Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Пред време слават Априлилили. :pos:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Знам дека играше во Портсмаут и беше стандарден првотимец кај нив уз Хари на клупа, ама од тогаш работите се сменија, моментално е дрво, катастрофа е, и затоа и потенцирав во мојот пост дека освен кај Хари Реднап, на друго место и не би можел да се даде а уз тоа и тимот да има некаква корист, вака уз Џенас џек пот ситуација за Интер.

За Милито, нека му е здрава и жива ќеркичката, а за Дејо, сега слушнав на РТС дека ке го продолжи договорот со Интер до 2014 и со тоа ке ја заврши кариерата во овој клуб.

Istotaka vo sreda nema da bide vo timot zatoa sto ima zolti kartoni.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Знам дека играше во Портсмаут и беше стандарден првотимец кај нив уз Хари на клупа, ама од тогаш работите се сменија, моментално е дрво, катастрофа е, и затоа и потенцирав во мојот пост дека освен кај Хари Реднап, на друго место и не би можел да се даде а уз тоа и тимот да има некаква корист, вака уз Џенас џек пот ситуација за Интер.

За Милито, нека му е здрава и жива ќеркичката, а за Дејо, сега слушнав на РТС дека ке го продолжи договорот со Интер до 2014 и со тоа ке ја заврши кариерата во овој клуб.
Во оваа неможам да поверувам, Дејан Станковиќ си го изигра своето. Од налето можеме да им го позајмиме на Билан, тамам е како за Милан ( го исполнува условот 30+).

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Во оваа неможам да поверувам, Дејан Станковиќ си го изигра своето. Од налето можеме да им го позајмиме на Билан, тамам е како за Милан ( го исполнува условот 30+).
Думан, Дејан Станкович е свесен дека ова е последната сезона во која тој ке има каков таков гарант дека ке биде првотимец, свесен е и дека од наредна ке биде втора опција на клупата а сепак ке го продолжи договорот што е за респект.
На крај краева, супер ке биде за алтернативен играч во средината, јас немам ништо против истото. :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Думан, Дејан Станкович е свесен дека ова е последната сезона во која тој ке има каков таков гарант дека ке биде првотимец, свесен е и дека од наредна ке биде втора опција на клупата а сепак ке го продолжи договорот што е за респект.
На крај краева, супер ке биде за алтернативен играч во средината, јас немам ништо против истото. :toe:
И оваа сезона повеќе игра како алтернатива, но ете испадна да Суљо Мунтари оваа сезона изигра катастрофално, Тиаго Мота не е тоа што се очекуваше однего, па Станковиќ добиваше можност повеќе одколку што треба.
Не дека во средниот ред ги имаме подобрите од него, но летово да се надеваме дека Мурињо ќе донесе екстра играч во среден ред.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Еј видете кој суди Самдорија Јувентус најдобриот судија во Италија кој ги спроведувал само правилата ај баш да видиме како ке суди изродов.
(Талјавенто Интер-Самдорија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Леле дечки кога ги гледам оние барса како ХОРОР филм се:toe::toe:а посебно вонземјанинот месси...не знам не знам..не сакам ни да помислам ако играме со нив како ќе биди..иако ништо не се знае дотогаш има многу за играње.....првин да го фркниме ливорно другата недела...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не дека сум како Јубенташиве (секоја чест на исклучоци), ама ова морав...

ajde... sekoj tim go faka po nekoja kriza..eve dojde krizata i kaj nas pa sea nemojte vaka ajde ke pomine nervozata i ke ostaneme za juve do kraj taka li e? ako ne e taka neka pise nekoj i neka se otkaze od forumov! ajde forza juve do kraj...porano koa nekoj ne ni bese ramen super beshe a sea..sea mora da se trpi... forza juve
Мала криза сепак. :)

Иначе најсмешни ми се (со исклучок на Влатче, Стара дама, Хфајр и уште 2-3ца) кога Интер ќе киксне, во фан клуб: Милан повеќе се радуваат него Биланезиве. А преку недела кај нас во фан клуб се редовни, и исто така кога Милан ќе изгуби овде емоции искажуваат.

Прекрасни се! :back:

Леле дечки кога ги гледам оние барса како ХОРОР филм се:toe::toe:а посебно вонземјанинот месси...не знам не знам..не сакам ни да помислам ако играме со нив како ќе биди..иако ништо не се знае дотогаш има многу за играње.....првин да го фркниме ливорно другата недела...
Абе и Челзи беа со Вест Хем како од друга планета, па се деси ХОРОР на Стемфорд.

Мурињо сепак не е тренер од типот на Манчини, Ѕакерони, Леонардо и компанија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom