Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Виеира 10киште

Браво , ТОПКА не изгуби , топка не дае да пројде ...

Крајно чкарт меч , али на ФАРМВИЛ што поише ?

Милито - Рупетина !!!!1

Велат ова е последен меч на Виера.Од следната недела во Сити.За мене Виера секогаш бил голем играч но многу повреди имаше во последно време.

Да не беше дебито на Пандев оваа утакмица, тешко дека ќе видевме нешто интересно :)
Солидно изигра Пандев, неговите најдобри изданија се очекуваат кога до него ќе го има Станковиќ, а зад него Камбијасо. Сепак може слободно да се каже дека се одлична комбинација со Снајдер, добивме уште еден играч што ќе може да ја задржи топката крај себе подолго време.
Нападот и средината целосно отсечени, оваа формација воопшто не му одговара на Милито, затоа денес воопшто не се забележа на теренот :)
Лусио, Виера, Кордоба, Балотели, Снајдер и Пандев се издвојуваа на теренот, другите онака, бледо.
Како и да е, нова победа и нови три бода и што ми е најбитно, новата 2010 ја започнуваме со победа :)

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Kиево + судијата 0 : 1 Интер

Убедливо најдобар на теренот ВИЕИРА, мајсторски изигра, како во најдобрите денови, капата доле за оваа негова партија, по него следи Лусио и воопшто, цела одбрана, 2 меча по ред не примаат гол, победуваат '' рутински '' со 1 : 0, сега за сега феноменално тераат по рецептот наречен Скудето. :wink:

И една работа дали приметивте, дека без Самуел феноменално функционираат офсајд стапиците, алал им вера денес како ги изиграа.

Пандев имаше солидно деби, учествуваше во контрата за голот, удри печат на истиот, имаше една супер акција со Снајди и беше борбен на теренот, ретко губеше топки освен една на своја половина, единствена грешка денес.

п.с. Гол еским да му шета низ куќа на судијава

Да да, Виеира топ второ полувреме имаше... Тогаш најмногу кога требаше. Одбраната одлична, ги убија со офсајди...
Милито тапа денес, тоа е... Очекував да се извади со гол, ама немавме шанса никаква во второ полувреме, на ваков терен, малце потешко.
Сепак, на крајот бодовите се бројат. :)
Не ја знам повредата на Киву, ама ако е нешто посериозно, Морати може да запне за Коларов :vozbud:
Ај викендов со надеж за подобар терен... И со Лацио беше камен, и тапа утакмица исто, колку да се земат бодовите.

A 12th minute controversial goal from Mario Balotelli
гоал.шит

чекам рејтинзи и изјави на фудбалерите, посебно на гоче.

Браво за виера најболи беше,иначе следанта бало не игра ке играат пандев и милито а позади нив секако снајдер,добра игра на пандев после 3 месеци игра пак фудбал во италија:toe:

Честито прва победа во Серија А годинава момци :helou: Пандев имаше супер деби но за жал голот небеше постигнат од негова страна но ипак шта је ту је.

Снајдер изигра стандардно добро али многу прекршоци на негова сметка,Виеира 10ка дечкото кинеше денес мислам дека не треба туку така да го пуштат во сити.

Милито ме изненади денес не играше како што се очекува од него но ипак сам во напад беше добро чуван од противниците.

Се на се машка утакмица гледаме и се надевам дека горан ке стане икона во интер... :)

Man of the match-судијата !!!

Племето да му го ебам бе,апла се глеаше дека суди повеке за Киево,пола играчи ни утепаа,судијава абер си нема,делеше картони како од шала,дури 6 жолти кај нас за безврска фаули,додека кај МАГАРИЊАТА тепаа ли тепаа и никому ништо :nesum:

Одбраната денеска чиста 10-ка беше,посебно беше моментот Матрикс кога влезе :)
Криво ми е за Киву што се повреди,читам потрес на мозок и повреда на вратот :(
Средниот ред ебењеееее...Виеира изигра како во неговите најдобри денови во Арсенал коа беше,да играше вака на секоја,ке беше друга прича сеа...
КвареЖма се изнатрча важно :pos:
Арна го стаи,се чудев коа видов дека се спрема да влага во игра,но немаше некоја минутажа за да покаже што знае,на крај краева заслужува место дечкото јебеш га :)
Нападот,Милито дупка денеска,Балотели кога сака игра,кога не сака ко магаре на мост е племето му црнечко :pipi:

Го виде ли некој Мајкон кога шутна и ја отера топката во облаци како се смееше ко зелен...легенда е :pos:

Значи Киево+судијата педер vs Интер 0-1 :back:

Toa ко Карло Карганезе ( ваљда вака му беше презимето ) да го пишувал оној лајв коментар на goal.com, што имаше контроверзно пред голот им еам аматерите, '' пеналот '' врз Пелесиер кој требаше да добие и жолт за симулирање ?
Смешни стануваат веќе медиумиве со вакви коментари и пишувања, бар да не го правеа ова до толку очигледно бидејќи удираат на сопствена бламажа. :toe:

Значи колку ми е криво не сте свесни....се успав, и станав БАШ ко излегуваше Пандев. По вашиве коментари гледам убаво изиграл, а во forzainter форумот викаат дека солидно, со оглед на околностите. И сега голот на Пандев е пишан или на Бало? Али во секој случај, му се зголеми самодовербата, плус другата игра секако, така да, светла иднина има во Интер.

Браво за цела одбрана , браво за Патрик , уште помило ми е што Интер не прими гол , солидно деби на Пандев со оглед на тоа што нема долго време играно фудбал , наредна недела бало суспендиран нели , значи гочето пак прва постава . Тоа е тоа момци мислам дека скудетото е веќе запечатено . Честитики за сите

Pandev izigra odlicno:vozbud: so ogled na fizickata spremnost.Ovoj period treba maksimalno da go iskoristi za da potoa bide standarden so Milito i Eto .
Golot mislam deka e na Pandev bidejki sudijata ne pokaza kon centarot koga Baloteli sutna.
Prva pobeda vo novata godina i neka se mnozat i mnogu golovi na Pandev:vozbud:

Солидно деби на Пандев но мене повеќе впечаток ми остави Виеира кој мислам дека не изгуби дуел.Занети исто така изигра одлично, човекот грешка не направи.Одбраната беше добра ама Матераци е звер, како камиказа беше:pos2:.Балотели изигра супер според мене, 10 фаули имаше над него башка и гол даде.Се гледа дека притисокот од публиката влијае на него па затоа прави такви глупости, колку само беше нервозен кога го изваде Мур и цела публика му свиреше па цинично им даде аплауз.Треба да го сватиме дечкото деке не му е лесно.Јас испит ко ќе имам по притосок сум а не цела Италија да ми свири.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom