Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз:toe:,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:

Што мислите кој се поголеми плачковци Барса или Рома ?:tv:

Барселона се најголеми плачковци во историјата на фудбалот и секогаш ќе стојам на тоа..едноставно таква репутација набилдаа низ годините кога вадеа неповолни резултати се некој друг му е крив :toe:

Него примети некој дека кога излегуваше Балотели им аплаудираше на навивачите(само незнам чии беа на таа страна)... сеа и се утепа од радување... овој или сериозно мисли да се смени или нешто друго му е филмот...

Млад е, а и навивачите не се глупи. Ако видат дека се труди да се поправи, ќе го ценат тоа. Само како што си е тој, ќе влета во некоја медиумска заебанција и ќе ја покака...

P.S.
Тепавме улична екипа со улични манири така да не се радувајте многу не е којзнае што. Добро е што се брои уште една титула.

Сите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз:toe:,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:
:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканам :) или пак прочитај ми ги последниве 50 мислења....

нека ви е честито :)
*честитки*

Ај па и ти Јовановски со Кире најде да се караш ..остај го XD

Мрч-мрч, Рома вака изиграла.
Мрч-мрч, Интер не требало да игра со овој/оној.

МА ГАЈЛЕ МИ Е БЕ, ДЕНЕС ЌЕ СИ СЛАВАМ!!!

ПАЦА ИНТЕР АМАЛА!!!

Честито титула!!! Ајде сега уште две! :icon_lol:

Срамота за Тоти и Тадеи.

*честитки*

не се карам фино лепо разговарам:pos2::pos2::pos2: карањето го чувам за во нашиот фан-клуб:smir:

во вашиов се надевам нема да се вратам пред супер купот поздрав:helou:

:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканам :) или пак прочитај ми ги последниве 50 мислења....
Абе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите:tapp:.Од вакви фанови пропаѓа Македонија:toe:

*честитки*

Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направил:tapp:

1/3 !!!!!!!!!!!!!

ГРАНДЕ ИНТЕР!! Милито? најдобриот напаѓач во моментов!!!!

Занети?? ЅВЕР!! <3333333 :back: Камбијасо? најдобар мид дефендер !!

ФОРЦААААААААААААА ИНТЕР!!!

Тоти? затоа никад нема да го почитувам ГАД покварено копиле!!

cestitki za prvata titula... bravo za momcite odigraa super..nekako relaksirano mi izgedaa...
a toti.. no coment.. legendata na roma!

Matrix: "Thanks for Mexes hand on goals from Milito!
Луд е :pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите:tapp:.Од вакви фанови пропаѓа Македонија:toe:

Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направил:tapp:
хм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестам
поздрав до сите ВИСТИНСКИ навивачи на интер и честито титулата

Менез =
34_fresh-logo-new.gif

Го отече коментаторот со свежината...:)

хм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестам
поздрав до сите ВИСТИНСКИ навивачи на интер и честито титулата
Па така си пишувал кај тебе не ми лижи тука гз:toe:,си пишал така им треба на педерите за гестот на Тоти:tapp:Ај гилта сеа иди радувај се на медалите и тоа ви е доста:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom