Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Среќен роденден на IL CAPITANO се надевам на уште многу кренати трофеи од неговите раце

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Јубе си го продаде најдобриот играч од средината Кристиано Занети. Сега можеме да здивнеме.. Титулата сигурно доаѓа во наши раце.. :baeh:
Најдобриот?????????????????????????????????????:nesum::toe:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Среќен Роденден Хавиер !!!

Нека е вечен Il Capitano ...секогаш ќе имам место во срцево за Хавиер, единстваниот фудбалер во светот во кој никогаш се немам посомневано дека ќе изгине на теренот на секој натпревар :cuc:

Читам по медиумиве на нет дека плејмејкерот ќе се бара помеѓу ВДВ и Снајдер...ама ова би бил доста шокантен трансфер, новиот Зидан -како што го нарекоа нашите градски ривали кога го купија пред неколку сезони...http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25709.shtml

Член од
11 август 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
здраво до сите ИНТЕРАШИ

да се прашувам јас за плејмејкер би го грабнал ЕДЕРСОН

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Момци, ова што сте заинтересирани за Рибери сериозно ли е, или пак само шпекулации од медиумите ?
Ако е за озбилно и ако се оствари трансферот, мислам дека ке биде стварно моќен Интер, со асистенциите на Рибери ке распалат Ето и Милито.
Уф ..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.798
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Не бе каков Рибери, пари се тие. Не заебаваат медиумите за кога ќе го земеме Снајдер да бидеме разочарани :) Ех. добар е Снајдер, ама Рибери...

Статииве од трач.ком се чисто срање. Нас не разочаруваат, а вас ве исплашија :) Ич нема вистина во тоа. Додуша, имаме ние едно 5 играчи да му дадеме на Баерн + доплата, ама не го даваат така.

И малку оф-топик, изјавата на она говедото Лотито за тројцата играчи кои беа казнети зошто сакаат да си одат:

[/FONT]
“Тие се премислија, но јас како добар Христијанин, подготвен сум да ги прифатам изгубените синови”
Ти играат за без пари бе феудалец еден! :pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде нека му е срекен роденденот и на Il Caffe

За плејот џабе ке збориме,Морати може да го доведе секој,може и Рибери да го доведе не се знае ништо со тој човек.
Но важно веке еднаш,конечно ке се доведе асален плеј и срекен сум поради тоа :smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ајде нека му е срекен роденденот и на Il Caffe

За плејот џабе ке збориме,Морати може да го доведе секој,може и Рибери да го доведе не се знае ништо со тој човек.
Но важно веке еднаш,конечно ке се доведе асален плеј и срекен сум поради тоа :smir:
Доколку сака да не изненади нека го доведе Рибери. (70 милиони евра)
Доколку нема или не му се даваат пари тука му е Деко за 5 милиони евра.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Доколку го земеме Горкуф тоа би било трансфер и пол за нас, но колку има вистина во тоа не знам.А зошто не пробаме да им земеме играч на фиорентина на пример Монтоливо или Јоветич.Тој Јоветич чудо.20 години има а парче прави, има и шут, дриблинг, пасс, може да игра и крило а и пред напаѓачите.Што мислите за овие двајца?посебно за Јоветич

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Доколку сака да не изненади нека го доведе Рибери. (70 милиони евра)
Доколку нема или не му се даваат пари тука му е Деко за 5 милиони евра.
Така е...но ете ако не му се фрлаат толку пари за Рибери,а сака квалитетен плеј,тука му се Снајдер,Едерсон,зашто да не проба и со Гуркуф ескстра играч,само не знам колку би успеал во Италија во лига каде што сите се тепаат.
Но се мислам,дека ке се реши мегу ВДВ и Снајдер,еден од овие ке биде новиот плеј.

Доколку го земеме Горкуф тоа би било трансфер и пол за нас, но колку има вистина во тоа не знам.А зошто не пробаме да им земеме играч на фиорентина на пример Монтоливо или Јоветич.Тој Јоветич чудо.20 години има а парче прави, има и шут, дриблинг, пасс, може да игра и крило а и пред напаѓачите.Што мислите за овие двајца?посебно за Јоветич
Монтоливо не ми се допага како игра,а Јоветич треба уште искуство за ваква лига,мада за негови години е екстра играч,но Фиорентина нема шанса да го продаде,а и да сака ке бараат некој ненормална сума за да се откажеме што побрзо.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Монтоливо е играч кој не може да просперира во голем тим. Тој си го знае тоа, толку му е капацитетот и ќе си останe во Фиорентина.
Јоветич не ни е потребен. Се работи за супер играч но не верувам дека би можел да биде организатор на игра. Тој е нешто како Кварезма, да трча и да прави егзибиции по линија, да направи некој добар продор или центаршут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom