Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.912
Овие „конкурентиве“ едвај одат. Тек кога ќе почне сезоната со повреди, жолти, црвени... како што немаат клупа, ќе се борат за Интертото.

Милито ме импресионираше не само заради двата гола туку и зезнат е 1 на 1 и често им бега на дефанзивците. Мака ќе мачат одбраните во Италија, имајте во предвид дека овој што го чекаме оваа недела е уште побрз :)

Се издвојува тимот, Киву игра подобро оваа година ако продолжи вака ќе биде незаменлив во одбрана. Мота исто ќе добие шанса, останува уште Хлеб да се покаже во вистинско светло и ќе возиме по план.

Како да го избркаме Виера упм...?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Ја ружен?
Па сте се виделе си вие ШИНТЕРАШИТЕ БЕ се ко морати сте утепани од господ бе носови искривени зуби неизмиени......наочари ТЕГЛИ.....дај не ме замарај....
честито Хет трикот на Леонардо 3 од 3 ѕверка од тренер е!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Добро одигравме. Браво за Милито!
По влегувањето на Кварезма и Мансини игравме многу брз фудбал поофанзивен добар за око. Кварезма се труди и игра многу подобро.
Дејо звер! Камби го ставо во џеп Роналдињо, одбраната одлична!

Имаме подобар тим од второлигашите плус Ето и Хлеб и најверојатно плус Касано ќе бидиме уште посилни.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер не два три тима има на пример за 2 места центрелни во одбрана конкурират Самоел,Лусио,Кордоба,Киву,Матераци,Бурдисо,Ривас
А во нападот на пример да се 3 места тука се Милито,Ето,Балотели,Кварезма.Мансини,Суазо Арнаутович е 99%во Интер Касано се најавува треба не 5 туку 10 играчи да си одат

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
може он и подобро....... ќе видиш :pos2:
можеш ти то боље мишел :)

еј ама ми се напраи кејфот па посебно педерчево што се израсплака на форумов милина.... се гледа дека ке ги трториме наесен:helou:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честито френдли победа, Милито играчиште, се гледа дека Интер јако ќе му легне, има да гази во новата сезона и само уште Ето и Хлеб да ви слетаат и подготвени сте за нова титула во Италија.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Абе не беше за др сакав репутација да отидам у минус....кул е така....
Ќе заминеш во минус ти и онака ...

Другарчиња , дај раскажете како се одвиваше натпреваров од почеток до крај , на свадба бев :tapp:

Кажете ми Лусио како играше , Кварезма , Мота ... а за Милито читам цело време :vozbud:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Едит: 2-та гола :)

:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ФорзаМилан е баниран на некој ден, додека научи како се дискутира.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Ќе заминеш во минус ти и онака ...

Другарчиња , дај раскажете како се одвиваше натпреваров од почеток до крај , на свадба бев :tapp:

Кажете ми Лусио како играше , Кварезма , Мота ... а за Милито читам цело време :vozbud:
Цезар немаше многу работа. Еден слободен на роналдиљо и не се сеќавам на друга интервенција.
Маикон одигра добро. Знае да одигра подобро но од она што го видовме од Сантон и Занети минатите натпревари по десната позиција сме за класа подобри.
Киву и Лусио беа одличен тандем. Лусио во негов стил добива дуел и повлекува напред... Капитенот стандарден, Сантон исто така.
Мота не покажа нешто посебно, не беше наш активен во играта на Интер. Камбиасо ги доби сите дуели еден на еден со Роналдњо, одличен во дефанзива едноставно незаменлив. Мунтари не ме бендиса нешто денес. Многу лоши топки, непрецизни, непрецизни удари кон голот...
Дејан беше на висина на задачата. Ја контролираше средината, добри топки имаше еден добар удар Калач едвај интервенираше. Многу истрча се трудеше цело време.
Балотели имаше свои моменти но најмногу ми се допадна како смирено реагираше иако беше најчеста мета на играчите на Милан.
Милито одличен 1 на 1 си даде 2 гола и ги оправда очекувањата.
Мансини и Кварезма влегоа во вториот дел. Гледавме подобра игра за око, игравме поофанзивно се трудеа и двајцата.

За другите нема потреба да коментирам... :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
bravo za inter ne bev doma ali kako so procitav dobro izigrale fala bogu nesto i milito da pokaze sea i eto vo tandem ke busat mislam deka inter e dosta pojak ovaa sezona inter forever

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
bravo za inter ne bev doma ali kako so procitav dobro izigrale fala bogu nesto i milito da pokaze sea i eto vo tandem ke busat mislam deka inter e dosta pojak ovaa sezona inter forever
Не беше лошо :)
Ќе видиме колку е појак наредната сезона. Овај коментаторот неколку пати правеше споредба Ето-Милито со Ибра.
Посилни сме во одбрана со Лусио, средниот ред со Мота и Хлеб.

Единствен конкурент за титула наредната сезона гледам во Јувентус кој исто така се засили но и натаму ние сме главни фаворити.

С

Спенсер

Гостин
лелеле....ја неактивен тука.... гледам ибра си заминал...е ако де...затоа Милито партали ке прај..Кварежма се вратил во Интер,супер...има уште потенцијал во Станкович...

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Не беше лошо :)
Ќе видиме колку е појак наредната сезона. Овај коментаторот неколку пати правеше споредба Ето-Милито со Ибра.
Посилни сме во одбрана со Лусио, средниот ред со Мота и Хлеб.

Единствен конкурент за титула наредната сезона гледам во Јувентус кој исто така се засили но и натаму ние сме главни фаворити.
се согласувам само јувентус ни е конкуренција!
малце се сомневам во ферара оти прва сезона му е како тренер нема искуство ама се надевам дека ќе направи да биде интересно првенството барем докај декември:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom