Најдобриот?????????????????????????????????????:nesum:Јубе си го продаде најдобриот играч од средината Кристиано Занети. Сега можеме да здивнеме.. Титулата сигурно доаѓа во наши раце.. :baeh:
Нека е вечен Il Capitano ...секогаш ќе имам место во срцево за Хавиер, единстваниот фудбалер во светот во кој никогаш се немам посомневано дека ќе изгине на теренот на секој натпреварСреќен Роденден Хавиер !!!
![]()
Значи Мурињо инсистира за Едерсонздраво до сите ИНТЕРАШИ
да се прашувам јас за плејмејкер би го грабнал ЕДЕРСОН
Добредојде...здраво до сите ИНТЕРАШИ
да се прашувам јас за плејмејкер би го грабнал ЕДЕРСОН
Ти играат за без пари бе феудалец еден! :pos2:“Тие се премислија, но јас како добар Христијанин, подготвен сум да ги прифатам изгубените синови”
Доколку сака да не изненади нека го доведе Рибери. (70 милиони евра)Ајде нека му е срекен роденденот и на Il Caffe
За плејот џабе ке збориме,Морати може да го доведе секој,може и Рибери да го доведе не се знае ништо со тој човек.
Но важно веке еднаш,конечно ке се доведе асален плеј и срекен сум поради тоа :smir:
Така е...но ете ако не му се фрлаат толку пари за Рибери,а сака квалитетен плеј,тука му се Снајдер,Едерсон,зашто да не проба и со Гуркуф ескстра играч,само не знам колку би успеал во Италија во лига каде што сите се тепаат.Доколку сака да не изненади нека го доведе Рибери. (70 милиони евра)
Доколку нема или не му се даваат пари тука му е Деко за 5 милиони евра.
Монтоливо не ми се допага како игра,а Јоветич треба уште искуство за ваква лига,мада за негови години е екстра играч,но Фиорентина нема шанса да го продаде,а и да сака ке бараат некој ненормална сума за да се откажеме што побрзо.Доколку го земеме Горкуф тоа би било трансфер и пол за нас, но колку има вистина во тоа не знам.А зошто не пробаме да им земеме играч на фиорентина на пример Монтоливо или Јоветич.Тој Јоветич чудо.20 години има а парче прави, има и шут, дриблинг, пасс, може да игра и крило а и пред напаѓачите.Што мислите за овие двајца?посебно за Јоветич