Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ги нема ни од Кварезма. Многу пимплање, малку корист. Да има опасен центаршут Кварезма би бил незаменлив таму, ама тој нафрла балони.
да де јасно . постот се однесуваше ако игра лев бек (затоа бев против продажбата на максвел) , а кога би играл место кварезма кој да знае може стварно ќе се покаже дечкото.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
За Снајди сеуште ништо не се знае, до вечер СЕ ке биде комплетирано во овој трансфер и дефинитивно ке е играч на Интер и ке има право за настап на утрешниот меч . Мурињо го има главниот збор за тоа дали ке игра или не, тоа го потврди и на пресот презентиран на ОФИЦИЈАЛНИОТ сајт на Интер . Баталете вие goal.com, мада може во право ќе се, али документацијата е едно, Интер потврди дека до вечер Се ке е готово така да реков, финалната одлука паѓа на тренерот .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Еве кој се повикани официјално
Portieri: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni.
Difensori: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Samuel, Chivu, Santon.
Centrocampisti: Stankovic, Thiago Motta, Muntari, Vieira, Krhin, Mancini.
Attaccanti: Eto'o, Suazo, Milito, Balotelli.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
Овој Сантон Марадона го направивте.Ај нека ми каже некој играч на Интер што подобро води топка и дрибла од Занети.
Сантон има среќа што е Италијанец и ќе добие повеќе шанса.Единствено што сум забележал кај него добро е како ја изнесува топката.Во дефанзива е слаб и нафрлања слаб.Не е 1/10 од Занети.Треба да го пуштат во игра но за прв тим има време.
Снајдер немалао да да биде повикан за утре а Самоел и Лусио се сигурни централни.Кварезма и Матераци не се повикани.
ЈБТ никако не ми е јасно како тоа Сантон е слаб во дефанзива? Дека има конкуренција голема - има, дека е неискусен, е, ама ако е слаб, онда Мурињо и Липи се за на очно....?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
T'нка е средината, и тоа многу, не за џабе Сантон тренрирал за игра во среден ред, баш ме интересира стартниот тим за овој меч, 100 комбинации има иако тимот не е комплетен .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
BTW дечки, мала дигресија: ќе се зафати некој да преведе нешто деновиве? Јас не можам да постигнам се посебно сега 2-3 дена ќе сум во гужва. Утре или вечер подоцна ќе има актуелни работи, па не е лошо некој да преведе некој текст, не мора најпрецизно, јас ќе го дотерам. Утре би можел нешто да објавам сабајле а потоа дури попладне, нема да бидам на компјутер од 10-16h.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
ја како што се сеќавам роналдо после утакмицата Интер Манчестер Јавно го пофали Сантон како еден од најдобрите негови чувари!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Julio Cesar,Zanetti, Lucio, Maicon, Samuel,Stankovic, Thiago Motta,Vieira,Eto'o,Milito

Овие 10 мислам се сигурни за утре кој ќе е 11 не знам.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
BTW дечки, мала дигресија: ќе се зафати некој да преведе нешто деновиве? Јас не можам да постигнам се посебно сега 2-3 дена ќе сум во гужва. Утре или вечер подоцна ќе има актуелни работи, па не е лошо некој да преведе некој текст, не мора најпрецизно, јас ќе го дотерам. Утре би можел нешто да објавам сабајле а потоа дури попладне, нема да бидам на компјутер од 10-16h.

Од англиски на мак ? :D Че ме стаЈШ у тим на уредители мор ? :D

како и да е , прибидејки стариов е болен , неможам да седам надвор долго и ја би ти превел работи ако сакаш =) ваљда ми е добар англискиов до толку :D (oxford 98/100 imav :P )

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.713
Добро бе кој к*р им е на овие Б лигашиве... Снајдер ваков таков гаден низок,,,значи стварно неможам да ги разберам.Дечкото е звер се има покажано во Ајакс ,Холандија ,Реал...значи стварно се премногу љубоморни а никад нема да го признаат тоа.... Јуве цело време тоа па тоа...ние 27 титули зверови сме ,,,абе мочковци едни јуве кога имал 25 титули вие ни ембриони не сте биле , во мудата на татко ви сте биле! Муабетот ми е ДО КОГА КЕ ЗАМАРААТ?

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Овој Сантон Марадона го направивте.Ај нека ми каже некој играч на Интер што подобро води топка и дрибла од Занети.
Сантон има среќа што е Италијанец и ќе добие повеќе шанса.Единствено што сум забележал кај него добро е како ја изнесува топката.Во дефанзива е слаб и нафрлања слаб.Не е 1/10 од Занети.Треба да го пуштат во игра но за прв тим има време.
Снајдер немалао да да биде повикан за утре а Самоел и Лусио се сигурни централни.Кварезма и Матераци не се повикани.
За болдираното нема комент,ама дека Сантон е италијанец и заради тоа ќе добие повеќе шанса си грешка,има многу италијанци ама не се сите Сантон не добиват сите шанси и на Интер и на репрезентацијата

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не верувам дека Сантон би добил шанса во среден ред, барем не против Милан.
Не знам дали ќе има место и за Балотели во првиот тим, доколу нема мислам дека тоа би било голема грешка на Мурињо.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Повикани играчи за натпреварот со Милан:

Portieri
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Attaccanti
9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Го нема Шнајдер помеѓу повиканите...штета баш ме интересираше коко екипата ќе функционираше со него. Мурињо требаше барем да го повика за да ја осети атмосверата во соблекувална и на клупата за резерви, па ако се даеше некоја прилика да одигра некоја минута од крајот на натпреварот.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Повикани играчи за натпреварот со Милан:

Portieri
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Attaccanti
9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Го нема Шнајдер помеѓу повиканите...штета баш ме интересираше коко екипата ќе функционираше со него. Мурињо требаше барем да го повика за да ја осети атмосверата во соблекувална и на клупата за резерви, па ако се даеше некоја прилика да одигра некоја минута од крајот на натпреварот.
ја мислам стандардната екипа ке испадне на терен Мур не сака да ризикува да експериментира на овакви утакмици посебно не по киксот некна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom