Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
не зафркавај уште еден мочко и нови 6 милиони по сезона само за пелените исто како виеира:helou:
Многу грешиш за Ето, кога игравте со Манчестер Ибрахимович беше на цело изгубен а Ето ги згази.
Ето е играч кој може да се покаже на важни натпревари и тоа ќе бидат совршен тандем со Диего Милито и за џабе не е трет стрелец во нашата историја ви посакувам многу среќа со Ето:smir:.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.536
Поени од реакции
7.061
Многу грешиш за Ето, кога игравте со Манчестер Ибрахимович беше на цело изгубен а Ето ги згази.
Ето е играч кој може да се покаже на важни натпревари и тоа ќе бидат совршен тандем со Диего Милито и за џабе не е трет стрелец во нашата историја ви посакувам многу среќа со Ето:smir:.
Каде во мојот пост виде да го спомнам ето?

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
да ама колку ибра ќе се снајде во барса тоа е друга приказна , ја лично мислам дека и двата клуба губат но тоа е само мое мислење , ова само покажува дека флорентино ги доведе барса до очај на трансфер маркетот. ваков избрзан и иссилуван потег најмалку и треба на барса особено што се повеќе се оддолжува трансфер сагата (ова веројатно ето им враќа на барселона). единствен победник од ова ќе биде реал
Ова не е ни малце избрзан или иссулавн потег на барса затоа што уште на почетокот на трансфер преиодот барса го бараа Ибра тој им беше прва цел и тоа пред Виља :smir: а за тоа дали ќе се снајде јас лично сум премногу уверен оти му верувам на пеп кој уште првата година како тренер влезе во историјата :smir:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.536
Поени од реакции
7.061
bb[noone];2753377 напиша:
Ова не е ни малце избрзан или иссулавн потег на барса затоа што уште на почетокот на трансфер преиодот барса го бараа Ибра тој им беше прва цел и тоа пред Виља :smir: а за тоа дали ќе се снајде јас лично сум премногу уверен оти му верувам на пеп кој уште првата година како тренер влезе во историјата :smir:
мене да ми го дадат сегашниот тим на Барса и ја ке ви влезам во историјата.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
:smir:
мене да ми го дадат сегашниот тим на Барса и ја ке ви влезам во историјата.
и Рајкард го имаше тој состав само без Даниел Алвес па видовме шо направи :smir:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.536
Поени од реакции
7.061
bb[noone];2753386 напиша:
:smir:
и Рајкард го имаше тој состав само без Даниел Алвес па видовме шо направи :smir:
зема шпанско зема ЛШ шо повеќе треба!?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Мајсторот отиде...

Нова ера започнува за Интер...

Повеќе
Да се надеваме дека Ето ќе ги оправда очекувањата и достојно ќе го замени Ибра.
ОСвем тоа, составот е многу посилен од мнатата сезона со Лусио, Мота, Милито, Хлеб и еден плеј па не гледам зошто да бидеме песимисти.
Ибра со порака до Интер: Ќе се видиме во финалето од ЛШ

Да се надеваме дека ќе се видиме, и да се надеваме дека и тогаш како и против секоја силна екипа нема да блесне и ќе ја освоиме лигата на шампиони :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Нека ви честито Ето, знам дека на многу ваши фанови овој трансфер нема да им се допадне но верувајте дека земавте одличен голгетер кој што ќе им ги искине мрежите на сите во серијаА и во ЛШ, плус одлична сума на ќеш за купување на одличен плеј. Уште еднаш нека ви е честито Ето.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.536
Поени од реакции
7.061
Нека ви честито Ето, знам дека на многу ваши фанови овој трансфер нема да им се допадне но верувајте дека земавте одличен голгетер кој што ќе им ги искине мрежите на сите во серијаА и во ЛШ, плус одлична сума на ќеш за купување на одличен плеј. Уште еднаш нека ви е честито Ето.
кај се брзаш со честитки кога сапуницата уште не е завршена!
сега Хлеб не сакал да оди во Интер.

ке биде интересно ако пропадне трансферов има да се згазам од смеење!

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.674
Поени од реакции
797
Ич нека не доаѓа Хлеб... Он ако не дојде, тоа значи дека повеќе би се сконцентрирале на Хамшик или Снајдер... Што според мене е подобра варијанта...

Очигледно е дека договорот на Ибра и Ето воопшто не зависи од Хлеб...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ич нека не доаѓа Хлеб... Он ако не дојде, тоа значи дека повеќе би се сконцентрирале на Хамшик или Снајдер... Што според мене е подобра варијанта...

Очигледно е дека договорот на Ибра и Ето воопшто не зависи од Хлеб...
Хлеб нема врска со овој договор и размената Ето - Ибра.

Update 12:36CET: The confusion surrounding the deal has now been cleared up. Ibrahimovic's agent Mino Raiola has revealed Hleb is not part of the Eto'o - 'Ibra' deal.

"The deal is not concluded yet. There are still some details to discuss between Inter and Barcelona," Raiola told Sky Sport Italia.

"Hleb is not part of the Eto'o - 'Ibra' deal. He is part of the Maxwell to Barcelona deal."

Интер и даде предност на Барселона да го купи Максвел а за возврат да добие 4,5 милиони плус Барса да го даде Хлеб на позајмица.
Колку и да не сака, ќе му дадат на знаење дека не е дел од плановите на Барса за новата сезона и ќе мора да си ги собере парталите.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Хлеб нема врска со овој договор и размената Ето - Ибра.

Update 12:36CET: The confusion surrounding the deal has now been cleared up. Ibrahimovic's agent Mino Raiola has revealed Hleb is not part of the Eto'o - 'Ibra' deal.

"The deal is not concluded yet. There are still some details to discuss between Inter and Barcelona," Raiola told Sky Sport Italia.

"Hleb is not part of the Eto'o - 'Ibra' deal. He is part of the Maxwell to Barcelona deal."
Токму така , ме претрка , значи Хлеб воопшто не е дел од трансферот Ето-Ибрахимовиќ:smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Токму така , ме претрка , значи Хлеб воопшто не е дел од трансферот Ето-Ибрахимовиќ:smir:
Како и да е, Хлеб ќе биди позајмен на Интер :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе нека дојде Хлеб добар е за на клупа,не е како стакленкото барем,да трчка по теренот како да се наога на модна писта....Хлеб барем знае да изигра подобро од Виеира,црнчугата глупа.....

И со тие 50 милиони евра од трансферот може да се донесе еден екстра плеј и завршена работа ке биде....Хамшик,Снајдер,може да се проба и со Рибери,мада не верувам дека ке дојде.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom