Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Маму му ебем =) Уште пишуваат фановите на Ибрахимовиќ на фан клубов бе ? :pos2::pos2::pos2:
Тоа да видиш ти...:pos2::pos2:

Ајде по се изгледа Снајдер ке биде новиот плеј,време е за разарање во Италија и Европа.
Со таа игра со Лацио на СуперКупот,плус плеј коа ке се донесе ке се шетнеме само до Скудетото пак...:*:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
23.08.2009 Недела 15.30 - 18.00
блокиран термин за гледање странски фудбал!
добро е тоа што ние со Бари играме во 18.30 минути па можно е да има преносссссс!

http://www.sportski.mk/statija/1668
мур закон!:pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ова бајги го изнервирале Мурињо, а кога тој е нервозен е доста интересно :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.840
да ве прашам овој Бурдисо има уште договор со вас или е слободен агент???

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
да ве прашам овој Бурдисо има уште договор со вас или е слободен агент???
Слободен не е, ке треба да се платат неколку милиончиња за него, чим еден Кристијано Занети беше проценет на 2 милиона, тогаш репрезентативецот на Аргентина ке е над 5 милиони евра 100 % .

Иако секое лето го преселуваат во други тимови, ништо чудно повторно да остане во Интер, лани беше скоро готово наводно за Фиорентина па ништо не испадна на крајот, ке видиме .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
по се изгледа Рома има сериозни намери да го купи, значи отпадокот од Интер оди во Рома :) :toe:
Не ми се верува дека ке успеат во намерата,Бурдисо е екстра играч од клупа,не се буни за својот статус во Интер,влага од клупа во игра и крши нозе кај стигне :pos2::pos2:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Не ми се верува дека ке успеат во намерата,Бурдисо е екстра играч од клупа,не се буни за својот статус во Интер,влага од клупа во игра и крши нозе кај стигне :pos2::pos2:
добро мести голови ама за опозицијата!
а има и моменти кога му се здрвуат нозете па гледа како теле како примаме!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
по се изгледа Рома има сериозни намери да го купи, значи отпадокот од Интер оди во Рома :) :toe:
Мене Бурдисо ми е еден од поомилените играчи во одбраната, најсериозно, киксер е ваков е онаков е, али се најде во период кога имаа сериозни проблеми со повредите во одбраната . Кај Манчини играше дури и деструктивец во среден ред, а и оваа сезона Мур во неколку наврати го играше на таа позиција .
Игра за Аргентина и до пред неколку месеци беше стандарден првотимец што беше чудно со оглед дека грееше клупа во Интер 2 години . Далеку од тоа дека е отпадок, супер освежување ке биде за одбраната на Рома, проблем е што моментално го имаат Лусио, Киву, Кордоба и Самуел со што Бурдисо би бил тек 5ти избор на Мур .
Како и да е, сега за сега ова се само шпекулации, ако ме прашуваш мене, реков, не сакам да си оди од Интер .

Eднаш ја постирав сликава, ке ја постирам пак. За оние што го '' хејтаат '', како може бе ваква појава да сакате да замине . . . глеј те го, ко beautiful day од U2 да ја слушал пред да го фотнат .

p.s.

Точно пред 28 години почина легендарниот газда на Интер и татко на Морати, Анџело Морати, човек предводник на La Grande Inter .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.840
Мене Бурдисо ми е еден од поомилените играчи во одбраната, најсериозно, киксер е ваков е онаков е, али се најде во период кога имаа сериозни проблеми со повредите во одбраната . Кај Манчини играше дури и деструктивец во среден ред, а и оваа сезона Мур во неколку наврати го играше на таа позиција .
Игра за Аргентина и до пред неколку месеци беше стандарден првотимец што беше чудно со оглед дека грееше клупа во Интер 2 години . Далеку од тоа дека е отпадок, супер освежување ке биде за одбраната на Рома, проблем е што моментално го имаат Лусио, Киву, Кордоба и Самуел со што Бурдисо би бил тек 5ти избор на Мур .
Како и да е, сега за сега ова се само шпекулации, ако ме прашуваш мене, реков, не сакам да си оди од Интер .

Eднаш ја постирав сликава, ке ја постирам пак. За оние што го '' хејтаат '', како може бе ваква појава да сакате да замине . . . глеј те го, ко beautiful day од U2 да ја слушал пред да го фотнат .

p.s.

Точно пред 28 години почина легендарниот газда на Интер и татко на Морати, Анџело Морати, човек предводник на La Grande Inter .

абе далеку од тоа дека Бурдисо е отпадок, но сепак Интер од Рома ги зема најдобрите играчи, а Рома оние кои не се потребни на Интер:toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
абе далеку од тоа дека Бурдисо е отпадок, но сепак Интер од Рома ги зема најдобрите играчи, а Рома оние кои не се потребни на Интер:toe:
Баш таквите од Интер потоа станувале ѕверови :) .

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
:inter: се најјаките фраери во цела италија :)

Си оделе по улица :Zanetti::FIGO::STANKOVIC: и го сретнале :Adriano: овој бил камен пијан и им кажал дека му се родило машко дете :dete: Занети му дал поклон дрес:dres: Фиго му дал топка :bilokojzbor: а станкович го мавнал од земја:stanko:оти не го викнал во кафана со него!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Си ги најде парите што ти ги оставив под ТВ? :tv:

Не =)

Али дали не бев во право дека Милито и Ето ке газат ? Види им го просекот на голови до сега =) (ок ето има 1гол на 1.2средба :D) Али ке дробат беееееееееееееее !

Штета само што Кварежма се посра пак изгледа ! :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom