Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Не зезајте, 1000 пати беа подобри Интер, кога имале 25 шута кон гол, 10 во рамки од гол ? Никад ....

И како што реков на полувреме, Снајдер ужас ..... УЖАС. Во прво ја утна шансата на мечот до тој момент уз 5 до 6 погрешни пасови, во второ, ја утнува шансата на утакмицата ( ова КАНАЛ 5 не го дадоа ) со која дупло ке ја олеснеше задачата за реваншот.

У пм .

Реков пред меч, со гол повеќе од ЦСКА сум задоволен, али со оглед дека имаа шанси на 1-0 кои потешко е да ги промашиш, има доза на разочараност за жал, на нивни терен Красич не игра и десеткувани се, Интер гарант ке иде на гол и очекувам и први да го постигнат и после тренинг меч да им биде цела утакмица.
Пандев беше ѕвер, премногу добро играше, уз Милито, Камби, Маикон и Дејо убер најдобри на терен. Браво и за Матераци, ко у најдобри денови изигра и ме демантираше дека више не е за фудбал, заедно со Самуел имаа ебење од стартови, уште едно браво и за нив.

Ајт, идам Лост да глеам, ретко коа по победа сум разочаран поради фактот што можеше комотно да биде и 3-0 ... :kesa:

п.с. И Лусио се враќа, Мота, се на се склопено, без оглед на утнатите зицери и нереалниот резултат, Интер има СЕ за да оди во полуфиналето.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честитки можевте и со 2-0 да одите ама пак имате предност

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Кој друг ако не Милито:vozbud: иначе можевме да тепаме и повеке али добар е и овој резлутат, пред се добра Игра на Пандев 11 км истрчал браво! али како и да е нека ни е честито победата, и идеме со предност во Москва.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Браво за Интер, второто полувреме го изигра доста динамично, со многу шанси, за жал само еден гол во мрежата на ЦСКА.
И оваа е доволно за 1/2 финале, со еден гол во Москва, загарантиран пласман во 1/2 финале.
„Фалаим“ на Канал 5, но затао ќе си имаш Dreambox и тие од Канал 5 што сакаат нека прават.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Штета, требаше да биде најмалку 2-0, Пандев, Ето, Снајдер... Кој се не испоутна, ама сега тоа е :toe:. Пандев беше одличен денес, навистина штета што не даде гол. Се на се добар натпревар, но можеше да биде и многу подобар во однос на резултатот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Не зезајте, 1000 пати беа подобри Интер, кога имале 25 шута кон гол, 10 во рамки од гол ? Никад ....

И како што реков на полувреме, Снајдер ужас ..... УЖАС. Во прво ја утна шансата на мечот до тој момент уз 5 до 6 погрешни пасови, во второ, ја утнува шансата на утакмицата ( ова КАНАЛ 5 не го дадоа ) со која дупло ке ја олеснеше задачата за реваншот.

У пм .

Реков пред меч, со гол повеќе од ЦСКА сум задоволен, али со оглед дека имаа шанси на 1-0 кои потешко е да ги промашиш, има доза на разочараност за жал, на нивни терен Красич не игра и десеткувани се, Интер гарант ке иде на гол и очекувам и први да го постигнат и после тренинг меч да им биде цела утакмица.
Пандев беше ѕвер, премногу добро играше, уз Милито, Камби, Маикон и Дејо убер најдобри на терен. Браво и за Матераци, ко у најдобри денови изигра и ме демантираше дека више не е за фудбал, заедно со Самуел имаа ебење од стартови, уште едно браво и за нив.

Ајт, идам Лост да глеам, ретко коа по победа сум разочаран поради фактот што можеше комотно да биде и 3-0 ... :kesa:

п.с. И Лусио се враќа, Мота, се на се склопено, без оглед на утнатите зицери и нереалниот резултат, Интер има СЕ за да оди во полуфиналето.
Досега кога ги читав твоите постови многу ги ценев, но вечерва ти како да не си го гледал натпреварот, највероватно твоите коментари се само од гледање статистика, сигурно натпреварот не си го гледал как што треба. Да го критикуваш вечерва Снајдер...нетеразбирам, само можам да ти кажам ти си гледал Канал 5.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ауу како се изнервирав , од толку шанси само 1-0 . Пандев многу добро изигра , браво за него . Снајдер и Ето ја ебаа денес .

Прво полувреме како да не игравме , ко умрени низ терен , после 65 минута се разбудија , изгледа таква била тактиката .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Леле ако играат Интер - Барса ке ни биде многу тешко но нормално ке се надевам на финале:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom