Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И бенитез почна да се зафркава како Мурињо..за прашањето дали Ето би требало да биде поблиску до голот одговори...''тогаш да го ставиме голман'':tv:....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Значи Киву нема шанси да игра..
Се најавува
Цезар
Маикон Лусио Самуел Занети
Марига Камбиасо
Пандев Милито Ето
Не е лошо...

На емисијата за лига на шампиони,- ЛШ Магазин најавен беше Сантон за лев бек...
До кај стигна неговата рехабилитација спремен е?

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Значи Киву нема шанси да игра..
Се најавува
Цезар
Маикон Лусио Самуел Занети
Марига Камбиасо
Пандев Милито Ето
Не е лошо...

Па сигурно, нема потреба против едни твенте со 11, кога може и со 10 :pos:
шала :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
На емисијата за лига на шампиони,- ЛШ Магазин најавен беше Сантон за лев бек...
До кај стигна неговата рехабилитација спремен е?
Добар е али тешко дека ке игра со Твенте, и со Удинезе беше на клупа па кога Киву се пожали на повреда влезе Кордоба а не Сантон, така да тешко дека и сега би бил стартер а и воопшто да добие шанса во ситуација кога Киву - Маикон - Занети се достапни.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Добар е али тешко дека ке игра со Твенте, и со Удинезе беше на клупа па кога Киву се пожали на повреда влезе Кордоба а не Сантон, така да тешко дека и сега би бил стартер а и воопшто да добие шанса во ситуација кога Киву - Маикон - Занети се достапни.
Да добие шанса ќе ја искористи а и фановите мислам дека ќе сакаат он да се најде во прва постава од една страна италјанец а од друга од ваша школа... Не се секирај за Киву годинава итоа како мислам дека ќе има место за него ама во средината... мислам дека ги јадат годиите и Лусио и Самуел (посебно овој очекувам годинава и фотмата да му варира!)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Абе тоа сите под дифолт го сакаме, и се надеваме дека ке се деси, али муабетот ми е дека чим во ситуација кога Киву бара замена а Сантон е једини бек на клупа влегува Кордоба, сепак се удира потврда на тоа дека сеуште не е целосно фит и постои простор повторно да се повреди на подолг рок ( пак ).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во ваква ситуација со левата бековска позиција полека ми недостасуваат деновите кога Максвел ровареше по таа страна и беше дел од нашиот тим..но проклет нека е денот кога Мур и Максвел се скараа...:jaj:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.466
но проклет нека е денот кога Мур и Максвел се скараа...:jaj:
Ах пуст да е пуст да би останал... :pos:
Што се замарате бе, какви сме, такви сме, за конкурентите измислени сме. Ние и кога играме мизерно ќе извлечеме глава, во ретки прилики се случува да пукнеме, а тие кога играат мизерно губат од Бари и Чезена или примаат петарди. Знам ја дека многу работи ни фалат ама се додека имаме со кој да се тешиме, нема гајле :)
Максвел фали многу, уште на заминување зборевме, ама тоа е, биднало. Јас само сакам еднаш да ја средат средината, сакам таму да доминираме чисто да ми се направи меракот. Да се донесе некој како Швајни, некој што ќе му легне тандемот со Снајдер и така... Во моментов ме загрижува само Милито, се надевам со промена на формацијата ќе се пронајде себе си.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Дечки јасни се работите околку првиот тим. Ако нема повредени и се игра со 4-2-3-1, ќе биде како до сега.
Ако се прави промена во 4-3-1-2, ќе треба да се одбере само партнер за Занети и Камби, помеѓу Мота , Станкович и МАрига. Со последниов ќе има 0 креативност така да отпаѓа.

Јас за во вториов случај мислам би одговарало и вака, Пандев на местото на Снајдер, а Сајдер малце поназад со Занети и Камбијасо, барем со послаби екипи како сега со Твенте. А може и обратно пандев назад, а Снајдер напред, Мурињо дома со Барса мислам нешто слично извади. За сега проблем прават повредите ама мислам дека ова би функционирално за понатаму.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.466
Интер рипна од 1.80 на 2.0, што е работата да не знае некој, да не имаме некој повреден или слични проблеми...?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Интер рипна од 1.80 на 2.0, што е работата да не знае некој, да не имаме некој повреден или слични проблеми...?
100% Мунтари игра во прв тим... затоа... види може паднал коеф. за прв црвен ИНТЕР ?? ако паднал милион посто ради тоа е :) :) :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Сеа е 2.10 а за Твенте од 5 падна на 3.75 господ знае што е работава

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Moжен состав за денес :
INTERNAZIONALE (4-2-3-1):1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito. A disposizione: (12 Castellazzi, 2 Cordoba 23 Materazzi, 26 Chivu, 11 Muntari, 29 Coutinho, 88 Biabiany) All.: Benitez
Сантон не е ни на клупа според ова ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom