Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па штом е од Торино сигурно не навива за Интер. Мислам дека без разлика на тоа кој ќе истрча утре на теренот мора да се оди само на победа и ништо друго.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Абе достате со та Парма...
Можит вистина Парма не заслужи да изгуби но беше пенал...
Како и да е, таков е фудбалов...
А ти јас...
Шо е ова!? Во една тема пишуваш против Интер нешо таму, а овде се умилкуваш нешто...
Дај остани на еден став... А не да си дволицомер(мислам така се викаше :))
Како и да утре, односно вечерваш ќе ви покажиме кој е кој... Без разлика дал ќе играт син му од Манчини или Ибрахимович...

П.С
Мислам дека е...
Не сум баш 100% сигурен ама...

Поздрав до сите... И појќе не сакам да видам некој пост за Парма, за пеналот итн. на Интер фан клубов темав!!!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
А ти јас...
Шо е ова!? Во една тема пишуваш против Интер нешо таму, а овде се умилкуваш нешто...
Како и да утре, односно вечерваш ќе ви покажиме кој е кој... Без разлика дал ќе играт син му од Манчини или Ибрахимович...

П.С
Мислам дека е...

Поздрав до сите... И појќе не сакам да видам некој пост за Парма, за пеналот итн. на Интер фан клубов темав!!!
амин брате

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
А ти јас...

П.С
Мислам дека е...

Хихи. То шо мислам го кажвам. Чоекот праша, го прочитав дури ги гледав другите работи, знаев му кажав.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Тутоспорт е весник од Торино. А какви врски имаат незнам :(
Prasanjevo ti bese nepotrevno. Kako so ima vrska? Pa sigurno nema da vika deka Juventus se zaebaa i uste dest godini ke zalat za Zlatan, mnogu e normalno da go kritikuvaat sega koga ne e nivni a rastura deckoto. I ne se praj na tri i pol dovolno e samo nekoj da ti kaze deka e od Torino i se e jasno!!!!!!!!!

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.336
Поени од реакции
6.017
Pa sigurno nema da vika deka Juventus se zaebaa i uste dest godini ke zalat za Zlatan, mnogu e normalno da go kritikuvaat sega koga ne e nivni a rastura deckoto. I ne se praj na tri i pol dovolno e samo nekoj da ti kaze deka e od Torino i se e jasno!!!!!!!!!
За Јувентус не знам..Ама јас како негов навивач никогаш нема да жалам за Ибрахимович што замина од Јувентус..Се израдував кога дојде,ама кога видов дека не се снајде како што треба, и плус колку е арогантен и препотентно потценувач на туѓите квалитети ми се згади искрено!!!
А за Тутоспорт брате мили, не е ова Македонија,па весниците да "навиваат" за едната страна..На весниците му е да земат КЕШ!!Му е гајле нив за Јувентус, за Интер..

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
:eek:ftopic: Ме изнасмеа :) , доволно е само лицемер да кажеш
хехе, ок... Не знаев:)

За Јувентус не знам..Ама јас како негов навивач никогаш нема да жалам за Ибрахимович што замина од Јувентус..Се израдував кога дојде,ама кога видов дека не се снајде како што треба, и плус колку е арогантен и препотентно потценувач на туѓите квалитети ми се згади искрено!!!
Сигурно...

Хихи. То шо мислам го кажвам. Чоекот праша, го прочитав дури ги гледав другите работи, знаев му кажав.
Ај појќе не местиме утакмици...:tapp:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Море луѓе сите си имаме по некој тим шо си го обожаваме така? Нон-стоп само се препуцаваме и се расправаме. Јас на пример најмногу го сакам Интер, исто ги обожавав Валенсија.. арно ама лани Интер од нив отпадна во ЛШ и не можам да ги гледам .. и ај сега да се закачам на Фан Клуб - Валенсија и да трујам таму со непотребни ср**а.. не ми е дојдено да оцрнувам други тимови.. без разлика колку ги мразам а верувајте има многу ( ги сакам само кога добивам на спортска со нив :pipi: ) Сакам да кажам .. шо сака нека биди Интер се t3h p0w3r =) .. Уф.. уште едно .. хмм 17 часа до добра утакмица.. Навивајте со срце.. а не со пцоФки =))) ;)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
А за Тутоспорт брате мили, не е ова Македонија,па весниците да "навиваат" за едната страна..На весниците му е да земат КЕШ!!Му е гајле нив за Јувентус, за Интер..
Нашето мислење не е битно.. Дали виде пример што изјави Моџи? Да бил тој сеуште во Јуве немало шанса да дозволи Ибра и Виера да заминат некаде.. па потоа од некој од директорите или не знам што од Јуве се бранеше дека морале..
А за весникот не знма колку има врска ама има многу разлика во оцената.. 2 гола даде шо требаше повеќе, а и не одигра лошо имаше убави потези преку него одеше скоро се..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.336
Поени од реакции
6.017
Нашето мислење не е битно.. Дали виде пример што изјави Моџи? Да бил тој сеуште во Јуве немало шанса да дозволи Ибра и Виера да заминат некаде.. па потоа од некој од директорите или не знам што од Јуве се бранеше дека морале..
А за весникот не знма колку има врска ама има многу разлика во оцената.. 2 гола даде шо требаше повеќе, а и не одигра лошо имаше убави потези преку него одеше скоро се..
Моџи како прво не е е поќе во Јувентус така да не го сметам за копетентен за кажвање дали требаше, или не.За Виеира и јас викам дека не требаше, ама Ибра не се снајде во Јуве!!Јувентус да не ги продаеа тие играчи сите ќе имаа невидена финансиска загуба,и ќе се одразеше врз клубот сигурно некои 5години и затоа мораа да ги продадат и Ибра,Виеира, Замброта Канаваро...Од сите не ми е жал само за Ибра зошто стварно не се снајде во Јуве!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Моџи како прво не е е поќе во Јувентус така да не го сметам за копетентен за кажвање дали требаше, или не.За Виеира и јас викам дека не требаше, ама Ибра не се снајде во Јуве!!Јувентус да не ги продаеа тие играчи сите ќе имаа невидена финансиска загуба,и ќе се одразеше врз клубот сигурно некои 5години и затоа мораа да ги продадат и Ибра,Виеира, Замброта Канаваро...Од сите не ми е жал само за Ибра зошто стварно не се снајде во Јуве!!!
Јас не реков дека е сега член на Јуве но сепак беше, и затоа после тоа даде изјава дека не смееле да го продадат.. ајде сега галиојани заминува од Милан овие го продаваат Кака и нормално дека е интересно и неговото мислење.. долгогодишен председател, подредседател на клубот бил..
А финансиската ситуација на Јуве не знам како беше.. најверојатно и тоа е прочината што го продадоа..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.336
Поени од реакции
6.017
А финансиската ситуација на Јуве не знам како беше.. најверојатно и тоа е прочината што го продадоа..
Секој тим би го направил тоа..Мислиш, еве пример паѓа Милан во Сериа Б нема нагло да падни во финансиска криза, исто така и Интер??Мислиш дека ако Интер би испаднал нема да го продадат Ибра??
Или Милан Пато или Кака???Тоа е нормално..И годинава се чувствуваат последици од тоа..

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Секој тим би го направил тоа..Мислиш, еве пример паѓа Милан во Сериа Б нема нагло да падни во финансиска криза, исто така и Интер??Мислиш дека ако Интер би испаднал нема да го продадат Ибра??
Или Милан Пато или Кака???Тоа е нормално..И годинава се чувствуваат последици од тоа..
Абе тоа е нормално дека мора некако да се извадат од финансиската ситуација..
Но за ибрамислам дека и друга работа имаше.. Тој сакаше да замини од Јуве по секоја цена, сакаше да игра во некоја најелитна лига, затоа замина..
Да не ме сватиш сега дека јас го оправдувам тоа, ако тој играше од срце за клубот ќе останеше и во Б да му помогни, но тој играл за пари и слава.. и во Интер мислам дека е така.
Иако имаше изјави дека Интер му бил омилен тим уште од детството, па сега сака цел зивот да игра за Интер, и Интер да беше во ова ситуација ќе заминеше.. Тоа е карактерот на Ибра..
Но дека е еден од најдобрите играчи моментално тоа е друга работа.. Ибракадабра и голллллл! ретко кој го може тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom