Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
По она што го видов од Арна искрено и сум изненаден, доста е подвижен а мислев оноа памела бутињине едвај ке ги мрда, се надевам дека и он ке добива извесна минутажа оваа сезона, има потенцијал во него но проблемот е огромната конкуренција у која се гуши, некако да средат позајмица за него со можност повторно да го вратат најпаметни би било. :toe:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Честито прва победа во Серија А годинава момци :helou: Пандев имаше супер деби но за жал голот небеше постигнат од негова страна но ипак шта је ту је.

Снајдер изигра стандардно добро али многу прекршоци на негова сметка,Виеира 10ка дечкото кинеше денес мислам дека не треба туку така да го пуштат во сити.

Милито ме изненади денес не играше како што се очекува од него но ипак сам во напад беше добро чуван од противниците.

Се на се машка утакмица гледаме и се надевам дека горан ке стане икона во интер... :)
екстра деби на Пандев!!!!!! :vozbud: ме изненади Арна што влезе... Мур изјави пред утакмицата, дека на претходните тренинзи Арна доаѓал 3 саати пред да почнат тренинзите и дека заслужувал да игра!!!!!! :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Ова судењево значи стварно ненормално, 6 жолти картони, 6 минути продолжение... а од друга страна имаше стартови во ребра, колено во глава (Пандев), удари без топка, и 10 недосудени фаули врз Снајдер во второ полувреме... Страшна работа...

Според мене, Балотели одигра одлично, и да не беше жолтиот картон ќе немавме замерка. Пандев како за почеток со оглед на околностите, одлично помина. Првиот натпревар е најтежок, притисокот е најголем, но тоа како да не се почувствува. Виера му текна да игра една недела пред заминување. Последната линија беспрекорна, уште 100 минути немаше да примиме гол. Од Милито не знам што се очекуваше, тој функционира перфектно на ниски проигрувања, скоро сите акции кои завршија со гол одеа по некое такво додавање. Денес, едноставно немаше услови за такво нешто па тешко беше и да се пронајде Милито, а камо ли да се одработи некоја акција.

Се на се, важни се бодовите и не треба од ништо да се жалиме. Ме загрижува само картонијадата, некој сигурно ќе го крка за натпреварот со Милан...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Киево - Интер 2 - 2 во спорт лајф е 3.00 кофицинет кој сака пари нека стаи,иначе све мислам дека пандев ке игра прва постава утре заради тоа што тенки сме во среден ред:toe:.Леле овие коледариве ке ме разбудат уште во 5 сабајле кој ке ги слуша:nesum:
Еве дечки кој стаил земал,ја си фатиф:toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Вака сега ке коментирам, па ако грешам не ми замерувајте пошто сум фан на Пандев па автоматски сум и на Интер сега!

Цезар иако немаше работа, направи една грешка на крајот која можеше скапо да не (нели сеа сум за Интер:wink:), сепак добро испадна.

Маикон имаше добра партија во која мораше да ги исправа грешките на Балотели, сепак беше одличен во одбраната.

Лусио ЅИД во одбраната. Но добар беше и во нападот, правеше притисок на корнери но и при контри.

Кордоба .................. одличен!

Киву во одбраната не ми делуваше сигурно, но затоа пак добро притискаше по левата страна во нападот.

Виеира ................ Ѕвериште, ама мислам дека веке го стасуваат годинките.

Занети капитенски, најстабилен и најсмирен, во права смисла капитен.

Снајдер, алка без која мислам тимот не може да функционира. Одличен без разлика на неколкуте грешки шо ги направи кои со оглед на теренот беа опраавдани.

Балотели........ зар овој се очекува да биде ѕвезда на тимот?:nesvest: На моменти мислев дека ке го стопам далинското од нервозата која ми ја направи. Ама ај!

Милито катастрофално, како да бегаше од топката, а кога ке ја примаше акцијата автоматски стануваше не функционална!:toe:

Пандевligi
Не беше баш во некое светло во кое сме навикнати да го гледам, но со оглед на теренот и со оглед на тоа дека му е прв натпревар оправдано.
Мислам дека ке бидат одлични соработници со Снајдер на момент ке си помислев дека овие играат цела сезона заедно. Си разменија неколку одлични пасови помегу нив кои и те како беа корисни, сепак добро е шо излезе во 60 минута зашо мислам дека не му треба уште сега форсирање.

Сега со Сиена очекувам Пандев да е сигурен во првиот состав кога веке и Балотели нема да може да игра. Е сеа некој да ми каже ... нели беше Сиена првиот тим кој прима хеттрик топчиња од Пандев?:vozbud:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

:vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ова е нешо за Чиро Ферара la vera befana!!! превод?
На гугл транслјет ми излезе " Чиро Ферара вистински вештер!!!":pos2:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
инаку стварно добра утакмица се изигра, не можеше подобро да се очекува, не можеше да се надеваме на атрактивна игра со оглед на тоа во каква состојба беше теренот, затоа и Рики се гушеше... ама добро заврши сето ова... затоа и Маикон ја прати ПРЕКУ трибини таа топка!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Не беше хет-трикот со Сиена, со Реџина беше.

Инаку Пандев ќе игра со Сиена ама можно е да има малку поинаква улога со оглед на околностите, да игра нешто поистурено напред со Милито. Станковиќ би требало да биде поназад со Снајдер. Се зависи дали ќе игра со 1 истурен Мурињо или со 2. Ако игра со 1, може да биде Кварезма лево а Пандев во улогата на Балотели денес. Како што кажа Мурињо, Пандев му дава многу можности.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
инаку стварно добра утакмица се изигра, не можеше подобро да се очекува, не можеше да се надеваме на атрактивна игра со оглед на тоа во каква состојба беше теренот, затоа и Рики се гушеше... ама добро заврши сето ова... затоа и Маикон ја прати ПРЕКУ трибини таа топка!

Кути пеер коа ја шутна си викам сеа цело јато гулаби ке ги носи на душа...и само станува целиот оклештен од уво до уво,кога ме фати една смеа :pos::pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Парма - јуве 1-1,слепци се овие јуве,ке се борат за 4 место овие:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
А да гледавте Парма - Јуве и да видите што прави дечкото наш што е на позајмица кај млекарите. :tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Епа другари, и мене ќе ме има некојпат сега на фан клубов, сепак се работи за Ел Македонче.
Солидно изигра Пандев денеска, се виде дека после 50 минута немаше душа, ма да и тие копилите играа грубо му закачија колено у глава тоа можеше и црвен да биде. За голот можеа да му го пишат нему ипак деби е ебаго:pipi:
Виера многу јако изигра, исто и Лусио, кој добри продори ги имаше, ко плеј да игра а не стопер.

:pos::pos::pos: Е тоа беше главниот момент, шутна над трибини и се скина од смеење.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Супер деби не Пандев колку за прва утакмица. Добро е што црниов нема 2 грама мозок у главата па Пандев ќе стартува и следната
Само педерски беше што голот му се препиша на Балотели а не на Пандев сепак судијата(забележавме дека не глеа добро) не виде дека топката ја помина линијата при првиот шут и досуди гол од Пандев
Многу ми е криво што ме погоди во дебито ама ај да се надеваме дека ќе сменат
Се на се супер деби нека продолжи вака

Иначе исто ко ElNinho и ја од сега ќе ви бидам почесто тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom