Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Иосоно, поентата ми е дека играчот воопшто не импресионирал до сега за да се става во муабет со Адријано кој газеше во Парма и сите знаеа дека му претстои одлична иднина иако тој самиот удри демант на тоа, од што е глуп.

Дестро прво беше дел од трансферот на Мота и Милито, Интер видоа голем ќар од тоа, подоцна се случи и повредата на Самуел а он веќе беше во Џенова, во пакет со Ранокија. Бидејќи Интер мораа да го испазарат вториов во Јануари, не беа во ситуација да им водат инат на Џенова за Дестро кој кај нив беше потпросечен фудбалер, не се наметна во тимот, се повреди, се врати, не даваше голови, го дадоа во Сиена, да беше добар ќе го задржеа во Џенова, не се будали они да губат квалитетни играчи на сметка на Сиена. Да потсетам, само 2 гола даде за Џенова лани.

Е сега каков ќе биде за 2-3 години, никој не знае, во моментов не е ништо поарен од она што лани беше еден Џакерини кој во Јуве е само замена и ништо повеќе, далеку е од она што беше Балотели на 18 години на пример/

У секој случај не гледам резон да се кука по Дестро, се исплатеа сите зделки у кои беше вмешан, ако сакаат да го враќаат, нека го враќаат, сеедно, ќе му ја мислиме за ова за 2-3 сезони, не сега кога е светлосни години далеку од првотимски статус во голем тим.
Пак сега, не се разбираме: јас пишав дека Интер се пишмани за Дестро, исто како што направи со Адриано и Пандев. Според информацијата значи.

Не дадов лично мое мислење дали треба да се врати, не треба да се врати, дали да се земе 50%, 25%... :) Јас само пренесов информација. Ако е вистина, значи се работи за идентичен случај како со Адриано и Пандев: играчи од кои клубот се откажал за потоа да се премисли.

Мое мислење е дека ќе се развие во одличен играч но уште година и пол минимум мора да игра во послабиве екипи. После дали ќе заврши во Јувентус, Интер или на друго место, не е така важно...Лично јас имам позитивно мислење за детето.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Значи два пати сме им го продале Дестро на Џенова? ИОсоно иди да запалиш свеќа за Бранка :)

Грешка си, не беше дел од трансферот на Мота и Милито.
Болцони бил, сум го помешал со него, Болцони, Бонучи, они биле, незнам дал уште некој, мање битно, лани 50 посто им го дале на Џенова, подоцна и останатите 50 ради Ранокија.

Сеедно, дискутираме за играч кој не успеал да се наметне во тим ко Џенова и кој не бил доволно добар за нив. Во Сиена сезонава дал 5 гола, 2 против Лацио, 2 против Киево и 1 против Лече, а изиграл се на се 11 натпревари, значи на 3 дал голови, на останатите 8 не, а бројкава вака дадена залажува. Милито 10 утакмици ко стартер ги почнал во Италија, има дадено 6 гола, вака ко бројка не изгледа тоа до толку лошо а знаеме како играл на повеќето од натпреварите.

Дефакто Дестро не импресионирал бајаги у последниве 2 години, тоа ми е муабетот, за иднина ќе видиме, како и да е во моментов тоа воопшто не е битно.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Tévez bomba: "Inter? Parliamone!". Convocato l'agente per l'ingaggio

Со оглед на добрите односи на Морати со семејството на агентот, би требало брзо да ја средат оваа работа.
Од насловов, Тевез дал зелено светло за преговори со Интер и дефинитивно, реков за Медијасет колку се релевантни за вакви работи во ситуација кога и Милан се во игра, убаво пишаа и на fcinternews, интелектуалната проституција си го прави своето ...
За превод, гугл транслејт, или Бене.

Во секој случај ова е уште еден исчекор напред, шансите се големи да дојде, дали ќе дојде, оставаме на времето да покаже.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
интелектуална проституција... СИНов е тоталка :pos:

Туку се додека не видам офичиале нема да се навратам на 10 страни наназад кога поголемиот дел од фановиве ругаа по Морати и Бранка. Кога ке се деси тоа ке има едно големо ,,, i told u so.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
обвини го специјалниот за тоа :)
Имаше еден текст сега со таков наслов на fcinternews, незнам дал од нив е напишан или некој им го пратил а се однесуваше на информацијата од Медијасет дека Тевез ги одбил и сакал да игра со Ибра, информација која излезе на непратена понуда на Интер кон Сити што подоцна и се деси, па нема логика Интер да праќа понуда за некој што ги одбил. Исто, и се додека понудата не им е прифатена, они до Тевез не се обратиле, најверојатно утре ќе ги започнат тие разговори.

Не ја гледаме ние големата слика али ако е изводливо, уште утре нека го договорат и ај у пичку матер, не треба да се чека на нова понуда од Милан иако прашање е дали таа ќе биде прифатена поради нервозата која владее кај Сити ради оние слики што излегоа од Тевез и Галијани.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Не, утре ние ќе бидеме фаворити за Тевез, задутре Милан, па ние, па Милан, па дербито се игра, па еден ден мрчење и сеир, па пак ние... :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
A дербито, ја сум ептен Џони Вајсмилер за дербито,хиксот го глеам ко премија.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Јас сум оптимист: таман сме на број, повредени се баш оние кои треба да се повредени... само Раниери да не заебе работа.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Eпа ете де, затоа, инаку имаат големи шанси судејќи по она со кое располагаат на хартија, али не е се до тоа, башка и огромниот притисок ...

Интер ако победи, се враќа во трка за титулата, со нерешено се на граница битка за ЛШ и Скудето мада и во една ваква ситуација Јуве ќе избегаат 10 бода, пораз, збогум за Скудетото, ова зборам до некаде како размислуваат они, инаку ја свесен сум уште по ангажманот на Раниери дека максимумот ќе е ЛШ за оваа година, ама затоа наредната.:sneaky:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Мислам дека некои информации што ги пласираат некои медиуми треба да ги зимаме со резерва.

пс. А што викате Тевез пак да заврши во Сити?:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас искрено скоро сигурен сум 99% дека ќе изгубиме но има еден мал интерашки дел онаков ултрас во мене кој ми вели дека нема да се предадеме и дека ќе изиграме машка утакмица во вистинско дерби каде се е можно..колку и да сме биле слаби секогаш со Милан излегуваме најмотивирани дури кога игравме со Ди Бјаџо и Емре на средина не му се дававме така лесно не пак сега...реално па да правиме муабет ние не сме Парма или Џенова Боатенг така да си ги препишва бодовите..тој и самиот е свесен дека до пред некоја година неговиот Милан беше топовска храна за шампионскиот Интер па сега туку глуми нешто по медиумите.....
да се надеваме...Forza Inter!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Џони размислува на руски начин, он е 100% сигурен дека ќе загубиме, но секогаш се тука оние останати 40% оптимизам.

Kajgana Shop

На врв Bottom