Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
http://www.interusrcu.com/?p=11005
прочитајте го ова.
Човеков останува во интер до крајот на кариерата, се така ми се чини!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.892
Отидовме во Серија Б.. .. Ја мислам да им ги дадеме сите скудета и да не не замараат веке, да си почнеме од 0... вие што викате?
Да да, нервозен е, тоа многу убаво се приметува по вториот или третиот гол од вчера, кога беше даден у кадар, приметете на некој клип од јутуб колку само е нервозен, и он, а и неговиот наследник на претседателското место во Интер, синот, Анџело.
Али што друго им преостанува на Јуве, немаат што да изгубат, оние главни разговори што им излегоа, вклучувајки го и клучниот, оној главниот, мајката на сите разговори наречен, најавуван долго време, предизвика смеа кај медиумите и од неколку главни весници во италија беа наречени автоголови ...
Нема смисла да ја труете темава со фантазерски муабети, дебилно е.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Изгледа Таљавенто ке го суди мечот Рома - Интер ...
Нека направат услуга, нека му го замаглат бар лицето да не ја гледам таа ретардирана гнасна фаца 90 минути

Интер - Сампдорија лани он судеше, во случај дел од вас да се прашуваа од каj им е познат типов. :)

--- надополнето ---

Иначе, видете го девојчево како плаче пак, ради оваа реакција доби 3 меча суспензија, му досудија пенал кој воопшто не постоеше ( стартот ем беше надвор од шеснаестерец ем не ни беше фаул ), али вакви преседани лани контра Интер беа и најголемата причина зашто Рома драстично ја намали разликата на табелата, па сеа нека осети и он на своја кожа како грдо изгледа тоа, а што е најтрагично, 4 кола се изиграни само, а Интер вакви одлуки контра нив имаа во најважниот период од годината кога се кршеше сезоната :

п.с. А и уште му го памтам односот кој го имаше против Интер во финалето од купот лани ... ако му е.

да на Интер во најважниот период, а на Рома како што тргнало од прво коло чиниш цела година вака ќе биде... и немој лани да се жалиш кога и Рома беше оштетена, еден пример со Ливорно(на тој се сетив) кога заврши 3-3(не досудени офсајди) а разликата беше 2-4бода со Интер, така да кукање не сакам, можеби не се еднакви грешките кои се направени и на Рома и на Интер ама ти претеруваш!!!

еве и една изјава на Бориело после натпреварот.... ме сваќаш што сакам да ти доловам со изјавата
“These things never happened to us at Milan. [Last night] I understood the difference between playing for Roma and Milan.

“Anyway we are a great team and we will react. We know how to start again.

“To think that when Russo refereed a Milan match he even asked for my shirt. Now he won't even exchange a few words with me.”

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кога го прочитав ова у фан клуб Јубе,одма ја стаив 2ка на БетерЗ.:pos:
Сеа за сеа добро е,0-1..;)))

Полош судија одамна неам видено да суди ....фаул за палермо не суди , пенал за јуве не суди , офсајд за палермо суди а нема , офсајд за јуве суди а нема , фаул за јуве суди а нема , фаул зап алермо суди а нема .....

Needless to say - ми ги тупнаа у ГЗ !!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Така тие кога се кладиш на наш ривал....и мене лани Јувентус кога играше против Сиена кога завршија 3-3(класична местенка) ми скинаа еден куп пари од контото па од тогаш не пробвам да ги имам во ливче..па ни Милан(пред две години со рома кога излезе натпреварот 2-2 со головите на вучинич...цел живот ќе го памтам тој натпревар)!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат ми треба Дедо ЕБАН Перо да дае ЕБАН ГОЛ ....а имаше ЧИСТ пенал + погоди ПРЕЧКА ....Ме боли *** ако изгубат , само нека дае ГРДИОТ гол :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
такви пенали ако се свиреа до кај ќе беше фудбалот..ама секој со свое гледиште!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хахах , ги ИСУШИВ Јувентус ....... Неам зборови ...

Збирајте ми пари за со Рома , ке станеме шампиони по 10 кола -.-

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Најинтересно кај фановите на Јуве е тоа што кога ке победат се фалат дека се најдобри,а кога ке изгубат ги пцујат до бескрај!!! Незнам кога ке сфатат дека се мизерија и дека ке го гледаат уште долго време ИНТЕР на врвот!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
23.9.2010 22:07 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 3. gol?) Juventus Palermo 6.00 1.72 - 23.9.2010 21:35 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 2. gol?) Juventus Palermo 9.00 1.60 - 23.9.2010 20:54 Pojedinačna oklada

Juventus - Palermo (Koja će momčad postići 2. gol u 1. poluvremenu?) Juventus Nema gola 5.00 1.88 -

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom