Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
К

кременко

Гостин
Важи, ќе ставиме, утре 1 час порано (ако најдеме стрим), а за дербито со Милан 2-3 часа порано да ја истрошите енергијата навреме :pos2:

И ти кременко не ги сецкај мислите на 4 дела вака:

• асдас
  • сд
  • асдф
  • ас
Туку пишувај во еден ред вака: асдас сд асдф ас.

Оти партал го направивте chat-от ќе рикнеше во еден момент :pos2:
кај мене едно пет минути беше рикнат , абе сеа таков сум си шо да праам:pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
хахаха :pos2: Баптиста новиот плеј на Интер хихихи од кај бе Баптиста плеј бее
човекот игра класичен полушпиц строго само тоа, Спалети го проба како лево крило офанзивно ама не иде, го ставаше и како напаѓач па немаше резултати, е уште како плејмејкер не е пробан, Мурињо ќе ја има таа чест :pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
А бе се имаат пробано со него и ништо не иде. Нека му дадат и плеј ако не му иде и тоа ракавиците и на гол... :pos2:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Морати е многу грешка најсилниот негов Интер беше 97-98 кога незаслужено ја изгуби титулата и освои УЕФА.Едно време Морати ги купуваше најдобрите напаѓачи,голмани одбрамбени а сега собираме отпадоци.Беше еднаш.
Едно е сигурно ваков играч да имаме ќе чекаме уште долго многу долго.Може видеото на сајтот да се стави.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
Грешка си, тој Интер не беше најсилен, ама го имаше Роналдо кој беше буквално незапирлив во тоа време (пред повредата). Таков напаѓач не верувам дека ќе видам пак не во Интер, туку воопшто дури сум жив.

Има една работа која сум заборавил да ја пишам: се враќав од Шпанија во тоа време, влегуваме во авион, врзуваме појаси и земаме весник нормално, да ја убиеме тремата и досадата. Првиот весник што ми падна во раце го имаше Роналдо на насловната страна и со големи букви: Интер нуди Х0 000 000 за Роналдо. Не се одлепив од весникот до Скопје.

Цел свет ни завидуваше на Роналдо. Сега се нервираме за Снајдер... :tapp:

P.S. Ќе ставам уште 5-6 стари видеа штом ми остане време.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
А бе се имаат пробано со него и ништо не иде. Нека му дадат и плеј ако не му иде и тоа ракавиците и на гол... :pos2:
хахаха :pos2: може така, сериозно како што си отиде од Севиља никаде не го бидна ни во Реал,Арсенал и Рома:toe:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
moze za sajtov da kontaktirate so inter.it posto gledav pred nekoe vreme imashe nekoi sajjtovi od sosednive drzavi na inter.iT(linkovi )

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
moze za sajtov da kontaktirate so inter.it posto gledav pred nekoe vreme imashe nekoi sajjtovi od sosednive drzavi na inter.iT(linkovi )
Да, уживајте, сите ме прашуваат тоа. Треба прво да досредиме некои работи. Се ќе биде.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ја сум едниствениот излеа што сака баптиста да дојде наместо снајдер, па според мене баптиста е добар играч и ке видите ако дојде дека е ке се показе во добро светло.После се што се случи барем баптсита знам одма ке прифати да дојде во интер, а тоа педерчето снајдер цел месец го молиме и никако да дојде. Слушајте ме најболи решение е да дојде баптиста многу добро сум го прател играчот и звер е ке видите дека сум во право само нека потпише

К

кременко

Гостин
Ја сум едниствениот излеа што сака баптиста да дојде наместо снајдер, па според мене баптиста е добар играч и ке видите ако дојде дека е ке се показе во добро светло.После се што се случи барем баптсита знам одма ке прифати да дојде во интер, а тоа педерчето снајдер цел месец го молиме и никако да дојде. Слушајте ме најболи решение е да дојде баптиста многу добро сум го прател играчот и звер е ке видите дека сум во право само нека потпише
друже и ја се слагам со тебе за баптиста само не сакам ногу да коментирам , оти ако коментирам ке се нервирам повеке , така да шо ке донесат нека донесат

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Памтете ми ги реченициве ако дојде и дека ке се показе во најдобро светло ја сум сигурен во тоа,дечкото го памтам уште во севила лом правеше, во реал не му даваа многу шанса а во рома добро изигра као за прва сезона.Сеа проблемот е малце што игра како класичен полушпиц а не баш како плеј али нмв ке се снајде он.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
И јас го пратам и не е ништо посебно, играч за во среден клуб како Севилја.А што ќе им правиме на Балотели и Арнаутович според мене подобри од Баптиста и двајцата можат полушпицеви да играт тие се иднина на Интер и ако дојде баптиста ќе играт многу помалку.
Баптиста со ништо нема да го подобри квалитетот на Интер подобро Касано да дојде но Мурињо Баптиста го сакал.
Ако земаш од Рома земи Де Роси а не Баптиста .
Баптиста е чекор назад повеќе ќе штети.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Баптиста ако се донесе, ке се донесе за таа фамозна 10ка, со цел памет верувате дека ќе се носи за да игра шпиц ? Налед тоа што играл во минатото, во Интер доколку дојде ке игра позади напаѓачите односно на позицијата на Дејо .

Вчера реков, ако не се носи Снајди, било кој друг е добредојден освен Баптиста, што значи скептик сум за негов просперитет во црно-синиот дрес ( што не значи дека сум во право ) .
Имаше блесоци во кариера, хет трик против Ливерпул на нивни терен, гол против Барса на Ноу Камп, одличен приказ во Севиља каде го привлече вниманието на големите тимови, освојување на Копа Америка со Бразил каде играше во тандем со Адри и беше првотимец ( постигна и гол во финалето со Аргентина мислам ) и тоа е тоа .

п.с. Гледајки го Баптиста, најмногу одговара на оној профил на играчи кои ги бара Мур, бар он би бил задоволен од негов ангажман со оглед на фактот што бара од неговите плеј играчи да учествуваат во одбраната кога поседот на топка е кај противникот .

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Памтете ми ги реченициве ако дојде и дека ке се показе во најдобро светло ја сум сигурен во тоа,дечкото го памтам уште во севила лом правеше, во реал не му даваа многу шанса а во рома добро изигра као за прва сезона.Сеа проблемот е малце што игра како класичен полушпиц а не баш како плеј али нмв ке се снајде он.

Ja decki mislam deka treba da ides da si zemes eden par naocari
"Baptista dobro izigra vo Roma kao za prva sezona"
Ja ne znam ili se pravis aj da ne recam so ili si toa sto mislam

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.759
Незнам Syn... Не да не знам, за другите незнам, за овој сум сигурен дека ќе биде фијаско. Ако ти текнува на Денилсон, и тој бразилец беше таков. Во репрезентација беше ѕвер, важеше за најдобар играч по триото Роналдо/Ромари/Ривалдо, во првенство на Бразил бол ѕвезда, во Европа се покака.

Не ми влегува во глава чуму ни е овај и на кое (и чие) место ќе игра. И кај ќе сместиме бе луѓе толкав шифоњер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom