Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не =)

Али дали не бев во право дека Милито и Ето ке газат ? Види им го просекот на голови до сега =) (ок ето има 1гол на 1.2средба :D) Али ке дробат беееееееееееееее !

Штета само што Кварежма се посра пак изгледа ! :kesa:
Абе па и ти ке го пратат во некоја селска лига ке разара таму :pos2:

Чекај бе рано е,уште не почнало првенство од кај знаеш можда ке разара :toe:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не =)

Али дали не бев во право дека Милито и Ето ке газат ? Види им го просекот на голови до сега =) (ок ето има 1гол на 1.2средба :D) Али ке дробат беееееееееееееее !

Штета само што Кварежма се посра пак изгледа ! :kesa:
Не се посра Кварезма. Одигра солидни партии но сепак не доби доволно шанса. Мислам дека премногу му пречат на тимот играчите како Ривас, Бурдисо, Mансини, Виера, Обиња...

Бурдисо го гледавме на пријателските, Виера скоро секој натпревар, Мансини доби повеќе шанса од Кварезма.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ej бурдисо не го р'чкајте ... пукам ....страничен бек , халф , деструктивец стај го и брејк денс ќе игра позади гол ..... не мрчи што е на клупа секад е тука кога нашата стаклена одбрана се матка по доктори .... за шиткање се знае еден од кварезма или мансини , со доаѓањета на мота нема место за виера , ривас , суазо , обина ...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
ej бурдисо не го р'чкајте ... пукам ....страничен бек , халф , деструктивец стај го и брејк денс ќе игра позади гол ..... не мрчи што е на клупа секад е тука кога нашата стаклена одбрана се матка по доктори .... за шиткање се знае еден од кварезма или мансини , со доаѓањета на мота нема место за виера , ривас , суазо , обина ...
Со доажањето на Лусио имаме доволно играчи на клупата. Да предпоставиме дека Стартери Се Лусио - Самуел па на клупа ги имаме Матераци, Киву, Кордоба а Ривас и Бурдисо мислам дека се вишок. Затоа го споменав Бурдисо како еден од оние кои мора да заминат.

И јас го почитувам Бурдисо, го бранев кога сите го напаѓаа минатата сезона но можеби е време да си бара нов клуб.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
a добро што ви смета Ривас јас досега немам видено слаба игра од него!
за мене он е подобар од Бурдисо!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Глеј ја Самп-Интер 3-0 :D Една од по*јаките* партии на Ривас :pos2::pos2::pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Нас не ни пречи, му пречи на Мурињо. Кажа јасно дека сака помал состав па мора некој да си оди. Му пречи и на Морати што му зема најмалку 1-2 по сезона а е бескорисен.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
знам дека не е местото на прашањево за овде ,но како да најдам моите последни постови што сум ги напишал(ако е мозно некако)поѓто напиѓав пост на македонија шпанија темата и се испишани мн страници..пишете на ПП ако знај некој

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Глеј ја Самп-Интер 3-0 :D Една од по*јаките* партии на Ривас :pos2::pos2::pos2:

И со Манчестер првата во Милано најаката партија му беше таа :pos2::pos2::pos2:

Едит:И Барт тежок Интераш бил бе :pos2:

Лични убави комшиките наши...:nesum::nesum:

:pos2::pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Нека остане куртонот и нека грее клупа,,,,А во интер ке биде далеку по привилигиран одколку во Реал (моментално) ,посеизгледа парата е појака во Мадридскиот тим па ке се пуни со кеш не правејки ништо...:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ај па преку курац веке нека се изјасни и Снајдер дали сака да доага кај нас или не,веке еднаш конечно и крајно решение !!!!
Ако дојде кај нас ке си биде привилегиран повеке од другите,малку само,а ако остане во Реал ке грее клупа и ке им чисти копачките на Роналдо педерчето и неговата весела педерска компанија.
Не знае и Снајдер што сака веке,дали да игра фудбал,да биде стандарден и да игра другата година на Светско за Холандија или да грее клупа,да зема само кеш,а да не игра за неговата земја...:tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.792
Добро ако е така и онака нешто не ми се прави ќефот... Може некому ќе му текне да побара еден дечко Рикелме се вика и измислен е за сите овие...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Добро ако е така и онака нешто не ми се прави ќефот... Може некому ќе му текне да побара еден дечко Рикелме се вика и измислен е за сите овие...
Така е,ем искусен,ем екстра играч,за ич пари ке се доведе.
Се имам изјаснето околу овој играч во неколку мој постови,највеке сакам да дојде од Снајдер,ВДВ и компанија.
Измислен е за сите што сме заинтересирани да се доведат.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
а што сме се запнале по ВДВ и Снајдер????подобро да земеме едед од рикелме или едерсон .....па и деко е подобра опција од овај копиљов што го молиме цел месец

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom