометов.
П.С. Се надевам нема да падне психички Рики после промашувањето.
ФОРЦА !
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 21:47 ---
Не разбирам што го пцуеш Камбиасо за еден глуп пас, како само он да згрешил.
Што треба ондак за Алварез да се каже? - Глупости пишуваш !

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.185
Поени од реакции
13.030
Камиказата глупава одма надвор,капитенот на негово место!!!А место камиказата снајдер да влезе,да заличи срединава колку-толку!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Добри се во дефанзива , ама за малце ВанБомел ке не решеше. Многу ги дуплираме Пато и Ибра затоа не се видоа ,, жива срека што им игра Емануелсон дечкото усра 4-5 топки. Снајдер и Форлан очекувам да влезат доколку примиме гол , а ако дадеме ? Бункер ке се деси осештам.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Незнам, мене добри ми се утакмицава, искрено не очекував вака. Си мислев дека ќе се паничат и дека ќе примат некој моронски гол, али Самуел и Лусио се на ниво, Маикон е мноогу добар, само Нагасаки се тресе во одбрана...

Штета што не игра Снајдер, нема кој да разигра во ионака малкуте напади што ги имаме. Сепак имаме стабилна игра, једино ме нервира помислата на тоа дека Раниери ќе се брани во второ полувреме. Времиња беа кога напаѓавме со два црвени картони и победувавме на крај...

Kajgana Shop

На врв Bottom