Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ili 1 utakmica ko 1 mkv/rmvb/mp4 film... :wink: OK, fala. :helou:

A so ti napravil on, glej gi ti Bugarine, Grcine a covekot ostaj go na raat :). I onaka toa sto go pravi e gluma, ne e stvarno. Ako gledas na izgledot i ponasanje, kolku pejac(k)i i grupi ne treba da gi slusas, eheeeej...
Ок де, не ти извадив нож јас :)

П.С. Браво и од мене за АЦАБ, јака слика.

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Момци еден виц:

Се враќа Трпе нервозен дома и и вика на Трпана:
- Трпано ме еба Интер у гости!!!
А оваа му му вика:
- И мене Милан комшијата ме еба дома!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008

Дечкото со зелената мајца позади, ете го натрапникот . . . :pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Дечки јас обично гледам на Atdhe.net ама не гледам најава за натпреварот, така да давајте со време линкови, сопкаст или било што друго, да се гледа...

Иначе „Жолтата подморница“ ни го потопи Јуве, а? Как чемо живет' болан? :pos2:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Со мало задоцнување - fcinter-macedonia.com или fcinter.com.mk

Убаво ќе биде да се најдат некои линкови за гледање. Јас сум на одмор, па не можам да гледам на ТВ, а дома имам барем 10 телевизии што ќе ја пренесуваат :(.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
А на кои тв ќе ја преносуваат?

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
FORMAZIONI
INTER (4-1-2-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti; Cambiasso; Muntari, Thiago Motta; Stankovic; Milito, Eto'o. All.: Mourinho. A disp.: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Quaresma, Mancini, Balotelli.
LAZIO (4-1-2-1-2): Muslera; Lichtsteiner, Diakitè, Siviglia, Kolarov; Baronio; Brocchi, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate. All.: Ballardini. A disp: Bizzarri, Cribari, Radu, Dabo, Eliseu, Foggia, Cruz.
На Раи уно е ја пренесуват.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Аца Лукас и Сако Полумента владеат бе :vozbud::vozbud::vozbud:

Сликата и ја коа ја видов брат,му ја пракам на еден другар и се пукна од смеење...:pos2::pos2:

Мало потсетување како беше лани на СуперКупот со вечните пациенти-Рома...:vozbud:

хахаха хихихихи

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
инаку ви посакувам среќа во дуелот со лазио ќе ми го направите меракот ако ги победете

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
FORMAZIONI
INTER (4-1-2-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti; Cambiasso; Muntari, Thiago Motta; Stankovic; Milito, Eto'o. All.: Mourinho. A disp.: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Quaresma, Mancini, Balotelli.
LAZIO (4-1-2-1-2): Muslera; Lichtsteiner, Diakitè, Siviglia, Kolarov; Baronio; Brocchi, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate. All.: Ballardini. A disp: Bizzarri, Cribari, Radu, Dabo, Eliseu, Foggia, Cruz.
На Раи уно е ја пренесуват.
Види брат како ги погодив уште пред некој ден без ни една грешка :pos2:

Eto kje igra so Lazio.

Eve go timot spored mene:

:eek:ftopic:
Dali gledavte Crvena Zvezda so Dinamo? E ova e balkanski nachin na igranj. Ochite kje im gi izvadea:)

Кај мене на кабловска нема ни РАИ УНО. Сега видов број им се јавив ми вика тешко не знам ќе видам ќе прашам. :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
И кај мене ја снема Rai Uno а до пред саат време имаше со некоја лоша слика ама се трпеше.

Саботажа упм... :nerv:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Составот е најдобриот само Самоел фали на место Киву повреда имал некоја затоа не игра.
Јас имам Раи но ја кодират некогаш кога има фудбал или филмови еве сега дават некој филм и укочена е сликата се надевам дека фудбалот нема да е кодиран преносот почнува во 13.55

Мала промена на клупата ги нема Кварезма и Манчини на нивно место Бурдисо и Суазо.Оваа година ќе има има многу големо друштво на трибините,замислете на овој состав + Арнаутович и плејмејкерот не пет седум треба да си одат.
А Виера забетониран во прв состав подобро Крхин да го ставел како смета да ги гони вишокот не знам требаше тие на кои не смета да ги остави во Милано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom