- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Иначе Красич и Коларов слабоМунтари го тешеше Станковиќ
Иначе Красич и Коларов слабоМунтари го тешеше Станковиќ
SYN мислам биди реален..красич како прво не се виде бидејќи цело време беше удвојуван..како второ играта и формацијата на србија беше апла дефанзивна и како да се плашеа сите да тргнат во напад....да не очекуваш красич да ги дрибла еден по еден до голот на гана????... се гледа дека има потенцијал во него но денешниве околности си го направија своето и посебно поставеноста на србија..мене повеќе ме рзочара радомир антич отоколку било кој играч....Красич ? Играше он бе ? ... Сериозно, боље да му се даде простор на франзуцон што го вратија од Парма, него да се носи србинов, нека тера у Јувентус или некои трети остали, не е материјал за Интер, ко Кварезма ке се усере т.е. не, уз Ето, Пандев и Балотели нема ни да изгура до првотимски статус.
Иначе и официјално Кварезма е продаден на Бешикташ.
И ко трето, и најбитно, Интер има тројца играчи кои се подобри од Красич, и 1 потенцијал кој Бранка реши да го врати од Парма, односно, 0 простор има за него во Интер. Денес не се виде, со Интер првата у Милано исто, не се виде, се изгуби у џебот на Занети, игра за екипа која заврши4то или 5то место во Русија лани, незнам што гледате во него најискрено, поготово сега во ситуација каде Интер има далеку подобри играчи од него на тие позиции, докажани веќе во Италија ( ова последново е и најважно ).SYN мислам биди реален..красич како прво не се виде бидејќи цело време беше удвојуван..како второ играта и формацијата на србија беше апла дефанзивна и како да се плашеа сите да тргнат во напад....да не очекуваш красич да ги дрибла еден по еден до голот на гана????... се гледа дека има потенцијал во него но денешниве околности си го направија своето и посебно поставеноста на србија..мене повеќе ме рзочара радомир антич отоколку било кој играч....
Педерска ? :tv::tv:@Neroazuro: Кај виде потенциал во Красич? Плус нема лик за во Интер, Јувентус фаца има...
за другото си во право...јас не ти реплицирав со таков тон за тоа красич да пристигни кај нас...да ти кажам право и јас не сакам да дојде ..само ти реплицирав за натпреварот другото си е во ред!И ко трето, и најбитно, Интер има тројца играчи кои се подобри од Красич, и 1 потенцијал кој Бранка реши да го врати од Парма, односно, 0 простор има за него во Интер. Денес не се виде, со Интер првата у Милано исто, не се виде, се изгуби у џебот на Занети, игра за екипа која заврши4то или 5то место во Русија лани, незнам што гледате во него најискрено, поготово сега во ситуација каде Интер има далеку подобри играчи од него на тие позиции, докажани веќе во Италија ( ова последново е и најважно ).
Немојте ко лани кога пола фан клуб тука цвикаше за Диего, како го изгубиле, како Интер ништо не превземале, нула им била управата и слично .... за Мело па да не зборам што се пишуваше.
неможиме да судиме од еден натпревар..како прво логички е..красич беше едниствениот удвојуван играч на натпреварот..ако нема потенцијал немаше на таков чекор да се одлучи тој србинот на гана што е....како второ го имам гледано на повеќе натпревари поради тоа тврдам дека има квалитет во него..и како трето и јас не сакам да дојде кај нас бидејќи нема каде да игра и + нема теорија да пристигни кај нас!@Neroazuro: Кај виде потенциал во Красич? Плус нема лик за во Интер, Јувентус фаца има...
Тоа не значи дека сме најдобри туку дека оваа година нашиот омилен клуб оствари големи резултати и имавме за што да пишиме ...а кај нив за што ќе пишат???..посебно во фан клуб милан?? за јепес за отиаменди??...во фан клуб јувентус за се се прави муабет освен за фудбал....директори,адвокати,претседатели,.....Сеа глеам дека последниве теми на Милан(октонври) и Јуве(декенври) се отворени пред нашата тема(јануари)!! Немаат поминато ни 700 страни,а ние веќе ја завршивме!! Значи во оваа сезона во све срушивме рекорди - ИНТЕР:pehar::pehar::pehar: !!!! ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА :pehar: