¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Тогаш не спаси Адриано, последно коло со Парма за влез у ЛШ, сега ке не ’’спаси’’ Ибра, историјата се повторува, јас сум господ, воршип ми!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш не спаси Адриано, последно коло со Парма за влез у ЛШ, сега ке не ’’спаси’’ Ибра, историјата се повторува, јас сум господ, воршип ми!
Нема ништо официално.. си даваме само предпоставки.а за парма ке брани дибекот бучи или резервниот голман ?
нема друго што да се коментира!Мислам дека ова е само обид за нарушување на атмосферата пред тешкото гостување кај Парма.
Адриано се враќа а сега топ тема, односно топ шпекулација е интересот на Интер за Ето. Добро, па и 10те најдобри шпица да ги имаме повторно топ приоритет на тимот се напаѓачите.нема друго што да се коментира!
Иначе баш ми е мило Адри што се враќа на старите патеки!!
Не е финтава то шо вети изненадувања, мора да ги исполни пошто многу фанови можи да изгуби покрај Манчини и ова стреснава игра шо ја прикажува клубов наш. Ова е реалноста. :gluposmajli:меаца ке видиме чоек Морати вети изненадувања ја сеуште се надевам!
Изненадувања сигурно ќе има.. Но проблемот е какво изненадување ќе донесе. Ето е една од најголемите фудбалски звезди моментално, но сепак нас не ни е потребен шпиц.меаца ке видиме чоек Морати вети изненадувања ја сеуште се надевам!