Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/11/1434102/barcelona-have-a-week-to-do-cesc-fabregas-deal-with-arsenal
Барселона ке се обиде да го ангажира Фабрегас!
е токму ова ме нервира!
за 40 до 50 милиони Фабрегас ке биде играч на Барса!
па добро бе мајко му стара кај е морати да го одврзе кесето? нека му рече на Лапорта да се повлече(и така беа другарчиња) и нека нападне по Фабрегас пара није у питању!!!
сите знаеме што може да направи чудовиштево а 50 милиони за фабрегас како да купиш порше за 2000 денари!
Јас се кладам дека Фабрегас нема да си оди од Арсенал ова лето. Ако Имаат успех нема да си отиде ни следното лето.

И многу логично е Фабрегас да се врати во Барса отколку во било кој друг клуб - Каталонец е, потекнува од младинската школа.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
за кого како!
за мене ова лето е 10 пати поуспешно од ланското!
можеби не го земавме суперкупот ама барем еднаш во животот видов интер да игра фудбал со подавање а не со долги топки до напаѓачите!
10 пати поуспешно? Ти нас будала не правиш или што е работава? Како тоа можеби не го земавме супер купот.. Не земавме титула АЛООО! Како може да биде поуспешно?
Сме играле фудбал? Па да ти кажам години наназад Арсенал игра доста атркативно.. ама Манчестер освојува се! Тоа ли сакаш ти? Атрактивна игра? Мене искрено поважни ми се титулите..
И кои беа тие подавање дај објасни ми.. Да не сум гледал некоја друга утакмица.. Си подаваа Камбиасо со Мота и Ето со Милито.. Друго не видов јас.. Само од подавањата на Камбиасо и мота немаше нити едно додавање во празно до напаѓачите па овие да дадат гол..
А од подавањата меѓу Милито и Ето не видовме ништо.. немаше завршница.. Тек кога се отворивме почнавме да имаме поконкретни шанси..
А ако онаа шанса која на среќа дојде до Мунтари кога топката се одби од некој од одбранбените од Лацио при подавање со Ето, потоа онаа другата кога Ето ја украде топката и го промаши голот и на крај онаа со глава на Лусио тебе ти е атрактивна игра.. тогаш залудно објаснувам овде..
Али еве ти еден факт! - БЕЗ РАЗЛИКА КАКО ИГРАВМЕ НИЕ ГО ИЗГУБИВМЕ ТРОФЕЈОТ.. А КОЛКУ ГО ПОСАКУВАВМЕ МОЖИШ ДА ВИДИШ ПО РЕАКЦИЈАТА НА МУРИЊО КОЈ БЕСЕН ГИ ОБВИНУВАШЕ ДОКТОРИТЕ НА ЛАЦИО!
Е па сега ако летото во кое ја загубивме можеби најголемата ѕвезда откако Морати е во Интер, летото во кое започнуваме со загубен трофеј од една просечна екипа.. Ако се тебе ова ти се допаѓа и ти е успех не знам што да кажам..
Терај Маткај..

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
10 пати поуспешно? Ти нас будала не правиш или што е работава? Како тоа можеби не го земавме супер купот.. Не земавме титула АЛООО! Како може да биде поуспешно?
Сме играле фудбал? Па да ти кажам години наназад Арсенал игра доста атркативно.. ама Манчестер освојува се! Тоа ли сакаш ти? Атрактивна игра? Мене искрено поважни ми се титулите..
И кои беа тие подавање дај објасни ми.. Да не сум гледал некоја друга утакмица.. Си подаваа Камбиасо со Мота и Ето со Милито.. Друго не видов јас.. Само од подавањата на Камбиасо и мота немаше нити едно додавање во празно до напаѓачите па овие да дадат гол..
А од подавањата меѓу Милито и Ето не видовме ништо.. немаше завршница.. Тек кога се отворивме почнавме да имаме поконкретни шанси..
А ако онаа шанса која на среќа дојде до Мунтари кога топката се одби од некој од одбранбените од Лацио при подавање со Ето, потоа онаа другата кога Ето ја украде топката и го промаши голот и на крај онаа со глава на Лусио тебе ти е атрактивна игра.. тогаш залудно објаснувам овде..
Али еве ти еден факт! - БЕЗ РАЗЛИКА КАКО ИГРАВМЕ НИЕ ГО ИЗГУБИВМЕ ТРОФЕЈОТ.. А КОЛКУ ГО ПОСАКУВАВМЕ МОЖИШ ДА ВИДИШ ПО РЕАКЦИЈАТА НА МУРИЊО КОЈ БЕСЕН ГИ ОБВИНУВАШЕ ДОКТОРИТЕ НА ЛАЦИО!
Е па сега ако летото во кое ја загубивме можеби најголемата ѕвезда откако Морати е во Интер, летото во кое започнуваме со загубен трофеј од една просечна екипа.. Ако се тебе ова ти се допаѓа и ти е успех не знам што да кажам..
Терај Маткај..
не ни очекувам од тебе да разбереш што сакам да кажам ти ни самиот не се разбираш а ако во Манчестер не гледаш атрактивен фудбал тогаш дефинитивно треба да го посетиш локалниот еким!
ако не забележа на утакмицата со лацио имавме повеќе створено шанси отколку ибра сам цела сезона и немој сеа да ми баеш ибро вака ибро нака кога го баци дресот на барса исто како циган гомно да бацил за мене тој играч ја изгуби сета вредност!

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
829
Мала дигресија....

До кај е страната??
Јас се прибрав, така да малце сум надвор од филмот...
Трансфер глеам уште нема, ги разлисатв новиве страни напишани на форум...

Почекајте уште 10ина дена, ќе почне првенството, ќе видиме кој е у право...
Повеќе пати кажав дека сакам да грешам околу претпоставките за сезонава која ни следи. Играта ми се допадна против Лацио, само уште плеј да се донесе...

П.С. Ама да беше Ибра тука + плеј... па па па :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
не ни очекувам од тебе да разбереш што сакам да кажам ти ни самиот не се разбираш а ако во Манчестер не гледаш атрактивен фудбал тогаш дефинитивно треба да го посетиш локалниот еким!
ако не забележа на утакмицата со лацио имавме повеќе створено шанси отколку ибра сам цела сезона и немој сеа да ми баеш ибро вака ибро нака кога го баци дресот на барса исто како циган гомно да бацил за мене тој играч ја изгуби сета вредност!
Брат не знам како и прво и прво што се замараш со него.
По никот гледаш дека Ибра му е идол кај и да игра и колку и да му згрешил на Интер.Едноставно за него Ибра е бог.
На пример сега Интер ако беше сеуште со Ибра,и изгубевме пак,ке пцуеше и плукаше по цел тим,а Ибра ке го фалеше како изиграл најубаво,направил потег за дркање и такви курци палци срања.
За болдираното...потполно се сложувам со тебе.
Кажав не знам колку пати и пак ке кажам....PER SEMPRE....:inter:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ете веќе кога го спомнавте Ибранослович...

Морати и Мур...

:pos2::pos2::pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ibrakadabra
Во многу работи се согласувам со тебе, за многуте пропуштени трансфери, идејата да се доведат Деко и Рикелме, јас имав сличен пост реков Деко и ВДВ (прочитав некаде дека деко е проценет на 5 а ВДВ 5-10 милиони).

Но дека ова е лошо лето за нас не се согласувам.

Дадовме играч кој се обидуваше да замине по секоја цена. Доколку сакаше да остани ќе му испцуев се женско на Морати, да бев од Милано ќе го пукав на улуца, Но Ибра беше тој кој ги замолчуваше навивачите, најавуваше заминување во Барса која била најдобар тим и негов сон... Ни донесе многу успеси и титули но тој е играч кој играше само за пари и ако не оваа се знае дека ќе заминеше наредната сезона. НА презентација на Барса го бакнува дресот! Па ај кажи што значи тоа?

За возврат го добивме еден од најдобрите реализатори на светот, според многумина најдоблиот напаѓач во Европа минатите неколку сезони за околу 15-20 милиони евра, барем толку се проценува во овој трансфер.
Добивме и 50 милиони евра кои за време на светска економска криза добро ќе му се најдат на клубот, и се надевам дека дел од нив ќе бидат потрошени на некој добар плеј.

Освем тоа, ова лето ги купивме Милито и Мота, играчите кои се најзаслужно зошто Генова ќе игра наредната сезона во еврокуповите. Милито беше и втор стрелец после ибра, а гледаме и како се покажува на пријателските натпревари.

Го добивме и Лусио капитенот на Бразил и еден од најдобрите дефанзивци моментално.

Лошо е тоа што не можеме никако да се ослобидиме од некои играчи како Виера, Мансини, Ривас, Бурдисо, Обиња... плус 15 милиони кои ги земаат како плата овие играчи а плус можи да се заработи некое милионче од нивната продажба.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ааааај сликиве....алал да ти е ме пресмеа :pos2::pos2::pos2:
Мораме да се насмееме одвреме-навреме зш инаку ќе се заколиме на тема Ибра-Интер :pos: и јас ако не ве насмеам...кој друг? :pipi::pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.797
Фино што се забавувате :) И јас се забавувам, конечно некој од нашите „фудбалски работници“ тропна нешто доволно весело за да го ставам во потпис :pos: Првиот цитат во потпис, Господ здравје на дечково што го постираше...

Што прајме со името на сајтот? Има некој што нема гласано? fcinter.com.mk водеше 1-2 гласа пред fcinter-macedonia.com. Ако има некој неизјаснат нека повели и да ја завршиме таа работа од утре.

Од идната недела ќе ги засукам ракавите и ќе го средиме за брзо време.

Член од
11 август 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
оваа годиа интер ќе биде посилен од кога било,а заовај кутињо незнам што се палите по него кога не е ни доказан играч.....сега правите исто ко вгодина кај нас да доаѓа фабрегас па ај да речиме уште годинава маки ќе тргаме ама барем вгодина имаме јак плеј.....а ме интересира ...јунињо замина од лион ,оти нашиве не се пробаа да направат нешто околу него?

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Фино што се забавувате :) И јас се забавувам, конечно некој од нашите „фудбалски работници“ тропна нешто доволно весело за да го ставам во потпис :pos: Првиот цитат во потпис, Господ здравје на дечково што го постираше...

Што прајме со името на сајтот? Има некој што нема гласано? fcinter.com.mk водеше 1-2 гласа пред fcinter-macedonia.com. Ако има некој неизјаснат нека повели и да ја завршиме таа работа од утре.

А од прилика знајш кој како гласал? Ако знајш, постирај па ќе видиме кој имат, а кој немат...мислам Kami немат...еве и mourinho немат...и ќе видиме кој друг :)

Првиот пат гласав за fcinter-macedonia.com ама овај fcinter.com.mk не беше даден како предлог (барем така мислам) и така да сега сум ЗА -> fcinter.com.mk :)

btw A-C-A-B, nice ass...I mean avatar :) :) :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.797
Па назад беше тоа... штом ќе ми остане време ќе пребарам кај беа постовите и ќе изброиме. Требаше на профил да го направиме...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
fcinter.com.mk
јас гласам за ова!

Кладилниците го ставаат Ето на прво место по можност да стане прв стрелец следната сезона а погодете кој следи на листата!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

што знам нека биде како сакате само без ".mk"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom