Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Е не.
И ве молам не се занимавајте со оваа досадна мува лепес`` /златко.
И ве молам не се занимавајте со оваа досадна мува лепес`` /златко.
И јас гледам на Супер спорт,Ел Принципе!!!Инаку и самиот коментатор не знам дали го разбра,кажа дека играчиве на Интер се бунат на секој фаул,а баш сакам да му закачат на Матераци некој бокс,неможам да го гледам веќе.Прва минута почнаа тензиите, го повредија Снајдер, во продолжение имаа 5-6 касапски стартови, гледај поназад баш се зезавме со тоа... Секоја екипа да е ќе реагира, кој ќе дозволи да го газат по терен...?
И натрпеваров си е таман за финале на куп, само секој натпревар на МТВ е очај, освен ако не коментира Златко... одма ти идат депресивни мисли. Ја гледам на супер спорт, дечково вика се дере, атмосферата во позадина допира до гледачите... се си е таман.
Ова е одмазда во немоќ да се освои титулата, тоа е, ништо друго.
Zaragoza :smir:Жално е што овој ѕвер досега играл во клубови како Џенова, ќе ми каже некој каде играше пред Џенова?
Во Сарагоса, замисли еј, како ги дупеше само Реал. :kesa:Жално е што овој ѕвер досега играл во клубови како Џенова, ќе ми каже некој каде играше пред Џенова?
знам дека играл за сарагоса и сантандерЖално е што овој ѕвер досега играл во клубови како Џенова, ќе ми каже некој каде играше пред Џенова?
мислам дека еднаш ви има пукнато 4 комадаВо Сарагоса, замисли еј, како ги дупеше само Реал. :kesa: