Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нема врска на која ќе ги даваат, имаме интер канал во МКД(телма) така да пак нема да ги гледаат јубе!

инаку Балотели најверојатно побарал трансфер, според мене одлично, се проценува на 40 милиони.
Интер од него може многу да ќари, на пример да го даде на Арсенал+доплата за Фабрегас и во договорот што ќе го направи Интер со екипата на која ќе го продаде да неможе да се врати во италија подолго време.
ИИИииии Дедо Мраз една желба да ти испуне!:toe:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Нема врска на која ќе ги даваат, имаме интер канал во МКД(телма) така да пак нема да ги гледаат јубе!

инаку Балотели најверојатно побарал трансфер, според мене одлично, се проценува на 40 милиони.
Интер од него може многу да ќари, на пример да го даде на Арсенал+доплата за Фабрегас и во договорот што ќе го направи Интер со екипата на која ќе го продаде да неможе да се врати во италија подолго време.
Дајбоже, ако треба ќе појдам до Милано и вода ќе му потурам на заминување.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Koj тоа тим ќе плати 40 милиони за Балотели ? Милан ? Ај малце сериозно, има 19 години, во умо е како 12, не е докажан на терен, сеуште не е професионалец и ред други работи. Ценава не е реална воопшто. Еден фудбалер од типот на Снајдер замина за 20, па не за Балотели ке даел некој 40. :/

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
ИИИииии Дедо Мраз една желба да ти испуне!:toe:
веруј ми не сакаш да знаеш што ми е желба!

Koj тоа тим ќе плати 40 милиони за Балотели ? Милан ? Ај малце сериозно, има 19 години, во умо е како 12, не е докажан на терен, сеуште не е професионалец и ред други работи. Ценава не е реална воопшто. Еден фудбалер од типот на Снајдер замина за 20, па не за Балотели ке даел некој 40. :/
океј така пишуваше, јас не би дал 40 за него, али ставено е како опција, и да се разговара, најнормално. али дедо мраз од погоре има проблем со размислувањето.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
веруј ми не сакаш да знаеш што ми е желба!

океј така пишуваше, јас не би дал 40 за него, али ставено е како опција, и да се разговара, најнормално. али дедо мраз од погоре има проблем со размислувањето.
Date of birth: 12.08.1990
Height: 1,89
Nationality: Italy
Ghana
Position: Forward - Attacking Allrounder
Foot: right
Market value: 15.000.000 €
Player's agent: Maguire Tax & Legal

Горе-доле (сега повеке доле одколку горе) вреди толку!:wink:

Но до трансфер тешко дека ке стаса!:toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ако го продадат под 25 милиони се во голема загуба, еден Бербатов можеше за 30мил. да отиде во Манчестер, да неможе 19 годишен талент да отиде за повеќе пари..

С

Спенсер

Гостин
Ако го продадат под 25 милиони се во голема загуба, еден Бербатов можеше за 30мил. да отиде во Манчестер, да неможе 19 годишен талент да отиде за повеќе пари..
талент кој секој натпревар се расправа и му пререкува на тренерот??? се расправа со публиката и го изнесуваат со обезбедување...а

колку и да дадат за него,нека го шитнат... копиљ е..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Може, со потезите кои ги прави секој ден му паѓа цената. Пошто иде во пакет со три грама мозок, нема да го платат многу, дел од парите ќе мора да ги планираат за терапии... Еден Касано имаше проблеми со клубовите и со трансферите поради темпераментот, а Касано е бубачка во однос на Балотели.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.831
Поени од реакции
30.728
Не знам можеби го пишале претходно ама морав да го ставам.
Lionel Messi се прекрстил во LIONELL GDEESSI?:pos2:

M

mercenary

Гостин
Шо е со Панде знае некој?Не видов да му се деси нешо...
Several players trained apart. Goran Pandev had treatment and physiotherapy, while Davide Santon and Francesco Toldo continued with their rehabilitation programmes. The only player absent this morning was Maicon, who underwent a second day of dental treatment.

B

Beck's

Гостин
ke igra Maicon vo sreda,posto odve citav od nekoj clen deka 100% ke igra,a negoviot agent kaza deka ne e siguren dali ke bide vo moznost za igra:smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
ke igra Maicon vo sreda,posto odve citav od nekoj clen deka 100% ke igra,a negoviot agent kaza deka ne e siguren dali ke bide vo moznost za igra:smir:
Против Аталанта нема да игра утре,али до среда ке биде подготвен.Ипак станува збор за заб што не би требало да има проблеми.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тој Раиола е мастермајндот бе ....Го Фура копиљот дека е поголема звезда отколку што е .... Али тешко кој испаднал на Крај со Курва Норд .....

Ете го Ибра , што глумеше ...Го избркаа на клоци а сега како тргнала работава и ке му го елиминираат тимот од ЛШ .....

Маикон глумеше сакал плата заслужувал повеќе .....Му докажаа што се и како мислат за него ..... Ете го бацува амблеми и плаче на терен правејки се верен !

Шо фактор е Балотели бе ??

http://www.facebook.com/pages/Raiola-du-Beal/126803260744?ref=ts#!/pages/Mino-Raiola/369782594287?v=wall&ref=search

Gad

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom