Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924
Имаме.
Замина во Наполи.

До кога да ви кажувам, да не се летате на ''готовите'' трансфери на гол.ком?

Ja реков , Шпекулација , се надевам ке го гледаме некад на телевизииве у живо да видиме што пропуштаме :D

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
825
Маниче дали сеуште се кочи, не знам, ама мене некако не ми го праи меракот... Буцкаст ми е некако... Слабо ми се уклапа... Не се нервирајте, мене таков впечаток ми остави после 2 утакмици што го гледав...
Лоши пасови, чудни исфрлања (рогања над глава), по некој неуспешен дриблинг и обид за шут... Скромно...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Маниче не одигра лошо.. треба време да се привикне.. а и шо очекувавте вие од него чуда да прави?
А зошто ни е пак овај Манини? Полека средината се опоравува.. Виера се врати, Станкович исто.. Фиго ќе се врати, што побрзо тоа подобро.. Нас сега она што ни е потребно сигурно не е Манини.. чекајте изненадување за 100 годишнината на клубот.. некое супер засилување.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
825
Па многу јасно дека не е земен за да игра лошо, а ако чекаме чуда од него, ќе се изначекаме (ко што тргнала работава)... Искрено, чекаме супер засилување...

1. Роналдињо, или
2. Кварезма + уште 1 (опасен некоја ама) : )))

Знам дека е потребен некој плејмејкер, се гледа потребата од таков играч, ама тешка е Италијанската лига, па не сум баш најубеден дека Диего ќе ги издржи сите тие стартови над него, се мислам дека ќе завлече некој посериозна повреда и толку ќе биде од изненадувањето : ))

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Јас би сакал тоа да е Роналдињо.. Вистина е многу скап и со тие пари можат да се земат неколку добри играчи но не ни се потребни многу засилувања..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па многу јасно дека не е земен за да игра лошо, а ако чекаме чуда од него, ќе се изначекаме (ко што тргнала работава)... Искрено, чекаме супер засилување...

1. Роналдињо, или

Знам дека е потребен некој плејмејкер, се гледа потребата од таков играч, ама тешка е Италијанската лига, па не сум баш најубеден дека Диего ќе ги издржи сите тие стартови над него, се мислам дека ќе завлече некој посериозна повреда и толку ќе биде од изненадувањето : ))
Можда Меси:wink:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ДИЕГО + РОБИЊО повторно заедно во интер е тоа ке биде идеално

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не го дава Реал Робен.. А и не ни треба..
Гледајте на goal.com какви глупости има.. сега Интер ќе го пробавал Адриано на Болтон и парите ќе ги искористел за да го купи Роналињо :toe:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
825
Ееее да, баш и јас сеа читав за ова со Болтон... хех... Свашта... Морати чим кажа изненадување, јас сум убеден дека ќе го има... Искрено, Меси го заборавив, ама еве го во моментов е главна ѕвезда у Барса, така да далеку се поголеми шансите Роналдињо да го дадат, отколку Меси. Што знам, бар јас така мислам... А Роналдињо каде и да отиде, ќе се труди да се покаже во она правото светло, ко што го знаеме сите...
Комбинација Роналдињо и Ибра... мх мх мх... Што ли ќе биде тоа...

А

Адриано

Гостин
какво продавање Адриано шо ви е вас толку напор се вложи да го дигнат од мртвите и сеа за 15 милиончиња ајде нека оди.
Чекај малце бе Круз и Креспо имаат по 34 години со Суазо дрвеницата ли ке играме напад бе шо ви е вас.
И коа веке го спомнав црниот слободно можам да кажам дека за џабе парите си ги дадоа !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924

1. Роналдињо, или

Би играл Диего феноменално во Интер , ако има уште една директна врска од нападот , Интер форсира игра со двајца Истурени касични шпица ( Тешко во Европа со таква формација а и во Италија наредна сезона ) , да го имаат Ибра во нападот со Агуеро малце поповлечено , би се формирало едно феноменално Трио Диего - Агуеро - Ибра мх мх мх , а и реално да глеаме , и Агуеро и Диего се млади , реално , можат да ги земат со оглед што едниов игра во Вердер а другиов во Атлетико ( кој ovaa година со Еспањол мука мучат за 4тото место , заедно со Виљареал , да се молиме да не изборат место за Лига на шампиони ) .

А Роналдињо , изненадување , не би рекол , ептен со сила некако , видете , имаме ѕвезда во тимот , нешто што ко етикета ниту на Диего ниту на Агуеро ( едниот скоро 23 години , другиов 19 ) би им стоело , со Роналдињо само хармонијата би се нарушила а со другиве двајца , ке имаме тим за наредни 10 години и што е најбитно огромна креативност и брзина во играта .
Со Роналдињо једина светла точка би им било прелив на пари од спонзори и ништо више .

Што се однесува за Адри , ви текнуе дека на времето нудеа $90m , типот беше ѕвер , разараше , и сеуште може да се врати во старата добра форма , али во Интер истото многу тешко , не покрај Ибра .
Криво ке ми биде што ке го дадат за малце пари а ке се истура од голови кај и да отиде и ке достигне цена три пати поголема од онаа со која Интер го продале , како и да е Интер губи у ситуацијата .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Како што рече во Интер нема да се снајди во никој случај покрај Ибра.. значи вака губи повеќе.. А ако го продаде да земе убава пара за него можи да земи некој нов играч.

Сеа читам Манчестер Сити го бараат Ривас :)

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Да сум на местото на Морати, ќе го остам 6месеци во Сан Пауло, а после 1 година во некој европски клуб на позајмица...
Адриано така 100 % сум сигурен дека ќе се докаже, а и потоа можит да го продадат за многу пари отколку сега... Но подобро ќе е да го зачуват затоа што ќе праат парче со Ибра :vozbud:
А за овие Диего, Роналдињо, Меси...
Јас би платил 150милиони фунти за Меси, но и тогаш се сомневам дека ке го продатад Барса...
А ак не за 100 годишнината би го донел Диего и Менез од Монако...

:salut:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
диего,менез,роналдињо,вагнер лов,меси,агуеро, кварезма .....кој и да дојде ке биде жестоко ........

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924
Диего и Менез у ист тим нема шанса ( и двајцата играат буквално на иста позиција со тоа што Менез знае да изротира и странично , и да игра во нападот и подеднакво добро ги користи и левата и десната нога), и едниот и другиот се класа играчи , со тоа што Менез ( 20 години , мх мх , и е физички појак од Диего ) би им бил поевтината варијанта и според мене и поисплатлива , како и да е еден од нив мора да го гледаме во дресот на Интер . За Кварезма малце тешко ( барал продолжување на договорот со Порто ) иако се работи за тип на играч кој многу наликува на К.Роналдо , ист тип на игра форсираат , слободно можам да кажам дека и едниот и другиот се причина број 1 што и Манчестер и Порто лани ги освоија домашните првенства , така да Кварезма во Интер би било факинг феноменално но и бајаги скапо.
А за Агуеро молам Господ , прво , неаме полушпиц ( најслабата точка на Интер во последните неколку години и позиција која очајно им фали) , второ , доколку го добиеме истото во Агуеро , покрај Менез или Диего и дефинитивно Интер го ставам во групата на Манчестер , Барселона , Реал и тн и тн , сега , сеуште сме скалило подоле ,зборам во поглед на начинот на Игра , реално , али далеку сум од моментот инпресија од начинот на кој Интер игра и победува , нема константност , нема креативност , нема акции , се е некако со сила, со индивидуални потези , зависат од моментот на Еден Играч ( Ибра со Сиена , Парма и мн други примери ) што е доста погрешен пристап за клуб како Интер , така да сакале нејќеле на овој Интер му се потребни засилувања , со ваков начин на игра што сега негува Манчини ( респект за тренеров иначе ), Интер нема иднина , факт .

p.s. Zidan и Kaka искомбинирани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom