Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
трет пат, еднаш против казан за црвениот, еднаш кога го облече дресот на ббилан, и сега.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
По незнам кој пат сезонава, Балотели дава официјално извинување, за жал го има само на италијанската верзија од inter.it, со гугл транслејт ваљда ке разберете што сака да каже писателот.
Еве го и на англиски...

"I would like to apologise to all for my actions on Tuesday night. When I got on the pitch and heard the whistles from the crowd and the coach shouting I lost my mind. I didn't understand anything, and in the end I threw off my shirt in anger.

"I am sorry for not being able to contol the tension and frustration that have been getting to me.

"I want to clarify that I am not annoyed with the fans or the curva. They have always supported me when others booed me.

"For them, I want Inter to win everything and I will always honour this shirt."

Премногу го сакав Балотетли, особено кога на дебито им збрца 2 на Јувентус во Торино.
Со ова што се прави невидена манга, само сака да избега од тоа дека е невиден слабак, голема нула од карактер.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867

Снајдер: Шефе жими мајка, ја не сум умешан, занети таа работа.
Мур: како знаеш и умееш, Меси да се најде по секоја цена! макар морале и ранците да ви ги претресуваме!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Балотели не постои ниту за мене, мајмун како него не заслужува да го носи дресот на Интер. Против Аталанта, ако е во тимот, ќе биде исвиркуван и тоа на големо! Што побрзо нека си замине од клубот, ако е до мене, и за беспари го давам, па ако сака после нека стане и поголем играч од Роналдо (дебелиот)!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Дечки со Аталанта утре играме или вечер?
Oд 18.30 е утакмицата УТРЕ. нема пренос на телма ќе се гледа на нет.

ббилан игра од 20.30 ќе оди директен пренос.
јубе следната ден од 15.00 и рома од 20.30 со сампа директен пренос.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Еве го и на англиски...

"I would like to apologise to all for my actions on Tuesday night. When I got on the pitch and heard the whistles from the crowd and the coach shouting I lost my mind. I didn't understand anything, and in the end I threw off my shirt in anger.

"I am sorry for not being able to contol the tension and frustration that have been getting to me.

"I want to clarify that I am not annoyed with the fans or the curva. They have always supported me when others booed me.

"For them, I want Inter to win everything and I will always honour this shirt."
Ова Раиола му го има напишано да го прочита :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ова Раиола му го има напишано да го прочита :)
Гарант. Марио го пишал само оној последниот дел каде што вика дека со помош на сакание ќе ги разрешел проблемите со Интер и со некои соиграчи.

Јас одма ќе ги разрешам. Ќе го продадам во Сити, штета само со ваквите проблеми никој нема да ја плати вредноста на играчот.

Интер го направи Милионер на 18 години не знае што да прави на парите и враќа со фрлање на дресот на земја. Нема почит спрема клубот. Без разлика дали го исвиркувале, Мурињо му се дерел или Матераци го тепал, Сите тие утре можат да си отидат а клубот треба да остане вечен.

Јас после ваквиот инцидент не можам да го видам како останува во Интер макар и за две години Балотели стане најдобар фудбалер на сите времиња.

Едноставно го крши тимскиот дух, слогата што ја прави Мурињо. Немаме играчи од типот на Чави, Меси и Златан, немаме освоено шест трофеи минатата година, немаме трофеј во Лигата на Шампионите 40 години ама имаме 11 фудбалери што се подготвени да изгинат на теренот еден за друг за да бидат најдобри. Марио не го почитува тоа, не го цени трудот што го вложуваат другите и едноставно ги иритира останатите.

Има среќа што е ’Италијанец’ и демек потекнува од младинската школа на Интер иначе до сега ќе леташе 10 пати од Интер. Има еден куп играчи како него или далеку подобри од него.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Ке ве молам за помош , дали на нашиот дали на фан клубот на Барса еден наш фан објави слика за пеналот ќе може ли повторно да се аплоадира за да си го имам, Однапред Благодарам .

Бај `Д веј по незнам кој пат на шит.ком и на официјалната страна на ФИЦГ осамна калчополи 2 вистина е или се чека обвинение за да се покрене. Поздрав

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Би те надополнил горе... Освен што го немаме тоа што го наброја, имаме златна публика која беше со него кога цела Италија го исвиркуваше на расна основа. Имаше огромна публика која цело време беше за него, на која им беше идол. Оваа година направи и своите навивачи да бидат против него!

Затоа, доколку не биде продаден мајмунов на лето, ептен ќе се разочарам од Морати и Мурињо!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
PPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 22 players (3 goalkeepers, 7 defenders, 8 midfielders & 4 strikersfor Saturday's Serie A Week 35 match at home to Atalanta (kick-off 18:00): Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Затоа, доколку не биде продаден мајмунов на лето, ептен ќе се разочарам од Морати и Мурињо!
A сте се запрашале зашто би се случило евентуалното непродавање ? :)
Мене сеедно ке ми биде само во случај да се донесе соодветна замена, недај боже да се остане само на Милито - Ето - Пандев, во една таква варијанта хорори ке е наредната сезона.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
A сте се запрашале зашто би се случило евентуалното непродавање ? :)
Мене сеедно ке ми биде само во случај да се донесе соодветна замена, недај боже да се остане само на Милито - Ето - Пандев, во една таква варијанта хорори ке е наредната сезона.
Затоа што Морати ќе продолжи да го “дрви“ со тоа дека има верба во него и во неговиот талент, Мурињо ќе изјави дека ќе продолжи да му биде како татко и слични приказни кои цело време ги пласираат.

Факт е дека има талент и дека можеби без тоа негово дебилно однесување ќе биде можеби најдобриот играч на светот за неколку години, но токму тоа негово дебилно однесување е она што пркоси на неговиот талент и на трпението на сите засеганти со Интер. Ова последново беше “самоубиство кај навивачите“, како што изјави Морати.

А за замена, 10000 % сум убеден дека доколку зимине ќе се ангажира некој добар напаѓач. Но, и да остане пак ќе биде донесен напаѓач, можеби не од светска класа, но достоен да биде носител на дресот. Мурињо знае на кои позиции е слаб. Еве виде и оваа сезона, дека во отсуство на Балотели, нема замена за напаѓачките позиции, особено со оваа 4-2-3-1 формација.

Напаѓач доаѓа ова лето, без разлика дали Балотели ќе остане или ќе замине.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Се повеќе се збори дека ќе дојде Агуеро, ако освоиме ЛШ тогаш има големи шанси да го одбере Интер пред Челзи од повеќе причини...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom