Еве го и на англиски...По незнам кој пат сезонава, Балотели дава официјално извинување, за жал го има само на италијанската верзија од inter.it, со гугл транслејт ваљда ке разберете што сака да каже писателот.
Oд 18.30 е утакмицата УТРЕ. нема пренос на телма ќе се гледа на нет.Дечки со Аталанта утре играме или вечер?
Ова Раиола му го има напишано да го прочитаЕве го и на англиски...
"I would like to apologise to all for my actions on Tuesday night. When I got on the pitch and heard the whistles from the crowd and the coach shouting I lost my mind. I didn't understand anything, and in the end I threw off my shirt in anger.
"I am sorry for not being able to contol the tension and frustration that have been getting to me.
"I want to clarify that I am not annoyed with the fans or the curva. They have always supported me when others booed me.
"For them, I want Inter to win everything and I will always honour this shirt."
Гарант. Марио го пишал само оној последниот дел каде што вика дека со помош на сакание ќе ги разрешел проблемите со Интер и со некои соиграчи.Ова Раиола му го има напишано да го прочита
A сте се запрашале зашто би се случило евентуалното непродавање ?Затоа, доколку не биде продаден мајмунов на лето, ептен ќе се разочарам од Морати и Мурињо!
Играме утре со почеток во 18 часот....Дечки со Аталанта утре играме или вечер?
Затоа што Морати ќе продолжи да го “дрви“ со тоа дека има верба во него и во неговиот талент, Мурињо ќе изјави дека ќе продолжи да му биде како татко и слични приказни кои цело време ги пласираат.A сте се запрашале зашто би се случило евентуалното непродавање ?
Мене сеедно ке ми биде само во случај да се донесе соодветна замена, недај боже да се остане само на Милито - Ето - Пандев, во една таква варијанта хорори ке е наредната сезона.