Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.655
Пак сега, не се разбираме: јас пишав дека Интер се пишмани за Дестро, исто како што направи со Адриано и Пандев. Според информацијата значи.Иосоно, поентата ми е дека играчот воопшто не импресионирал до сега за да се става во муабет со Адријано кој газеше во Парма и сите знаеа дека му претстои одлична иднина иако тој самиот удри демант на тоа, од што е глуп.
Дестро прво беше дел од трансферот на Мота и Милито, Интер видоа голем ќар од тоа, подоцна се случи и повредата на Самуел а он веќе беше во Џенова, во пакет со Ранокија. Бидејќи Интер мораа да го испазарат вториов во Јануари, не беа во ситуација да им водат инат на Џенова за Дестро кој кај нив беше потпросечен фудбалер, не се наметна во тимот, се повреди, се врати, не даваше голови, го дадоа во Сиена, да беше добар ќе го задржеа во Џенова, не се будали они да губат квалитетни играчи на сметка на Сиена. Да потсетам, само 2 гола даде за Џенова лани.
Е сега каков ќе биде за 2-3 години, никој не знае, во моментов не е ништо поарен од она што лани беше еден Џакерини кој во Јуве е само замена и ништо повеќе, далеку е од она што беше Балотели на 18 години на пример/
У секој случај не гледам резон да се кука по Дестро, се исплатеа сите зделки у кои беше вмешан, ако сакаат да го враќаат, нека го враќаат, сеедно, ќе му ја мислиме за ова за 2-3 сезони, не сега кога е светлосни години далеку од првотимски статус во голем тим.
Не дадов лично мое мислење дали треба да се врати, не треба да се врати, дали да се земе 50%, 25%...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Мое мислење е дека ќе се развие во одличен играч но уште година и пол минимум мора да игра во послабиве екипи. После дали ќе заврши во Јувентус, Интер или на друго место, не е така важно...Лично јас имам позитивно мислење за детето.