Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ето комотно нека го тера, ко мал и онака 2 до 3 пати неделно ловел зебри и лавови, навикнат е на вакво темпо со мечеви.
Eто е суспендиран за Болоња. Исто како и Занети и пола прв тим. :)

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Odlicen rezultat za Inter...realno gledano CSKA da ne primi gol cel mec vo Moskva e mnogu malku verojatno.Dokolku primi,da dade 3 e uste pomalku verojatno taka sto mislam deka po ona nesrekno polufinale so Milan,pak ke go gledame Inter megu najdobrite 4.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Syn, Ето е казнет оваа утакмица ми се чини:smir:
Да да заборавив, епа јебига, Пандев и Кварезма уз Балотели, мада, Мур до сега ретко го одмарал Милито освен на мечот со Ливорно, не верувам дека и сега ке го одмара.

Ја би идел на таа варијанта, Кварезма - Балотели - Пандев ...

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ајде бе Думан, просветли ме ... утнува 2 зицера од кои 1 е убер шанса на меч со кој Интер у моментов ке беа во полуфинале, во прво се утепа од грешење при основни пасови, тоа за тебе е добар натпревар од креатор на игра и играч кој обично не греши во пас играта и има супер прецизен шут ( технички добро поткован ) ?
Прво полувреме одигра послабо, но во второ тој ја префрлаше топката.

R

Rigel Kent

Гостин
Да да заборавив, епа јебига, Пандев и Кварезма уз Балотели, мада, Мур до сега ретко го одмарал Милито освен на мечот со Ливорно, не верувам дека и сега ке го одмара.

Ја би идел на таа варијанта, Кварезма - Балотели - Пандев ...
So vakvi kombinirani sostavi sekogas davame po 3-4 gola:helou:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Балотели отишол во соблекувална по натпревар да честита. Ќе ја смируваат или невреме ќе има вечерва... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Прво полувреме одигра послабо, но во второ тој ја префрлаше топката.
Останува фактот дека изигра лош натпревар, да не беше оној утнат зицер во второ, немаше да го имам ова мислење што погоре го пишав, али тоа ми дојде ко капак бидејќи играч од негов калибар, со таков шут и во една таква ситуација реално, требаше само рутински да изреагира.
На крај краева убеден сум дека сите ја видовте топката во голот по неговиот удар. :)

Асистенција имаше, али таа асистенција му е пишана во статистика само поради перфектниот финиш на Милито, у негов стил, интелигентно, точно знаеше каде е голманот и топката ја упати во долен лев ( за него ) агол со што го фати и Акинфеев во расчекор, без шанса да интервенира.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65

Само еден гол фалеше за да биде 2-0.. :nesvest:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мурињо даде изјава после натпреварот за Балотели со ова мислам го прекина молкот.
Кажа дека нема проблем тој со Балотели туку клубот има,потоа рече дека е Ето во право за тоа што го рече за Балотели.
Потоа го прашаа дали ќе го повика со Болоња и дали ќе биде од полза рече ``сите се од полза Интер е екипа а не поединци поважен е колективот од поединецот``Му рекоа дека не славел кога дале гол на ова Мурињо рече зошто да слави кога тој не слави и кога сам дава голови.
Рече дека со Болоња нема да го повика но сепак тоа зависело од Балотели и како тој ќе се однесува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom