Па дојде Берлускони на власт и мора Милан да одат ЛШ....Дојде Берлускони на власт, што очекувавте?
Колку ми е криво, појма си немаш. Нема да спијам вечер :gluposmajli:It has also been revealed the police will not be prosecuting anyone at Inter, while the club have also since cut all ties with Brescia.
Завршена работа полицијата ке си го гони бреша а Интер ке си игра ПРВОЛИГАШКИ футбал!нажалост за фановите на јуве и милан:tv:
И Рома нема да мине лесно во Сицилија.. Катанија има незгоден тим кој сеуште нема изборено опстанок.Еве ја статистиката со парма на енио тардини!
17 одиграни утакмици
2 победи за интер
5 нерешени
10 порази.
така да статистикава вели го изгубивме скудетото!
Eighteen Inter players on target in league this season
Eighteen Inter players have hit the target in this season's Serie A - that's more than any other team.
In alphabetical order, they are: Adriano, Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Cesar, Cordoba, Crespo, Cruz, Figo, Ibrahimovic, Jimenez, Maicon, Maniche, Materazzi, Stankovic, Suazo, Vieira, Zanetti.
Го знаете ли легендарниот голман Валтер Зенга. Во Интер помина 12 години...
Е, тој легендарен голман, е исто и ОГРОМЕН навивач на Интер и сега.
Моментално е тренер на Катанија... но пред 2 години беше на Црвена Звезда.
Тогаш во тимот на Звезда беа Милан Бишевац, Милан Дудич и Милан Пурович.
Прва работа која Зенга им ја рекол: Вие тројцата од денес ќе одговарате на името Интер. Кога сте на тренинг или натпревар, сметајте дека сте прекрстени. Или ако случајно не ви одговара, ќе ве викам по презиме... Милан, е забранет збор пред мене....
Легенда....
----------------------------Ј. Цесар-----------------------------------11-темина на оушн
----------------------------Ј. Цесар-----------------------------------
--Маикон-----------Ривас------------Матерции-----------------Максвел--
-------------------Станкович---Виера---Занети--------------------------
---Балотели--------------------------------------------------Цезар-----
---------------------------Круз-----------------------------------------