Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.072
Поени од реакции
45.902
Па незнам колку би биле слаби у одбрана кога Бурдисо се враќа а со Интер е мотивиран ненормално, лани срце на терен остави во Рим, а од друга страна Мексес е во лоша форма ...
Незнам, ова е меч да се биде или не за Раниери, а и топ прилика за Рома да се крене од калта, но гарант ке имаат еден тон притисок поради тој факт кој вели дека со пораз уште од сега убер минимални ке им бидат шансите за скудето, а полека ке ги губат и оние за први 4 ...
Тој психолошки товар кој ке биде присутен кај Рома мора да се искористи максимално, супер ситуација за Интер ке биде да погодат рано во мечот, потоа ке следи и негодување од публика, неспретна игра од Рома ради тежината у нозе што ке ја имаат поради таа ситуација па и победата ке дојде лагано.

Ако се тактизира споро, се внимава целосно и се удри оноа апла репсект на Рома тогаш изводливо е и нерешено или пораз, како и да е, дерби е, све е можно, формата тука знаела грдо да излаже иако стојам на тоа дека на психолошки план Интер стојат 3 нивоа подобро од Рома у моментов

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
^ Рома моментално е ранет лав, се плашам дека доколку го недај Боже совладаат Интер, тоа би им било како отскочна даска.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Искрено на Мурињо не му идеше најдобро со Рома,но затоа Бенитез го доби првиот меч со Рома во супер купот на Меаца кога ја победивме 3-1!!!Нормално би очекувал победи бидејки Рома е во криза,али и нерешено нема да биде опасно со оглед дека сме први на табела!!!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.072
Поени од реакции
45.902
Па тоа и ја го викам, али факт е дека не смеат да си дозволат пораз, немаат никаков кредит тоа да го направат а истово од старт носи огромен притисок врз играчите, нешто што мора да се искористи и да се нападнат трите бода од старт ( алудирам на Интер ).
Тактизирање, преголем респект за противник и споро отварање на мечот не им одговара на Интер, баш ради ова ...

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
^ Секако и јас се сложувам дека психолошката предност е на страната на Интер и тоа во голема мера, а и верувам во момците дека ќе ја средат волчицата во нејзиното дувло :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Зашто бе луѓево читаат вакви работи? Еден дечко го постави на фб, го отворив со надеж дека нема да најдам повеќе од 2 грешки али се преварив, па и користење на зборови од типот профуче и валоризираа не иде во ист текст, или висок стил или уличен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито нека ние високата победа против Бари..јас не го гледав натпреварот од оправдани причини па читам дека сме изиграле скоро совршено и повторно Ето најдобар на теренот..како и да е со оваа победа не треба да се крениме во облаци бидејќи ни следат три тешки натпревари во следните 10-11 дена и мора играчите да бидат максимално психички подготвени за тие натпревари и да влезат без респект кон противниците..(што се однесува до мене може натпреварите со рома и вердер да бидат нерешени само против Јувентус да издвојуваме победа и да му покажеме кој е кој во Италија).....со Рома искрено нема да биде воопшто лесно бидејќи пред се е дерби натпревар и тука формата не игра никаква улога според мене и можеби нас ништо нема да ни оди од рака а Рома да постигне некој идиотски гол па после ќе трчаме по топката...фудбал е се е можно.....
П.С.браво за Милито!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дајте целосен хаjлајтс од натпреваров, немав нет да гледам. :(

btw, шо гледам на ТВ.... Почнале пингвини да шетет во некој делови на Милано, а!? :nesvest:

:pos: :pos: :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Нека ни е честито победата,мило ми е за Милито што конечно почна да дава голови,мака ми беше да го гледам како се нервира и треска од земја...Милито разигран и голгетерски расположен заедно со Ето исто така разигран и голгетерски расположен...колку само моќно и убиствено звучи :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
^^

Овде ги има само головите и не покажвет како се направени пеналите....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.072
Поени од реакции
45.902
^^

Овде ги има само головите и не покажвет како се направени пеналите....
Дезертерски, првиот беше копија со Удинезе, целата ситуација, буквално, дури и Снајдер и тука нафрлаше, дефанзивецов од Бари сака да ја удри со глава и бар за мене, нелогично ја удира со рака, незнам како е изводливо раката таму да му е у таква ситуација, вториот направен врз Лусио, пресече топка у противнички шеснаестерец и наместо топката играчот од Бари го закачи него а и Лусио искористи прилика да падне за пенал ...

п.с. На 1-0 или 2-0, не ми текнува, му скратија шанса 1 на 1 со голман на Милито ради непостоечки офсајд, 2 меча по ред сличен офсајд им судат у клучен дел од натпреварот, ова линискиве судии се хаос стандард.

--- надополнето ---

Интер – Вердер, среда 20.45. во живо на Канал 5. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекував конечно една ваква победа, за да се крене атмосферата во тимот и пред се да се врати самодовербата на Милито. Ето игра во феноменална форма сезонава, ако продолжи вака тешко некој да го запре.

Следува период на 3 тешки натпревари, во кои мора да се изигра на максимално ниво. Рома и Вердер не се на ниво сезонава, така што со Вердер дома очекувам сигурна победа, а со Рома можеби и нерешено не би било премногу лошо, со оглед на тоа дека ќе бидат максимално мотивирани за да ја вртат сезоната.

За со Јубе се знае дека мора да се оди само на 3 бода :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.072
Поени од реакции
45.902
Покрај Мексес, изгледа дека и Серџо нема да брани против Интер, се повредил денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom