- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Сите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:
Барселона се најголеми плачковци во историјата на фудбалот и секогаш ќе стојам на тоа..едноставно таква репутација набилдаа низ годините кога вадеа неповолни резултати се некој друг му е кривШто мислите кој се поголеми плачковци Барса или Рома ?:tv:
Млад е, а и навивачите не се глупи. Ако видат дека се труди да се поправи, ќе го ценат тоа. Само како што си е тој, ќе влета во некоја медиумска заебанција и ќе ја покака...Него примети некој дека кога излегуваше Балотели им аплаудираше на навивачите(само незнам чии беа на таа страна)... сеа и се утепа од радување... овој или сериозно мисли да се смени или нешто друго му е филмот...
:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканам или пак прочитај ми ги последниве 50 мислења....Сите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:
не се карам фино лепо разговарам:pos2::pos2::pos2: карањето го чувам за во нашиот фан-клуб:smir:нека ви е честито
*честитки*
Ај па и ти Јовановски со Кире најде да се караш ..остај го XD
Абе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите.Од вакви фанови пропаѓа Македонија:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканам или пак прочитај ми ги последниве 50 мислења....
Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направилнека ви е честито
*честитки*
Ај па и ти Јовановски со Кире најде да се караш ..остај го XD
хм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестамАбе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите.Од вакви фанови пропаѓа Македонија
Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направил
Па така си пишувал кај тебе не ми лижи тука гз,си пишал така им треба на педерите за гестот на ТотиАј гилта сеа иди радувај се на медалите и тоа ви е доста:wink:хм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестам
поздрав до сите ВИСТИНСКИ навивачи на интер и честито титулата