Еј пер =) не приметив дека имаш аватар од Мурињо :pos2::pos2:
Иначе не мислев да те навредам
Онака рандом емоутчиња си плескам
Извини =) И мило ми е =)
Јбг мислев дека SYNter - Шинтер =)
едит: Еве и зеленко да закопаме секирите =)
Извинување прифатено , секира закопана , недоразбирања се случуваат , уживај :helou:
Ај сеа сите по едно и мене, оти ме напукавте уште одсабаље:pos2::pos2::pos2нејчум, се заебавам)и од мене по едно за хепи ендов и што сте добри другарчиња
Ма како и да стојат денес ги пишувам на ливче и нив и јуБе-1 ваљда нема да заебат прво коло :helou:Да прашам само како стоите со традиција во први кола?
традиција ако се гледа ништо нема да постигниме , заеби ти тоа, гледај кој е од другата страна , кој му е противник на интер, ако уопште те интересира тоа :wink:Да прашам само како стоите со традиција во први кола?
по традиција првото коло ни е малер и нерешено завршува!Да прашам само како стоите со традиција во први кола?
Дечки, за вечер е средено, директен пренос на сајтот со Chat, по нашки Муабет
Значи нема повеќе дерење по форумов Гоооооооооооооооооооооллллл!!!!!, туку фино ќе си се дереме на сајтот. Очекувам добро друштво и кворум за зезање
И се разбира, победа!
Опа, некој станал од сабајле и се погрижил за тоа секој да има добар стрим и chat дружење. На IoSono сите му должиме по едно пиво, гипс има да го напраиме ...Дечки, за вечер е средено, директен пренос на сајтот со Chat, по нашки Муабет
Значи нема повеќе дерење по форумов Гоооооооооооооооооооооллллл!!!!!, туку фино ќе си се дереме на сајтот. Очекувам добро друштво и кворум за зезање
И се разбира, победа!
Таман на крај на сезонава вие со пивото и ИбраКадабра со пицата што веќе ја има изгубено на опклада (само уште не знае :pos2... И ќе биде весело.Опа, некој станал од сабајле и се погрижил за тоа секој да има добар стрим и chat дружење. На IoSono сите му должиме по едно пиво, гипс има да го напраиме ...