Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе денес имам некакво пречуство дека овој натпревар ќе биди налик со Сампдорија и дека ќе се изнамачиме за да постигнеме гол..како и што немаме средина треба да се крстиме во Ето да не извади од калта..се надевам дека Дејан,Мота и Камбиасо ќе бидат здрави за дербито со милан за една недела......вечер едноставно мора да се победи па ако сака дебелиот нека игра и со 10-0-0 формација..тоа е негова грижа...наша работа е само да гледаме да се нервираме и да навиваме....!..Forza Inter!

M

mercenary

Гостин
Без голман? :)
Ејјј да бе.. ;))
3-2-0 тогаш.. :pos:

Ај да го обојам и Аце..

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7..Илијаико
8.Марсо
9.Занети
10.Ice_Hendrix
11.Ace-Nerazzurri
12.Rossi
13.Sneijder
14.Ibrakadabra
15.The Mummy Returns

Аце..мислам дека Илијако и Роси се од таму негде..така рекоа..само уште не пишале дали ќе одат..

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
јас сум тука за четврток обои ме...таман ми одговара чаир само ако има некој од Бутел нека пише да идеме заедно..

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Ако играте во Чаир, ќе поминам и јас да ве гледам. Балонот се наоѓа помеѓу Арсени јовков и Пенко, не може да го утнете. За од кисела вода нема ниту еден автобус за до таму, а со автобус најмногу ви одговара 9 и 35, застануваат одма пред балонот.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.695
Поени од реакции
854
@ _The Great_ празни сандаче за ПП

Значи за вечер се враќа Милито у прв состав? Како би го пуштил Кутињо место Пандев да е до мене... али јбг, живот... : ))

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Значи закажано е во ЧЕТВРТОК во 16 до 17 часот играме :) Ико мислам дека ке дојде,така да спремајте се :) Земете си дрес и земете си бели маици за да се распознаеме :) И негде 15:30 бидете таму да се пресоблечеме и да се поделиме.Кис43

M

mercenary

Гостин
Интер - Бреша,можен состав -

- Кастелаци -
- Маикоњ - Лусио - Самуел - Сантон -
- Занети - Киву -
- Снајдер -
- Пандев - Милито - Ето -

или 4-4-2

- Кастелаци -
- Маикоњ - Лусио - Самуел - Сантон -
- Пандев - Занети - Снајдер - Кутињо -
- Милито - Ето -

Шансите за Бенитез да ја смени формацијата се 0.001% така да првата е многу веројатна..иако ептен сакам да ја видам втората..
Сепак Рафа ме изненади,вториот тим е официјалниот..

Од 4 а? Better..
Сега и Ибракадабра би можел да дојде..нека пише..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Грешка си штрафценегер :)INTER (4-2-3-1): Castellazzi, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Sneijder, Pandev, Coutinho, Eto'o, Milito.
(Orlandoni, Cordoba, Materazzi, Santon, Nwankwo, Obi, Biabiany).Benitez.

Иначе ќе игра баш како што пишав и ја на фб уште сабајлево, дефинитивно ова ни е најдобриот тим моментално што може да истрча.
------Занети-Снајдер------
Пандев--Кутињо----Ето
------Ил Принципе---
:drk:

3-0 конечен :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Значи закажано е во ЧЕТВРТОК во 16 до 17 часот играме :) Ико мислам дека ке дојде,така да спремајте се :) Земете си дрес и земете си бели маици за да се распознаеме :) И негде 15:30 бидете таму да се пресоблечеме и да се поделиме.Кис43
Епа супер термин,би требало да не има над 10 сигурно! Снајдер ке игра нешто поназад а,баш да видам како ке функицонира таму!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Преофанзивно, вака да искочеше со Тотенхем, 5-0 у 20та минута ке беше, 4 гола на Бејл ...
Али станува збор за Бреша, па не сакаат очигледно да им се деси Сампдорија, односно, ке се атакува на брзо водство, и до полувреме, максимум 60та минута, мечот да е веќе решен.
Затоа, од аспект на нападот, клупата е премногу тенка и делува бедно, бар и Мансини да беше у комбинација, место овој кривиов, Никакво.

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Може у 4 саат нема гајле еве и ја сум зелен:pos2:. Него да не има некој од Ѓорче или од Влае што ќе оди да одиме заедно?
По можност да знае каде е Арсени Јовков пошто ја не знам. поззз

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Преофанзивно, вака да искочеше со Тотенхем, 5-0 у 20та минута ке беше, 4 гола на Бејл ...
Али станува збор за Бреша, па не сакаат очигледно да им се деси Сампдорија, односно, ке се атакува на брзо водство, и до полувреме, максимум 60та минута, мечот да е веќе решен.
Затоа, од аспект на нападот, клупата е премногу тенка и делува бедно, бар и Мансини да беше у комбинација, место овој кривиов, Никакво.
За со Тотенхем можеби си во право, но ако беше така со Тотенхем, Пандев Ето и Милито можат да задржат топка напред па немаше толку да страдаме од изгубени топки, али ќе страдавме ако Ето и Пандев не се враќаа. Во секој случај, помина тој меч, Тотенхем изиграа одлично, еве ги денеска го изедоа 4-2 ако не се лажам.

За клупата се согласувам, ако не дадеме гол и не наметнеме игра, нема кој да не оправи од клупа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.907
За клупата се согласувам, ако не дадеме гол и не наметнеме игра, нема кој да не оправи од клупа.
Зарем денес се размислува за тоа дали ќе наметнеме игра и ќе дадеме гол??? Ако денес им треба помош од клупа за да добијат, не знам...
Како и да е, очекувам Милито да блесне вечерва време е мајку му...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom