Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Znachi vaka, mozda gresam masovno so ova, ama: Da ne se kupi Zarate voopsto, znachi avtomatski Inter ne e vo minus so tie drugite 17 milijoni, e sega, chim zemas igrach se nadevas vo najdobri raboti, sto znachi deka Inter planiral Zarate da funkcionira i so toa da go otkupi na krajot na letovo i so toa bil spremen da gi dade tie 17 milioni, ama toa da se desi ne e mozno. Od druga strana tuka e grdiot Tevez, koj so glava garantiram deka ovaa polusezona ako dojde ke ima 7+ gola ko nisto, e sega fintava so Tevez e sto za nego Inter planira da dade 25 milioni, ama ova ne se site "novi sredstva" nego vo ovie 25 milioni se i parite na Zarate, znachi 25-17=8 milioni + bonusi nekoi chitam 2 milioni, toa se 10 milioni za tevez...

Not bad...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ке го пуштиме да оди во Милан по дербито.
Милан го сака но пари не дава.
Според Скај Сити ја прифатиле понудата на Интер 25+ бонуси.

Според мене Интер игра некоја игра ќе видиме на крај што ќе направат.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Ке го пуштиме да оди во Милан по дербито.
Милан го сака но пари не дава.
Според Скај Сити ја прифатиле понудата на Интер 25+ бонуси.

Според мене Интер игра некоја игра ќе видиме на крај што ќе направат.
Utre ili zadutre definitivno ke se znae barem taka ide muabetov. Inaku nemozev da raberam ubavo mislam deka tevez cekase povik od morati nesto taka ....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Utre ili zadutre definitivno ke se znae barem taka ide muabetov. Inaku nemozev da raberam ubavo mislam deka tevez cekase povik od morati nesto taka ....
Да според Медијасет Морати ќе му се јавел да ги разрешат сите дилеми да го убеди да дојде.
Шпанси серии шпекулации на големо седнати ``експерти`` и само се оговара по овие спортскиве емисии во Италија.

Сега му звони Морати:) до вечер значи можно е да каже Да а Матрикс ако му прати порака тогаш работата е готова.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
И што сеаа??? треба да го молам да дојде кај нас,а он одбира да иде кај нашиот најголем ривал,е ако е така нека си ебе векот,пишав со сила убавина не бидува,и да дојде што??? не ми треба мене Балотели 2 во тимот,има и други играчи на располагање и тоа за 27мил пффф ене го Хулк плаче за зимање со 18 сигурно ке го земеме,а може и уште со некој играч да се искомбинира.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо би рекле стари , со сила убавина не бидува. Како што се шпекулира тој сакал да игра во Милан, Интер го купува, џабе е се тој како шо е лабилен , де му се игра де не му се игра , де во Аргентина сакал да игра ... уште ова му фали против своја волја да игра во клуб каде што имал поголема понуда , а не каде што тој го избрал тимот...
Дај боже да игра во Интер како што знае и умее , ова или ќе го биди САЛАМ или нема да го биди.
Според мене подобро би било да се насочеле кон други фудбалери... ама што е тука е си има професионални лица за тоа да мислат :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.211
И што сеаа??? треба да го молам да дојде кај нас,а он одбира да иде кај нашиот најголем ривал,е ако е така нека си ебе векот,пишав со сила убавина не бидува,и да дојде што??? не ми треба мене Балотели 2 во тимот,има и други играчи на располагање и тоа за 27мил пффф ене го Хулк плаче за зимање со 18 сигурно ке го земеме,а може и уште со некој играч да се искомбинира.
Хулк не го гледаш за 18 милиони веруј ми. Он има откупна клаузула од 100 милиони евра. Порто можеби нема да извади 100 милиони од него али под 40 нема теорија да го дадат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Хаха знаеш кога ке го земе некој Хулк за 18:rolleyes: ,тој газдата на Порто под 50 нема шанси да го даде!
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 20:41 ---
Хулк не го гледаш за 18 милиони веруј ми. Он има откупна клаузула од 100 милиони евра. Порто можеби нема да извади 100 милиони од него али под 40 нема теорија да го дадат.
Истово и ја го читнав негде,100 милиони му е откупна клаузула точно!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Хаха знаеш кога ке го земе некој Хулк за 18:rolleyes: ,тој газдата на Порто под 50 нема шанси да го даде!
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 20:41 ---

Истово и ја го читнав негде,100 милиони му е откупна клаузула точно!
Уффф 40 милиони,за 40 милиони 4 играчи ке купам па за Хулк толку не давам,него ова за со грдиов ств ми мавна на нерви,ке го мопам него да дојде,море маниго таму такви играчи не ми требаат во тим.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Уффф 40 милиони,за 40 милиони 4 играчи ке купам па за Хулк толку не давам,него ова за со грдиов ств ми мавна на нерви,ке го мопам него да дојде,море маниго таму такви играчи не ми требаат во тим.
Има играчи кои молат да дојдат во Интер,овој грдиов незнам што се мисли дека е.Криво ке ми биде што може многу да им помогне на Милан во борба за скудетото овие 2-3 години,иначе да го бараше друг клуб до сеа очи нејќев да му видам,при толку Аргентинци во Интер ако стварно се прави паметен тогааш излеа на тешки дроги е!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А и веке ако решил да дава 30 за Тевез,да продадеме дек од играчите,мислам како Мунтари,Киву и компанија,за 40 мил ке се земе Хулк што е моментално кока кола за грдиот...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не го отпишувајте Тевез као демек сакал да игра во Милан, а не сакал кај нас. Сето тоа може да биде шпекулација. И Снајдер наводно не сакаше да игра во Интер, па демек го "молевме" и слично ама истата година на крајот од сезоната ...

sneidjer kissing badge.jpg

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Не го отпишувајте Тевез као демек сакал да игра во Милан, а не сакал кај нас. Сето тоа може да биде шпекулација. И Снајдер наводно не сакаше да игра во Интер, па демек го "молевме" и слично ама истата година на крајот од сезоната ...

Прегледај го приврзокот 38769
Точно и јас се присетив на Снајдер,и него коа демек го молевме пишав кој го шиша али на крај ни донесе тројна круна,ајде ке почекам уште малце пред да се истрошам на Тевез:icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
За Хулк се повеќе од 15 милиони е премногу. А они можат откупна клаузула и од 2000000000000000000 евра да му стават.
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 21:01 ---
Дестро прво беше дел од трансферот на Мота и Милито, Интер видоа голем ќар од тоа, подоцна се случи и повредата на Самуел а он веќе беше во Џенова, во пакет со Ранокија.
Значи два пати сме им го продале Дестро на Џенова? ИОсоно иди да запалиш свеќа за Бранка :)

Грешка си, не беше дел од трансферот на Мота и Милито.

Kajgana Shop

На врв Bottom