Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш не спаси Адриано, последно коло со Парма за влез у ЛШ, сега ке не ’’спаси’’ Ибра, историјата се повторува, јас сум господ, воршип ми!

Тогаш не спаси Адриано, последно коло со Парма за влез у ЛШ, сега ке не ’’спаси’’ Ибра, историјата се повторува, јас сум господ, воршип ми!

:pos: :pos: :pos: Ај уоршип ју мај лорд :pos:

Ајмо, ајмо без негативни мисли, башка мислам дека ке биде весело Ибра-Балотели, баш сакам да видам како ке функционира тоа (две животни у напад) :drk: Мада се ми кажува дека дибекот (Манчини) ке ги стаи Круз, Ибра и Суазо мада, што знам ја :)
Ај па у недела ке ме најдете ваков негде ако е се во ред >> :cug:

Шо?
Манчини со 3 напаѓачи да почне!Нема шанси он со ливерпул кога МОРАШЕ да почне со тројца он извади 2ца не па сега!

Можи да се очекува со 3 шпица доколку игра и Балотели. Балотели би играл позаи Ибра и Круз..
Церар
Маикон, Матераци, Бурдисо, Максвел
Виера, Занети, Хименез, Балотели
Ибра, Круз
Можи нешто и вака.. со Хименез и Балотели поофанзивни од крилните позиции..

Не верувам дека Ибра ќе игра од прва минута.. Креспо на негово место :)

а за парма ке брани дибекот бучи или резервниот голман ?

а за парма ке брани дибекот бучи или резервниот голман ?
Нема ништо официално.. си даваме само предпоставки.
За почетните состави ќе знаеме во недела.

Адриано е повикан за Бразилскиот национален тим!
Императорот се враќа!

Keepers: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (AS Roma), Diego Alves (Almeria).

Defenders: Daniel Alves (Sevilla), Maicon (Inter Milan), Gilberto (Hertha Berlin), Marcelo (Real Madrid), Kleber (Santos), Lucio (Bayern Munich), Alex Costa (Chelsea), Juan (AS Roma), Luisao (Benfica).

Midfielders: Elano (Manchester City), Gilberto Silva (Arsenal), Mineiro (Hertha Berlin), Josue (Wolfsburg), Anderson (Manchester United), Diego (Werder Bremen), Kaka (AC Milan).

Strikers: Adriano (Sao Paulo), Alexandre Pato (AC Milan), Julio Baptista (Real Madrid), Luis Fabiano (Sevilla), Rafael Sobis (Real Betis), Robinho (Real Madrid).

За малку ќе заборавев..
Среќен 63ти роденден Масимо Морати! :cug:
Ајде да ни живееш уште мноооооогу долго и да го водиш тимот кон нови успеси!

Откриена врска на играчите на Интер со мафијаши

Кројачот ги снабдувал играчите со евтини луксузни работи, како коли, часовници, мобилни телефони... а во прислушкуваните разговори се зборувало и за
препродажба на играчи, состави на екипи и освојување на титули..

“Мојот клиент е веќе 30 години пријател со фудбалерите на Интер, скоро секој ден е во нивниот спортски центар, ги облекува играчите и тренерот Манчини, но никогаш со нив немал нелегални работи.” – тврди Марица Гуасардо, адвокатот на Бреша.

Мислам дека ова е само обид за нарушување на атмосферата пред тешкото гостување кај Парма.

Масимо Морати, претседателот на Интер и целокупниот прв тим вчера официјално не реагирале на вестите за прислушкување од миланското тужителство, но Ернесто Паоли, извршен директор на Интер, изјавил дека “клубот не знае ништо за тоа” и дека “Доменико Бреша никогаш немал работен договор со Интер.”

Мислам дека ова е само обид за нарушување на атмосферата пред тешкото гостување кај Парма.
нема друго што да се коментира!
Иначе баш ми е мило Адри што се враќа на старите патеки!!

нема друго што да се коментира!
Иначе баш ми е мило Адри што се враќа на старите патеки!!
Адриано се враќа а сега топ тема, односно топ шпекулација е интересот на Интер за Ето. Добро, па и 10те најдобри шпица да ги имаме повторно топ приоритет на тимот се напаѓачите.
Доколку замини Ибра, на негово место да дојди Ето ок.. но во овој состав, со Ибра, Круз, Адриано, Балотели не знам зошто му е Ето..
Суазо и Креспо не би споменав оти мислам дека 99% заминуваат летово. На нивно место може да се земе некој од младиот тим, или да се купи некој стандарден шпиц кој би ја греел клупата и не би коштал повеќе од неколку милиони евра..
Не знаеме какви се планивите на раководството на тимот. Можеби се мисли на продажба на Адриано па замената би била Ето, но не знам зошто би се замарале со нападот, кога главниот проблем ни е средниот ред..

Vo inter najveke vredi Balotelli car e maliot.za nekolku godini ke bide nesopirliv

меаца ке видиме чоек Морати вети изненадувања ја сеуште се надевам!

Не е финтава то шо вети изненадувања, мора да ги исполни пошто многу фанови можи да изгуби покрај Манчини и ова стреснава игра шо ја прикажува клубов наш. Ова е реалноста. :gluposmajli:

сите ги знаеме неговите изненадувања ,роналдо , виери , креспо , ибра , роби кин ..... напаѓачите му се слабост изгледа

Изненадувања сигурно ќе има.. Но проблемот е какво изненадување ќе донесе. Ето е една од најголемите фудбалски звезди моментално, но сепак нас не ни е потребен шпиц.
И јас се надевам дека Морати знае што прави и дека наредната сезона ќе имаме тим конкурентен за лига на шампиони, со нов тренер, подобра игра и атакуваме на двојна круна.
Но многу нешта зависат и од натпреварот в недела со Парма. Скудетото носи и многу пари, па да се надеваме дека ќе го освоиме.

Interasi so vikate zaedno da go goledame natprevarot Parma - Inter, samo nemam idea kade bi bilo toa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom