Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Било кој играч на Интер да беше на местото на Роналдињо, ќе добиеше црвен.

Зубле направи 4-5 груби прекршоци... за во 80 мин да добие жолт. Иако пред тоа заслужи барем уште 2-3 жолти. Ме нервира нееданквиот критериум!!!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Било кој играч на Интер да беше на местото на Роналдињо, ќе добиеше црвен.

Зубле направи 4-5 груби прекршоци... за во 80 мин да добие жолт. Иако пред тоа заслужи барем уште 2-3 жолти. Ме нервира нееданквиот критериум!!!
А ти дали го виде стартот врз Роналдињо директно со копачка на колено и стартот при контра кога веќе стигна на 20 метри од голот?

Ама рака на срце, и некои фудбалери на Наполи беа груби и можеа да добијат два жолти.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Inter-Tottenham, ora lo scambio Jenas-Muntari può concretizzarsi! :tv:

Oва е еден од сигурните трансфери ова лето, гарант, Интер мора да се отараси од Мунтари а једина екипа која би го купила е Тотенхем од проста причина што Хари Реднап го обожава овој играч, причината никој не ја знае. :toe:

Башка, Џенас е проценет на 5 милиони фунти и можна е дури и доплата од Тотенхем, ова се највавуаше и последниот пат кога се појавија овие шпекулации .

Џенас е тип на играч кој може да игра на 2 до 3 позиции во средината а таков Интер во моментов нема, ја сум за оваа зделка од проста причина што Интер и онака ништо нема да загуби, но нормално, освен Џенас добредојден е и некој од Хамшик/Џерард. :)
Toгаш тимот би бил комплетен !

А ти дали го виде стартот врз Роналдињо директно со копачка на колено и стартот при контра кога веќе стигна на 20 метри од голот?
Ниеден старт не може да се спореди со оној на Фламини, кој беше за чист црвен. :smir: Нема потреба од квичење на темава, имаа шанса, ја прокоцкаа, и тоа на домашен терен.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Секако, стигнавте да се надевате дека Милан ќе киксне, а само колку бевте убедени и си славевте нова титула кога Интер го победи по втор пат годинава Милан. :back:

Вчера го фатив 2ро полувреме и да ти кажам право Палермо го побудале Интер, си играа своја игра во одбрана се бранеа сите а во напад преку брзи контри добро истрчуваа само што не беа доволно конкретни за да победат. Нешто што го направи твојот Интер пред 5 дена во Лондон.

Да де свињи се ваљаа у кал ...

Секако е малце смешно што на -14 бода, Милан со овие можности и со овој тим успева да стигне на -1, али што е тука е Интер си е крив, вас ве чека битка на сите три фронта и мислам дека Милан е во голема предност да заврши пред Интер на табелата и да ја освои титулата, што ни на крај памет не ми паѓаше дека послем -14 може да се случи ова.

Како и да е ќе биде доста интересно до самиот крај.:smir:
да да да имаш право..... Милан е во предност што ќе го одбрани добро стекнатиот статус "ZERU TITULI" ... Интер игра на три фронта и победува.... а ББилан на еден, а за 3-4 недели на ниеден......

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
После дожд, доаѓа сонце.
П.С Јас оваа го предвидев дека ќе дојде после натпреварот со Парма, кога играчите една капка пот не истрошија.

Од вечерашниов натпревар сум задоволен, но од натпреварите со парма и џенова можевме малку посериозно да изиграме. Вака фановите од Милан живнаа малку но на крај пак ќе славаат ZERO TITULI.
MILAN + JUBENTUS = ZERO TITULI 2008 -2010

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867

Вероватен состан за прбо место

и рекламава од десно, на вистинското место во вистинското време :tv:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Сериозни сте ? Па ако се пласира во први 4 ни на сон нема да му дојде да ги напушти Сити, ако е под 4то само евентуален отказ може да го избаци од таму.
Со тој буџет и со евентуален пласман во ЛШ ке можат да атакуваат на сВе што се нарекува фудбалер на оваа земјина топка.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сајтлер напиша:
Николче остави ги, неможат да се соочат со фактот дека од утре се на второ место.
Николче задави го, Николче задави го!

Каква брејк топка за Милан денеска, штета што не го направија калчово поинтересно.

Него најсмешен ми беше Инзаги кој трчаше како да игра финале на Интертото, т.е Европа, или како се викаше. :)

После него Галијани кој збудале на трибини. Јебеш га, толку им беше.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Николче задави го, Николче задави го!

Каква брејк топка за Милан денеска, штета што не го направија калчово поинтересно.

Него најсмешен ми беше Инзаги кој трчаше како да игра финале на Интертото, т.е Европа, или како се викаше. :)

После него Галијани кој збудале на трибини. Јебеш га, толку им беше.
Не збори за Инзаги, тој играч ми е идол од Милан :pipi:

Сериозни сте ? Па ако се пласира во први 4 ни на сон нема да му дојде да ги напушти Сити, ако е под 4то само евентуален отказ може да го избаци од таму.
Со тој буџет и со евентуален пласман во ЛШ ке можат да атакуваат на сВе што се нарекува фудбалер на оваа земјина топка.
Се сложувам, али ете што се ќе измислуваат луѓево...
Мурињо пак поврзуван со Ливерпул:pos2:

Иначе Милито денеска добил ќерка :back:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

Oва е еден од сигурните трансфери ова лето, гарант, Интер мора да се отараси од Мунтари а једина екипа која би го купила е Тотенхем од проста причина што Хари Реднап го обожава овој играч, причината никој не ја знае. :toe:

Башка, Џенас е проценет на 5 милиони фунти и можна е дури и доплата од Тотенхем, ова се највавуаше и последниот пат кога се појавија овие шпекулации .

Џенас е тип на играч кој може да игра на 2 до 3 позиции во средината а таков Интер во моментов нема, ја сум за оваа зделка од проста причина што Интер и онака ништо нема да загуби, но нормално, освен Џенас добредојден е и некој од Хамшик/Џерард. :)
Toгаш тимот би бил комплетен !

Ниеден старт не може да се спореди со оној на Фламини, кој беше за чист црвен. :smir: Нема потреба од квичење на темава, имаа шанса, ја прокоцкаа, и тоа на домашен терен.

Може чува Суљо има нешто опасно у гаќи .

Да пишам нешто за трите фронта . После денешниот натпревар на Милан , мислам дека Рома ни е поголем конкурент за титула него овие дрвава , каква среќа имаа денес што не изгубија тое чудо невидено . Ние имаме тежок расопред на гсоти меѓутоа дома имаме лесни противници , додека милан има дома тешки противници и гости си гости без рразлика со кој играш .

Купот е наш . И да играме со втора екипа , на Фиорентина треба да и дадеме еден гол у гости и да идеме понатаму .

Лига на Шампиони . Е за овој фронт треба среќа и знаење . Ги имаме и двете . Ајмо

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

Нели Мунтари играше во Портсмут ако не се лажам кога Реднап беше менаџер таму? Сигурно од тоа време има видено нешто, а што и јас не знам. Ако се отарасате од него и го земите Џенас добро за вас.:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Пак кикснаа телињава така утре одиме на 1 место ( Лага )...една година и повеќе не сме биле први на табела:pos: Овие Интер се за греота со таков тим ни бегаат еден бод а и утре ќе ги стигнеме (ЛАГА) ццц
FORZA MILAN!!!!
Абе каква една година. Не ми рачунај ти на почеток на сезона во првите неколку кола што сме биле на првото место. Последен пат први бевме онака конкурентски пред Калчополи али тогаш Јувентус не тепа дома и ни отиде таа титула, така да има едно добри 4-5 години откако сме биле први на табелата. ( ВИСТИНА ) Се надевам дека утре ќе тепаат нашите пошто притисокот е огромен а влогот првото место на табелата. Уф какви мераци ќе има после толку долго време чекање а после се знае вака така тоа прво место мора да се зачува до крајот ( ЛАГА ). Али ај да си почекаме до утре и да видиме дали нашиве се кадарни доволно да го преземат врвот. Очекувам победа каква била задоволен сум и со 1-0 во 93мин пошто така е најслатко:icon_lol:. Кој ќе чека уште 13 сати за тоа прво место.:tv:
(ЛАГА)

Ќе ги праиме ли денес после Милан утакмицава гадните муабети на интерашиве заладило во Милано пролет пристигнала ( ЛАГА:tapp: )
Ако тепа Милан,прв ке биде на табела ?
( ЛАГА )

Тачно:) ( ЛАГА )

Ајде одиме на победа второ полувреме.
( ЛАГА )

Миланезиве си направија вчера антиреклама

МИЛАН ОД ДЕНЕСКА Е ПРВ ВО СЕРИЈА А !
ОВА Е НАЈГОЛЕМАТА ЛАГА ЗА МЕСЕЦ МАРТ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Нели Мунтари играше во Портсмут ако не се лажам кога Реднап беше менаџер таму? Сигурно од тоа време има видено нешто, а што и јас не знам. Ако се отарасате од него и го земите Џенас добро за вас.:smir:
Знам дека играше во Портсмаут и беше стандарден првотимец кај нив уз Хари на клупа, ама од тогаш работите се сменија, моментално е дрво, катастрофа е, и затоа и потенцирав во мојот пост дека освен кај Хари Реднап, на друго место и не би можел да се даде а уз тоа и тимот да има некаква корист, вака уз Џенас џек пот ситуација за Интер.

За Милито, нека му е здрава и жива ќеркичката, а за Дејо, сега слушнав на РТС дека ке го продолжи договорот со Интер до 2014 и со тоа ке ја заврши кариерата во овој клуб.

M

Mario Gómez

Гостин
сеа се зезате ама ви се тресеа нозете кога напаѓаа биланезите накрај!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom