Сите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз
,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите кој се поголеми плачковци Барса или Рома ?:tv:
Него примети некој дека кога излегуваше Балотели им аплаудираше на навивачите(само незнам чии беа на таа страна)... сеа и се утепа од радување... овој или сериозно мисли да се смени или нешто друго му е филмот...
:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканамСите од Рома се педери исто како Барса незнаа да поднесат пораз,ме изненади Бало првпат да го видам радосен со пехар:pos2:
не се карам фино лепо разговарам:pos2::pos2::pos2: карањето го чувам за во нашиот фан-клуб:smir:нека ви е честито
*честитки*
Ај па и ти Јовановски со Кире најде да се караш ..остај го XD
Абе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите:nesvest:повели наврати во фан клуб рома :smir: знам дека си таму само јас да те поканамили пак прочитај ми ги последниве 50 мислења....
Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направилнека ви е честито
*честитки*
Ај па и ти Јовановски со Кире најде да се караш ..остај го XD
хм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестамАбе ти си удрен,си пишал браво Тоти така им треба на педерите.Од вакви фанови пропаѓа Македонија
Тој нема вода во очи,глеаш дека се пали на Тоти добар гест направил![]()
Па така си пишувал кај тебе не ми лижи тука гзхм...... ако продолжам да те читам ќе се онесвестам
поздрав до сите ВИСТИНСКИ навивачи на интер и честито титулата