Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.833
^ Eпа се водел по оноа to be or not to be 3 години. :)

Hamlet

Die-hard
Член од
10 декември 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Добро дојде интерсита,глеам од 2007 си на форумов а имаш само 3 мислења!
Да, јака работа! :toe: Ако се смета забуната кој ми е пасс па Корисничко име итн. У секој случај добро ве најдов:salut:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ibrahimovic напиша:
"I can say that I played in many teams, but between all those in which I played, Milan has the most beautiful of all mesh. It 's the most beautiful point.I think we are stronger than Inter. With the arrival of Robinho are more complete, the team was strong-minded, we're definitely the favorites for league and Champions. Addressing Inter excites me so much, because I won there and now I'm here at Milan to win, I hope to do even better than I did at Inter. Fans will have fun, win safe. This is my last club? I always think when I sign for a club. Even with the thought Barca but many things have happened ... Then, I hope and believe that this is my last club. then depends on the coach and society. I'm sure we will finish first, Inter second! Milan is the most important club in Europe if they look at history, most of which Barcelona is next."
Греота...

Иначе, Маикон нема да игра против Удинезе, Сантон ќе игра десен бек, и се надевам Занети лев бек.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Платини за Италјанските клубови - Престанете да трошите пари!!!!! Изгледа Морати искочи најпаметен од сите :toe:!!Точно е дека премногу пари се дава за плати за фудбалери и сите тие даноци кон државата,али ке видиме за некое време кој ке има највеќе пари за трошење кога све ке зависи од приходите на клубот а не од газдите на клубовите!

Hamlet

Die-hard
Член од
10 декември 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Платини за Италјанските клубови - Престанете да трошите пари!!!!! Изгледа Морати искочи најпаметен од сите :toe:!!Точно е дека премногу пари се дава за плати за фудбалери и сите тие даноци кон државата,али ке видиме за некое време кој ке има највеќе пари за трошење кога све ке зависи од приходите на клубот а не од газдите на клубовите!
Во секој случај, освен Германциве, речиси во секоја лига има проблеми во стилот на задолжување. На пример, може јубенташкото копиле да погледне и на други места како Реал, Сити итн.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Од еден дечко на фб:

Не знам што им е поентата, и дечково и уште некои други откако освоивме тројна круна Интер го направија свет клуб и сакаат само ѕвезди во тимот... Изгледа не им текнува дека Ибрахимович играше кај нас и ред други играчи од Јуве, Милан и Рома...
Срцка јас ум тој тип од ФБ и стварно те рачунам за паметен дечко а да не ја сватиш поентата неможам да те разберам и несакам да ти објаснувам ќе испадне тека се правам паметен а тебе глуп ( извини на изразот ) , едно ќе ти кажам Милан Бил некогаш ( навивам за Интер од 1993 или 94 година ) и едвај ги дочекавме ѕвездените моменти а викаш да не го правам свет клуб , ќе го правам барем сега кога можам , а ако тебе не ти е свет клуб навивај за друг јклуб нема лутиш , Позздрав

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.833
Со самото тоа што освоија тројна круна, и влегоа во групата на неколку тимови во Светот што успеале да го направат тоа, сакал некој или нејкел, факт е дека се искачија горе, високо, само благоретардиран може да ги спушта со сила ниско ...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Немој да сте плачеле по овој.Точно било дека има еден неурон во глават добро го проценил Мурињо.Денес имал претстава од прозорот на болницата пеел химната на Милан и се дерел Форца Милан.

Ѕе агу гу гу

Инаку морам да кажам создаден е за Милан таму ќе се најде со брат му Ибро чиниш тој го правел .

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.833
Aehahaha, к*р го боли Бало, отиде у второразреден тим, 2 месеци аут од терените, први 3 кола 4 бода освоени ...
Тоа ти е карма, ништо повеќе, истото што го снајде и Ибра лани.
Денес имал претстава од прозорот на болницата пеел химната на Милан и се дерел Форца Милан.
Под седативи бил, незнаел што зборува. :tv:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Срцка јас ум тој тип од ФБ и стварно те рачунам за паметен дечко а да не ја сватиш поентата неможам да те разберам и несакам да ти објаснувам ќе испадне тека се правам паметен а тебе глуп ( извини на изразот ) , едно ќе ти кажам Милан Бил некогаш ( навивам за Интер од 1993 или 94 година ) и едвај ги дочекавме ѕвездените моменти а викаш да не го правам свет клуб , ќе го правам барем сега кога можам , а ако тебе не ти е свет клуб навивај за друг јклуб нема лутиш , Позздрав
No hard feelings, те цитирав тебе, а и други освен тебе го мислат истото, не беше директно и само наменето за тебе. Али постои разумност и логичност дека дресот на Интер може да го носат сите играчи кои покажале почит или желба а притоа не кажале ништо лошо за клубот. И Кака воопшто не е било кој играч, туку играч кој што бил најдобар на светот до неодамна, а такви играчи и ни требаат(кога веќе сите сакаат/ме ѕвезди.) :)
А за тоа свет клуб, за мене тоа секогаш ќе биде Вардар :) И да, да бидеме малце реални(ова и за Syn важи, пошто глеам нешто искоментирал под мене индиректно :) ), кога би бирал Кристијано, Реал или Интер, кој клуб би го одбрал?...Реално Интер има уште многу да направи за да го стигне она реноме на Реал, искрено ја кога би бирал да играм у некој клуб Реал за мене ќе биде на 5-6то место, али останативе не размислуваат така, чиста реалност.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
А за тоа свет клуб, за мене тоа секогаш ќе биде Вардар :)
Не отворај бе стари рани :)

Туку, околу споредбите со Реал: мене Реал ми беше еден од омилените клубови, додека не беше вонземјански. И сега ми се секогаш пред Барселона, секогаш навивам за Реал во дербито итн... ама откако почнаа со галактикоси и слично, некако не е тоа тоа за мене... Се надевам Мурињо ќе им уфрли што повеќе „обични“ фудбалери и ќе ги направи пак тим што победува а не тим што продава дресови. Енивеј, сакам да кажам, не би сакал Интер да стане тим од ѕвезди, шминкери, макенени со несразмерно многу гел во косата... Но да не се лажеме - неколку фудбалери од светска класа и тоа како ни требаат. Сме ги имале и порано: Роналдо беше бр.1 во светот кога играше за Интер, потоа Виери, Баџо, Ибра... Не ја гледам логиката зошто Кака не би требало да игра за Интер затоа што играл во Милан, по таа логика и Виери и Баџо и Ибра никогаш не требаше да заиграат поради тоа што играле за Јувентус. Треба да бидеме малку реални, Мурињо извади максимум од тимот кој го имаме, и ако тимот не се засили, ќе биде весело... Тоа што оставија за Јануари е паметна работа, тогаш и цените се пониски а и ќе видиме како ќе се одвиваат работите во лигата.

Уште да кажам дека во моментов за среден ред мислам дека најмногу би ни одговарал Швајни, ама на крај памет не ми иде да кажам не на евентуален трансфер на Кака. Па дури и ништо да не направи човекот, замислете која количина на ремет ќе паѓа на форум бе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom