Вака сега ке коментирам, па ако грешам не ми замерувајте пошто сум фан на Пандев па автоматски сум и на Интер сега!
Цезар иако немаше работа, направи една грешка на крајот која можеше скапо да
не (нели сеа сум за Интер:wink
, сепак добро испадна.
Маикон имаше добра партија во која мораше да ги исправа грешките на Балотели, сепак беше одличен во одбраната.
Лусио ЅИД во одбраната. Но добар беше и во нападот, правеше притисок на корнери но и при контри.
Кордоба .................. одличен!
Киву во одбраната не ми делуваше сигурно, но затоа пак добро притискаше по левата страна во нападот.
Виеира ................ Ѕвериште, ама мислам дека веке го стасуваат годинките.
Занети капитенски, најстабилен и најсмирен, во права смисла капитен.
Снајдер, алка без која мислам тимот не може да функционира. Одличен без разлика на неколкуте грешки шо ги направи кои со оглед на теренот беа опраавдани.
Балотели........ зар овој се очекува да биде ѕвезда на тимот?:nesvest: На моменти мислев дека ке го стопам далинското од нервозата која ми ја направи. Ама ај!
Милито катастрофално, како да бегаше од топката, а кога ке ја примаше акцијата автоматски стануваше не функционална!
Пандевligi
Не беше баш во некое светло во кое сме навикнати да го гледам, но со оглед на теренот и со оглед на тоа дека му е прв натпревар оправдано.
Мислам дека ке бидат одлични соработници со Снајдер на момент ке си помислев дека овие играат цела сезона заедно. Си разменија неколку одлични пасови помегу нив кои и те како беа корисни, сепак добро е шо излезе во 60 минута зашо мислам дека не му треба уште сега форсирање.
Сега со Сиена очекувам Пандев да е сигурен во првиот состав кога веке и Балотели нема да може да игра. Е сеа некој да ми каже ... нели беше Сиена првиот тим кој прима хеттрик топчиња од Пандев?