Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ти секогаш ке бидеш во нашите Срца моќен Росоњеру Љубе - Ац Милан ;)

И во мојот потпис нормално :pos2::pos2::pos2:

Let the Force be with you :)

PEACE BRO !
кој е овој лик?????? Љубе??? кој љубе???? ЉУБЕ ЛИГАВИОТ!!!!!!!!

тебе дечко фацата како од смоки да ти ја извадиле..... иди прочитај некоја лектира иде сега септември, ќе те прочешлаат наставнците.....

поздрав до Љубе лигавиот

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
А бе не сакам да си го расипувам потписот сега таман ставив лого и линк, а едвај се воздржувам :pos2:
Вчера и аватарот си го расипав а таман најдов ѕверски добар аватар, се појави овој ЉуБе од некаде, за два-три саати остави антологиски цитати, да не знаеш што побрзо да ставиш во потпис.

Енивеј, што ремет падна вчера, не можев да заспијам од смеење :pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
Едит

Сепак ждрепката за Лш групите е во петок на 28 август
и мене ме збуни знам секогаш дека е во петок после последните утакмици од квалификациите!

п.с.НЕМОЈ ДА СТЕ ГО БАНИРАЛЕ ЉУБЕ!!! ОВАКА СЕ НЕАМ СМЕЕНО ОД ДЕТЕ!!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Не ми се верува дека тргнуваат по Баптиста, ееееј... :tapp:

Работава е „Дотако сам дно живота сад верујем у судбину“, што би рекол Тома Здравкович.

Сте виделе ли бе луѓе покрупен „плеј“ од овој? Ако еден ден го бараме Снајдер, а другиот Баптиста, ние изгледа појма немаме што бараме. Тоа уствари се потврди кога не го баравме Диего, не заради него самиот, туку затоа што таков профил на играч ни треба ако веќе купуваме класичен плеј.

Нека го земат и 10-ката нека му ја дадат. Кога е бал, нека е маскенбал...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Абе нели Морати вели Интер е на нивото на Барса и Реал ќе земел плеј само ако бил ептен квалитетен алал да му е Баптиста ебати плејот орангутан.
Само Морати да знае не сме на нивото на Наполи и Палермо во среден ред а не па Рееал да спомнува.Кога ќе Купи играч како на пример Фабрегас тогаш може да ќаже нешто вака да си ќути.
Баптиста господе боже Мурињо го сакал ќе процветаме сега од квалитет Рома одвај чекаше да се отараси од него и ќој ќе заебат се разбира дежурниот за таа работа Морати кој дава без пари играчи а ги купува по 20 мил.Скудетото е наше нема што.

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Не ми се верува дека тргнуваат по Баптиста, ееееј... :tapp:

Работава е „Дотако сам дно живота сад верујем у судбину“, што би рекол Тома Здравкович.

Сте виделе ли бе луѓе покрупен „плеј“ од овој? Ако еден ден го бараме Снајдер, а другиот Баптиста, ние изгледа појма немаме што бараме. Тоа уствари се потврди кога не го баравме Диего, не заради него самиот, туку затоа што таков профил на играч ни треба ако веќе купуваме класичен плеј.

Нека го земат и 10-ката нека му ја дадат. Кога е бал, нека е маскенбал...

Ova sto trgnuvaat po Baptista e znak na nemok i znak na ocaj so sto predlagam podnesuvanje ostavka na Branka i Orali zatoa sto lugeto spored mene ne si ja vrsat rabotata kako sto treba,ili pak mozebi ostavka na Morati na pretsedatelskata pozicija zatoa sto navistina sekoja godina se poveke i poveke razocaruvaat I ovaa godina i so vakov sostav tesko deka ke ja vidime titulata vo ligata na sampionite duri i pod znak prasanje ni e titulata vo seria a.

A imase navistina kvalitetni igraci od poziciite sto gi baraat samo treba nekoj da se odluci da kupi

RABOTAVA E "KOJ MNOGU BIRA MASTURBIRA"!~

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Не сум баш во тек со настаните последниве денови.
Снајдер не одби и Морати му дава нова шанса? За Пандев и Баптиста не сум сигурен дека се вистинските играчи за Интер.

По ремито со Бари и лошата игра не знам што се чека толку многу. Оваа сезона Сериа А е многу поквалитетна па ако сака Морати нова титула треба да го одврзе кесето.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.586
Поени од реакции
14.387
Не сум баш во тек со настаните последниве денови.
Снајдер не одби и Морати му дава нова шанса? За Пандев и Баптиста не сум сигурен дека се вистинските играчи за Интер.

По ремито со Бари и лошата игра не знам што се чека толку многу. Оваа сезона Сериа А е многу поквалитетна па ако сака Морати нова титула треба да го одврзе кесето.
Друже со Снајдер е решено, тој и дефинитивно останува во Реал Мадрид.

P

PewDiePie

Гостин
Шнајдер колку се заеба,место да иде во место кај што ке игра тој со Ван дер Варт на клупа муабети ке си прават сезонава :tapp:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Друже со Снајдер е решено, тој и дефинитивно останува во Реал Мадрид.
За денес е закажан уште еден заеднички состанок помеѓу Интер, Реал и агентот на Снајдер.

Макар што јас од принцип би се откажал порано.

Прво, со сила не бидува, треба играчот да сака да игра за клубот. Па еден Ето кој е поим за Снајдер не се бунеше, а го исшутираа од Барселона иако направи многу за тој клуб.

Второ, сега и да дојде, ќе биде пречекан на ѓон од навивачите. Од неговото доаѓање најмногу би профитирал Кварезма, на кого му го имаат фрлено пикот, па веројатно ќе одмори малце...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
Обина во Малага-конечно почнаа да размислуваат зза намалување на екипата....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Нeколку одлични вести последниве денови.
Обиња, Ривас, Бурдисо заминаа, се шпекулира и за Мансини во Џенова а Виера не верувам дека ќе го напушти клубот по повредата на Камби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom