Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.342
Красич ? Играше он бе ? ... Сериозно, боље да му се даде простор на франзуцон што го вратија од Парма, него да се носи србинов, нека тера у Јувентус или некои трети остали, не е материјал за Интер, ко Кварезма ке се усере т.е. не, уз Ето, Пандев и Балотели нема ни да изгура до првотимски статус.
Иначе и официјално Кварезма е продаден на Бешикташ.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Красич ? Играше он бе ? ... Сериозно, боље да му се даде простор на франзуцон што го вратија од Парма, него да се носи србинов, нека тера у Јувентус или некои трети остали, не е материјал за Интер, ко Кварезма ке се усере т.е. не, уз Ето, Пандев и Балотели нема ни да изгура до првотимски статус.
Иначе и официјално Кварезма е продаден на Бешикташ.
SYN мислам биди реален..красич како прво не се виде бидејќи цело време беше удвојуван..како второ играта и формацијата на србија беше апла дефанзивна и како да се плашеа сите да тргнат во напад....да не очекуваш красич да ги дрибла еден по еден до голот на гана????... се гледа дека има потенцијал во него но денешниве околности си го направија своето и посебно поставеноста на србија..мене повеќе ме рзочара радомир антич отоколку било кој играч....

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Красич е добар техничар, али во секој случај не иде во предвид да има првотимски статус во Интер. Се слагам, боље Биабиани да се испроба него Красич...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.342
SYN мислам биди реален..красич како прво не се виде бидејќи цело време беше удвојуван..како второ играта и формацијата на србија беше апла дефанзивна и како да се плашеа сите да тргнат во напад....да не очекуваш красич да ги дрибла еден по еден до голот на гана????... се гледа дека има потенцијал во него но денешниве околности си го направија своето и посебно поставеноста на србија..мене повеќе ме рзочара радомир антич отоколку било кој играч....
И ко трето, и најбитно, Интер има тројца играчи кои се подобри од Красич, и 1 потенцијал кој Бранка реши да го врати од Парма, односно, 0 простор има за него во Интер. Денес не се виде, со Интер првата у Милано исто, не се виде, се изгуби у џебот на Занети, игра за екипа која заврши4то или 5то место во Русија лани, незнам што гледате во него најискрено, поготово сега во ситуација каде Интер има далеку подобри играчи од него на тие позиции, докажани веќе во Италија ( ова последново е и најважно ).
Немојте ко лани кога пола фан клуб тука цвикаше за Диего, како го изгубиле, како Интер ништо не превземале, нула им била управата и слично .... за Мело па да не зборам што се пишуваше.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
@Neroazuro: Кај виде потенциал во Красич? Плус нема лик за во Интер, Јувентус фаца има...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
До сеа од сите играчи највеќе ми се допадна Џовани Дос Сантос од Мексико,он е на позајмиа во Галатасарај од Тотенхем

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И ко трето, и најбитно, Интер има тројца играчи кои се подобри од Красич, и 1 потенцијал кој Бранка реши да го врати од Парма, односно, 0 простор има за него во Интер. Денес не се виде, со Интер првата у Милано исто, не се виде, се изгуби у џебот на Занети, игра за екипа која заврши4то или 5то место во Русија лани, незнам што гледате во него најискрено, поготово сега во ситуација каде Интер има далеку подобри играчи од него на тие позиции, докажани веќе во Италија ( ова последново е и најважно ).
Немојте ко лани кога пола фан клуб тука цвикаше за Диего, како го изгубиле, како Интер ништо не превземале, нула им била управата и слично .... за Мело па да не зборам што се пишуваше.
за другото си во право...јас не ти реплицирав со таков тон за тоа красич да пристигни кај нас...да ти кажам право и јас не сакам да дојде ..само ти реплицирав за натпреварот другото си е во ред!

--- надополнето ---

@Neroazuro: Кај виде потенциал во Красич? Плус нема лик за во Интер, Јувентус фаца има...
неможиме да судиме од еден натпревар..како прво логички е..красич беше едниствениот удвојуван играч на натпреварот..ако нема потенцијал немаше на таков чекор да се одлучи тој србинот на гана што е....како второ го имам гледано на повеќе натпревари поради тоа тврдам дека има квалитет во него..и како трето и јас не сакам да дојде кај нас бидејќи нема каде да игра и + нема теорија да пристигни кај нас!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сеа глеам дека последниве теми на Милан(октонври) и Јуве(декенври) се отворени пред нашата тема(јануари)!! Немаат поминато ни 700 страни,а ние веќе ја завршивме:toe:!! Значи во оваа сезона во све срушивме рекорди - ИНТЕР:pehar::pehar::pehar: !!!! ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА :pehar:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Денеска србија комплетно изигра слабо, Видич кој киксови ги направи играч на Манчестер не смее да си ги дозволи.
Не може да се рече дека Красич е директно виновен за поразот, за мене Антич е кривицата, кога после прво полувреме ние лаиците утврдивме дека неможе со долги топки да се игра требаше он да реагира.
Србија немаше ниту игра, ниту индивидуалец да повлече, а реално кажано и деки наш разочара, наместо како капитен да ги дигне он беше како анонимец.
Србија веќе нема што да загуби, се надевам дека со Австралија ќе победат а против Германија со некое чудо ќе успеат да поминат во втората фаза, што е малку веројатно,

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сеа глеам дека последниве теми на Милан(октонври) и Јуве(декенври) се отворени пред нашата тема(јануари)!! Немаат поминато ни 700 страни,а ние веќе ја завршивме:toe:!! Значи во оваа сезона во све срушивме рекорди - ИНТЕР:pehar::pehar::pehar: !!!! ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА :pehar:
Тоа не значи дека сме најдобри туку дека оваа година нашиот омилен клуб оствари големи резултати и имавме за што да пишиме ...а кај нив за што ќе пишат???..посебно во фан клуб милан?? за јепес за отиаменди??...во фан клуб јувентус за се се прави муабет освен за фудбал....директори,адвокати,претседатели,.....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кој ке отвара новата тема бе ?? :)

И доста со муабетите дека Красич ни треба...не не фала,нека си оди во Јубентус,нек си ебе матер,која црна дупка беше денеска,не се виде ама баш ни малку...боље Биабини да се доведе,поголема корист ке имаме од него,него од тој никаквиот Красич...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Интересно интервју,малце да се насмееме - Капитенот на Франција, Патрис Евра, ги обивни популарните пластични труби за ремито на неговата селекција против Уругвај.
Фудбалерот на Манчестер Јунајтед се пожалил во интервју за француските медиуми.
"Ова е неверојатно, не можеш да спиеш ниту нормално да тренираш. Почнуваат да трубат во 6 часот наутро, до длабоко во ноќта. Не е пријатно" - тврди Евра.
Вели дека на теренот против Уругвај било уште полошо.
"Ништо не се слуша. Нити можел да слушнеш што ти говори соиграчит, ниту можеш да го слушнеш судиското свирче. Комплетна лудница" - се жали Евра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom