Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Не ме издавај бе. :icon_coolПосебно ти ох семоќен дупачу на невини студентки при првата паралелка на ФЕИТ !
Не ме издавај бе. :icon_coolПосебно ти ох семоќен дупачу на невини студентки при првата паралелка на ФЕИТ !
овие од спротива цело лето се дупат, еднаш не викнаа.Посебно ти ох семоќен дупачу на невини студентки при првата паралелка на ФЕИТ !
Нека ја отвори ако сака бенемата,мене ме мрзи да пишувам бидејки освоивме 3 на круна(ке има многу за пишување)!Воведот на Иосоно беше супер може да се направи копи пасте,и онака среќна тема имаше иосоно бидејки освоимвме 3 круна па ако сака може он пак да прави!!!дечки темата предлагам бенемата или кире_интер да ја отворат бидејќи некако најагилни ми се!
Каква среќа бе, Мурињо да можеше да освои пак ќе останеше, така и Иосоно ќе напише нов вовед(да не испадне после дека не му била среќна темава )Нека ја отвори ако сака бенемата,мене ме мрзи да пишувам бидејки освоивме 3 на круна(ке има многу за пишување)!Воведот на Иосоно беше супер може да се направи копи пасте,и онака среќна тема имаше иосоно бидејки освоимвме 3 круна па ако сака може он пак да прави!!!
Красич е многу добар фудбалер,само што ние и немаме потреба од него и такви други играчи!!Нас ни треба играч кој ке дава топки,Красич игра како крило па затоа не гледам потреба од него!!Нека бараат играч централен на средина бе што кур бараат крила како Силва,Кајт,Красич и.т.н!!Напад и крила имаме,одбрана може да се земе еден бек,и 1 играч мора од срединаДобро бе, што ќе ни е Красич ?!?!?! Добар фудбалер е и се тоа, а и цената не му е моментално голема но овој фудбалер заслужува перманентен првотимски статус во моментов, т.е., муабетот ми е дека греота е да влезе во тим каде ќе има огромна конкуренција, рано му е ...
Јас сум против неговото доаѓање во тимов, а гледам денес излезе шпекулација дека планираат деновиве да одат во Москва и да достават понуда, веќе недела дена се шушкаше за него лагано, али денес работиве добија сериозна насока.
Тhe decision to divest at least one big is the daughter of cash and need to lighten the red budget.
Интерсно 2 капитена има од Интер на првенствово Лусио (Бразил) и Станкович (Србија)kire inter напиша:Сега ке ги гледаме Красич и Коларов бидејки може да дојдат во Интер,башка тука е и Станкович кој е капитен на Србија!!!!