Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Посебно ти ох семоќен дупачу на невини студентки при првата паралелка на ФЕИТ !
овие од спротива цело лето се дупат, еднаш не викнаа.

п.с. На волкот му е дебел (вратот) пошто сам си ја врши работата.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
дечки темата предлагам бенемата или кире_интер да ја отворат бидејќи некако најагилни ми се!
Нека ја отвори ако сака бенемата,мене ме мрзи да пишувам бидејки освоивме 3 на круна(ке има многу за пишување)!Воведот на Иосоно беше супер може да се направи копи пасте,и онака среќна тема имаше иосоно бидејки освоимвме 3 круна па ако сака може он пак да прави!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Нека ја отвори ако сака бенемата,мене ме мрзи да пишувам бидејки освоивме 3 на круна(ке има многу за пишување)!Воведот на Иосоно беше супер може да се направи копи пасте,и онака среќна тема имаше иосоно бидејки освоимвме 3 круна па ако сака може он пак да прави!!!
Каква среќа бе, Мурињо да можеше да освои пак ќе останеше, така и Иосоно ќе напише нов вовед(да не испадне после дека не му била среќна темава :) )

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Тренер Марадона!Каква фудбалкса иронија.Зарем Марадона стигна да ги води гаучосите?Каква е таа аргентинска фудбалска федерација.Зарем нема место за еден Занети во тимот кој има 48години(во наводници),а има место за Верон кој има 18 години?Дали е потребно еден класен напаѓач како Милито да седи на клупа,т.е да не биде стартер?Па кога дораснаа еден Верон и еден анонимец од Њукасл Гутиерез да му го земат местото на Занети?Па кога израсна Игуаин адолесцент да биде првотимец а МИЛИТО принцот од Џенова кој ја изигра оваа сезона во врвна форма,да биде на клупа?
Ама ќе ја увиде грешката наркоманчето затоа што мислам дека нема да стигнат повеќе од четвртфинале!
Која фудбалска глупост и лакрдија на АФА и Марадона!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Немам време воопшто за нова тема, за да не се мачи многу тој што ќе ја отвора, најдобро е да го копира поголемиот дел од она што е сега во воведот, само над него да вметне една страна за минатата сезона, т.е. за тројната круна, заминувањето на Мур и доаѓањето на Рафа. Оној дел што е статичен, како историја итн... му треба само мал апдејт на податоците и не мора да се менува ништо. Ајде па ќе прочитам деновиве да видам што сте направиле, сигурен сум дека ќе биде добро!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.349
Добро бе, што ќе ни е Красич ?!?!?! Добар фудбалер е и се тоа, а и цената не му е моментално голема но овој фудбалер заслужува перманентен првотимски статус во моментов, т.е., муабетот ми е дека греота е да влезе во тим каде ќе има огромна конкуренција, рано му е ...
Јас сум против неговото доаѓање во тимов, а гледам денес излезе шпекулација дека планираат деновиве да одат во Москва и да достават понуда, веќе недела дена се шушкаше за него лагано, али денес работиве добија сериозна насока.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
И ја го прочитав истото, мислам дека сепак нема вистина во ова, освен ако го има некој од клубот изјавено, се мислам дека е пуштен муабет од ЦСКА зашто ова Губенташиве за 2 милиони се стиснати...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас искрено сакам да оди во Јувентус...да почнат да се палат за тоа како ќе не згазат во новата сезона..интересни ми се......исто така красич заслужува првотимски статус а ние не сме во состојба да му го овозможиме тоа..посебно кога и бибиабиани се врати......

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Добро бе, што ќе ни е Красич ?!?!?! Добар фудбалер е и се тоа, а и цената не му е моментално голема но овој фудбалер заслужува перманентен првотимски статус во моментов, т.е., муабетот ми е дека греота е да влезе во тим каде ќе има огромна конкуренција, рано му е ...
Јас сум против неговото доаѓање во тимов, а гледам денес излезе шпекулација дека планираат деновиве да одат во Москва и да достават понуда, веќе недела дена се шушкаше за него лагано, али денес работиве добија сериозна насока.
Красич е многу добар фудбалер,само што ние и немаме потреба од него и такви други играчи!!Нас ни треба играч кој ке дава топки,Красич игра како крило па затоа не гледам потреба од него!!Нека бараат играч централен на средина бе што кур бараат крила како Силва,Кајт,Красич и.т.н!!Напад и крила имаме,одбрана може да се земе еден бек,и 1 играч мора од средина:toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Еве Syn за тоа што зборев дека сеуште се у минус Интер, од fcinternews делче од еден нов текст, отвори го ако не те мрзи да го читаш, мене ме нервира гугл транслејт, еве го делчето што го извадив:
Тhe decision to divest at least one big is the daughter of cash and need to lighten the red budget.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.349
ESPN: Benitez punta su Aquilani e Leiva

Дебели, само пробај !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сега ке ги гледаме Красич и Коларов бидејки може да дојдат во Интер,башка тука е и Станкович кој е капитен на Србија!!!!

--- надополнето ---

kire inter напиша:
Сега ке ги гледаме Красич и Коларов бидејки може да дојдат во Интер,башка тука е и Станкович кој е капитен на Србија!!!!
Интерсно 2 капитена има од Интер на првенствово Лусио (Бразил) и Станкович (Србија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom