Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.467
- Поени од реакции
- 6.811
2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!Исто како да е сеуште наш играч Супер голче...
2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!Исто како да е сеуште наш играч Супер голче...
Не им беше голот од офсајд, реален резултат им беше овој 2-2, заслужено . :wink:2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!
Не видов офсајд ама како и да е, Интер е на врвот2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!
Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!
Добро бе полека не се пали одма како млад мајмун,него му се видело офсајд...јас не ја гледав утакмицата...додуша не гледам Б-лигаши,па не ја коментирам таа ситуација...Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!
за навреда Син треба да знае како се реагира. а за тоа дека голот беше од офсајд исто како и невидливиот пенал(во тим купот) и уште 2-3 ситуации(во лигата)на кои досега ви попуштаа судиите е факт.....Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!
Па линијата кога ја дадоа, раката кај беше ? Дајте добар агол па ке судиме, вака од тоа што го даде режисерот, Јакинта со дел од делото беше позади таа линија и тоа е тоа .Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!
ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....Syn жити бога брат дај банирај ме!! Напрај му го ќефот на Знаети!! Ај ќе ти бидам благодарен!! Да видам дали ке се посери од среќа!!
:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....
единствено неспоредливо чувство ке ми остане ова!
:jube:
Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...
стопирај го видеото на 0:23 :smir:Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .