Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
:pos: :pos: :pos: Јуве шампион:pehar:
Не мрчете за Јубе бе, 3 пенали чисти не им досудиле (барем така викаат во нивниот фан клуб :pos: ). Таман ќе извадеа нерешено (од 3 барем 1 ќе промашеа :))

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако тие беа пенали тогаш по 5 пенали на секој натпревар требаше да има...ама секој со свој сметки...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
Ако тие беа пенали тогаш по 5 пенали на секој натпревар требаше да има...ама секој со свој сметки...
секое паѓање на црно бел играч во било кој шеснаесетник е пенал! - 1 од десетте моџиеви заповеди.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Не мрчете за Јубе бе, 3 пенали чисти не им досудиле (барем така викаат во нивниот фан клуб :pos: ). Таман ќе извадеа нерешено (од 3 барем 1 ќе промашеа :))
Ами на Дел Пиеро пречката ако влезеше,а?А?:pos2:

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
Ај сефте да напраам од новиов профил :) Абе патувам во среда за Рим,без можност да го посетам Милано,знае некој да ми каже дали има Интер сторе во Рим ?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
секое паѓање на црно бел играч во било кој шеснаесетник е пенал! - 1 од десетте моџиеви заповеди.
А може и во близина на шеснаесетник, не е неопходно да биде внатре :)

Него така ми се чини мене или задниве години кога и да се игра во вторник среда против послаб тим на домашен терен, Интер дава по 3 - 4 гола. Изгледа им лежи терминов за вакви дуели :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ај сефте да напраам од новиов профил :) Абе патувам во среда за Рим,без можност да го посетам Милано,знае некој да ми каже дали има Интер сторе во Рим ?
Мислам дека има,, ама незнам каде е,, тоа гугл мапс ке го прашаш. Иначе има најк стор :)

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
Мислам дека има,, ама незнам каде е,, тоа гугл мапс ке го прашаш. Иначе има најк стор :)
Па барав на гугл нешо интер сторе продавници кај има и баш на еден форум еден прашува и добива негативен одговор,али уште у 2006та,па ај викам да си проверам.. :) У секој случај,фала многу :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.892
да на Интер во најважниот период, а на Рома како што тргнало од прво коло чиниш цела година вака ќе биде... и немој лани да се жалиш кога и Рома беше оштетена, еден пример со Ливорно(на тој се сетив) кога заврши 3-3(не досудени офсајди) а разликата беше 2-4бода со Интер, така да кукање не сакам, можеби не се еднакви грешките кои се направени и на Рома и на Интер ама ти претеруваш!!!

еве и една изјава на Бориело после натпреварот.... ме сваќаш што сакам да ти доловам со изјавата
“These things never happened to us at Milan. [Last night] I understood the difference between playing for Roma and Milan.

“Anyway we are a great team and we will react. We know how to start again.

“To think that when Russo refereed a Milan match he even asked for my shirt. Now he won't even exchange a few words with me.”
За со Ливорно, цел меч го гледав, таму Рома самата си се поеба зашто утнаа пенал на 2-3, никој тука не им беше крив.
А за Бориело, го сваќам зашто го вели ова зашто истиот линиски судија лани го прослави израмнувачкиот гол на Фиорентина против Интер на 5 кола до крај ( а во Февруари со Наполи гости не сакаше да ја види играта со рака од играч на Наполи у шеснаестерец против Интер ), а потоа и се изјасни дека навива за Милан и тука немало ништо погрешно ( според него ) ...

Мене Мексес ко карактер ми е ужасен и неможам да го сварам, затоа и беше мојот пост а реално, Рома беше поебана грдо и тоа е тоа, ке мора да живееш со тоа и да се помириш зашто судиските сакал нејкел се увек последни.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Еј може ли некој да ми каже зш сезоната во Италија 2004-2005 скудетото не е дадено на никогоо!!Во 2005-2006 нас ни е дадено скудетото поради што ги фатија Јуве како местат,ај нека ме потсети некој ако знае? Скудето 2004-2005 ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Поткрепувај со линкови:Ова е смешно
А може и во близина на шеснаесетник, не е неопходно да биде внатре :)
Имаше една ваква дешавка минатата сезона, Дел Пиеро си падна сам како покосен едно метро надвор од шеснаестник и им свирнаа пенал, само не можам да го најдам на јутуб заборавив против кој играа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.892
^ Со Џенова играа тогаш ...

Нејсе и тоа, беше пенал тоа врз Дел Пиеро, сеа гледав хајлајтс али ај да отидам оф, не треба да замижат и пред фактот дека на 1-0, пред тој момент Пасторе утна зицер односно ја погоди стативата од супер 100% шанса ...
Со таква игра у одбрана, и 3 примени гола од Сампдорија и Палермо дома, 2 од Бари гости, 3 од Лех Позњањ ( ваљда вака се пишуваше тимот ) не можат да се надеваат на добри резултати, 3 пати до сега играа дома, 2 во лига еднаш во Лига Европа, уште немаат победа и примија се на се 9 голови.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Има. Другар пред 2 години од таму зема дрес на Интер (оној со златното Пирели).

В

Вори

Гостин
Ах,што ти требаше да кажуаш дека ти е нов профилов бе...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Остај тоа, не ни кажа кој му е профилот од претходно. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom