Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Алал ти вера ако мислиш дека лани паднавме ради лошата форма а не ради Таљавенто и компанија :)

У осталом , навивачите на Рома си знаат али мудро си ќутат пошо ЗА МАЛЦЕ ке станеа шампиони :)
Не мисли на тоа лани, мисли на лани со Бени :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Алал ти вера ако мислиш дека лани паднавме ради лошата форма а не ради Таљавенто и компанија :)

У осталом , навивачите на Рома си знаат али мудро си ќутат пошо ЗА МАЛЦЕ ке станеа шампиони :)
не бе зборам за ,,ЛАНИ,, првиов круг од сезонава ,со Рома 1-0 и со Јуве 0-0 ,после тоа со лесните се напрај 10 бода разлика со нас...тоа ми беше муабетот,нема лесни во Италија,тие ,,лесните ,, играат бункер со 8 штопери и се најнезгодни,а ние го осетивме на своја кожа овој месец.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
не викај ,,лесен,, за Интер два пати ако се знае дека лани удолницата ви почна откако изгубивте од Рома и нерешеното со Јуве дотогаш бевте ок. Мислан дека загубивме 10 важни бода но земај го фактот дека 10 тима играчи ни беа повредени а сега се вракаат Пирло,неста,Боатнг и Абате...
Па Интер беа без Снајдер, еден период без Ето, а потоа и Милито се повреди. Самуел го нема долго време, Лусио исто повреден е, се повреди и Дејо, и они беа далеку од комплетни.
Ја не викам дека Јуве ќе се добие, али најавжно е за Интер е што овие поклони од Милан и те како си ги искористија и се вратија во битката за титулата, со тоа што нив тешкиот распоред им се истребува пополека, за Милан допрва доаѓа.

п.с. И забораваш една работа, Рафа веќе не е тренер, така да незнам што ми спомињаш некакви удолници од периодот пред Јануари кога Интер делуваа послабо и од Киево.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
И дур си тука - смени си потпис :D Чави нека го сиса за малиот клуб што му ја уништи животната желба :drk:
5 години суша и нема што да пише од срце па вика дај од другиве клубови да препишам нешто , ама ни тоа па вода не му држи ама ај

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
И дур си тука - смени си потпис :D Чави нека го сиса за малиот клуб што му ја уништи животната желба :drk:
Богами од едно "мало" клубче титула не видоа "големите" со години :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Кога ке ми текне колку се фураа Барса пред реваншот,првин со фрлените петарди во хотелот кај нашите играчи па коа викаа дека секој играч од Интер ке ја замрази професијата фудбалер по што ке си иделе со тежок пораз и што уште не,ах ги заборавив на крај и прскалките коа ги пуштија намерно! После тоа Барса ми стана одвратен тим и никад нема да ја почитувам како тим,очиглено трофеј во Мадрид им беше најомилента желба али Интер им ја скрати можноста на најдобар начин!

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Па до сега како беше ? Види со кој играа Интер а со кого Милан и ќе укапираш кој имал полесен натпревар, Милан губеа бодови со екипи ко Лече, Лацио ( кои играа без клучни играчи ) дома, Удинезе дома, Џенова гости, Рома дома ( тепаа со Каљари, и Чезена ), пишав и на една друга тема, дома изгубија 7 бодови а се на се од можни 21 они освоија 10 бодови, Интер од друга страна во последни 8 меча ( една заостаната играа ) од можни 24 освоија 21 бод а играа со Наполи, Рома, Палермо, Бари, Катанија, Удинезе, Чезена, Болоња.

Евидентно е кој имал потежок распоред, Милан једини сериозен тест им беше со Рома дома, и ај и Удинезе да ги ставам само ради фактот што беа у супер форма иако на гости се слаби, а Интер од друга страна Наполи, Палермо, Рома па и Катанија која со претходниот тренер имаа само 1 пораз дома.

Сега пак следат Јуве за Интер, па заостанатата со Фиорентина, и двете гости, па потоа ќе одморат со тешки мечеви до дербито со Милан, а за Милан допрва доаѓа сјебаниот распоред.
гледам ова 2-3 пати го пишуваш а тие освоија 12 бода а не 10! ова до пред натшреварот со џенова, а сеа на последни 7 имаат 13 ако не се лажам,нз дали прво беше натпреварот милан рома или тој со каљари , ако е прво со рома тогаш имаат 13 од можни 21

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
гледам ова 2-3 пати го пишуваш а тие освоија 12 бода а не 10! ова до пред натшреварот со џенова, а сеа на последни 7 имаат 13 ако не се лажам,нз дали прво беше натпреварот милан рома или тој со каљари , ако е прво со рома тогаш имаат 13 од можни 21
Добро рачунав ја бар на математички план :), само што урачунав 7 утакмици со Рома, а уствари таа е осмата и ја играа кога Интер беа на СКП па тоа ме збуни а и фактот што Интер играа со Чезена па ги рачунав ко да имаат утакмица плус, иначе во право си, од последни 8 значи, освоиле 13 бодови а изгубиле 11.

п.с. А и победата над Катанија на Милан ја заборавив.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Остајте го биланезот,он уште верува во она ‘Јел Доста смо се зајебавали‘:smeshko:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Зверови сме бе нема што !!
Криво ми е што не бев вчера,што не отидов бар да се сликнам со Ето,а и педериве од фан клубов што биле не викнале цццц ќе ги колам :)

Како и да е,голема чест е ова за нас...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom