Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Исто како да е сеуште наш играч :) Супер голче...
2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.154
2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!
Не им беше голот од офсајд, реален резултат им беше овој 2-2, заслужено . :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.154
Добро е што Јуве '' киксна '', сепак Интер има доста тежок меч со Сампдорија, и да влезеа во истиот со негатива од 2 бода на табелата сепак притисокот ке беше поголем, вака добро е, на делба на врвот . :smir:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!
Добро бе полека не се пали одма како млад мајмун,него му се видело офсајд...јас не ја гледав утакмицата...додуша не гледам Б-лигаши,па не ја коментирам таа ситуација...

Како и да е Интер наш на врвот е,сега со помал притисок ке влезе во утакмицата против Сампдорија.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
за навреда Син треба да знае како се реагира. а за тоа дека голот беше од офсајд исто како и невидливиот пенал(во тим купот) и уште 2-3 ситуации(во лигата)на кои досега ви попуштаа судиите е факт.....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.154
Па линијата кога ја дадоа, раката кај беше ? Дајте добар агол па ке судиме, вака од тоа што го даде режисерот, Јакинта со дел од делото беше позади таа линија и тоа е тоа .

И да, доста го споменувате тој гол на Милито вчера, и со Лацио имаше дискутабилен момент кога им беше поништен гол против Јуве па никому ништо, не мора толку ниско да се паѓа и да се вадат некои муабети за заговот .

Да победеа Јуве, ке беа 2 бода пред Интер, само 2 во 5то коло, но дури 8 пред Милан . :wink:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Syn жити бога брат дај банирај ме!! Напрај му го ќефот на Знаети!! Ај ќе ти бидам благодарен!! Да видам дали ке се посери од среќа!!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Syn жити бога брат дај банирај ме!! Напрај му го ќефот на Знаети!! Ај ќе ти бидам благодарен!! Да видам дали ке се посери од среќа!!
ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....

единствено неспоредливо чувство ке ми остане ова!

:jube:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.154
Средете се, средете се . . . те цитирав Флерчо и нека ти седи постот, навреда за бан не гледам, можам само да го избришам постот ако тоа е доволна сатисфакција за некого .

Водете нормална дискусија .

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....

единствено неспоредливо чувство ке ми остане ова!

:jube:
:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.154
:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...
Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ај бе пак вие што ги е*ете нив.. Речете му не беше офсајд.. Така ни чини.. Тие местеа 10 години, ние ќе местиме 20! Кој ги е*е копиљињата..

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .
стопирај го видеото на 0:23 :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom