Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако се реализира оваа зделка мислам дека ќе биде добра грешка. Ето си е ок, али на Ето договорот му истекува идната година и неговата цена на пазарот е релативно ниска.
Од друга страна го продаваме најдобриот напаѓач на светот, поима немам зошто. Тимот функционира, освојуваме титули, Ибра е нашиот лидер, зошто тој да се продаде?
Не ми е толку мака за Ибра колку за фудбалот во Италија и тоа што нашите конкуренти да ги наречам ги засилуваме без потреба. Што се деси со изјавата на Морати која гласеше: Ибра? Дајте го Иниеста :toe:

Тие 40 милиони може да се искоритстат многу добро, но сепак ќе настане невоиграност на играчите, менување на формации, офанзивни тактики и она што најмногу ме плаши, Мурињо да ги влоши односите со Морати.
Малку ми е нелогично да се продава Ибра кога веќе ја зеде десетката. Очекувам уште оваа сезона барем да остане Ибра, а наредна може да се продаде повторно на 40 милиони.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ти брат бладаш ...
Ибрахимович ти е чудо од играч. Како играше во интер последнава сезона,вреди не за тројца ами од средината на теренот па натаму вкупно. Може ето даде 30и кусур гола, ама само затоа што ги има меси и иниеста. Ибра немаше апсолутно никого (зборам општо во поголемиот дел од сезоната). Гол на ибра е изработено нешто, маестрално. Гол на ето е изчвакан залак што треба да се голтне. Затоа, размисли добро пред да трескаш глупости.
Браво за постов.. Немам зборови.. Секоја чест..

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ако е 40милиони+ Ето и Хлеб на коњ сте бре луѓе!Повторно ќе имате еден од најдобрите напаѓачи на светот,а ќе добиете и на квантитет.Рачунајте дека со тие 40 милиони ќе добиете плус уште еден играч од висока класа така да 3 играчи вкупно,а и касата ќе биде полна.Со 40 милиони има да бирате кој плејмејкер го сакате да го земете.И повторно ИНтер ќе биде бтој 1 во Италија.Единствено калчото го губи сјајот

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Истите оние фанови кои го исвиркуваа Златан на оној фамозен меч според fcinternews оваа вечер протестираат во Милано против негова продажба. Не го сакаат нити Ето нити било кој друг. Сакаат Златан да остане!!
Што прави овај Морати незнам јас.. старец доквакан.. :nerv:
Ко нема да не стани од кревет ако го продаде!! Бел ден да не види..:nerv::nerv:

В

Вори

Гостин
Ако е 40милиони+ Ето и Хлеб на коњ сте бре луѓе!Повторно ќе имате еден од најдобрите напаѓачи на светот,а ќе добиете и на квантитет.Рачунајте дека со тие 40 милиони ќе добиете плус уште еден играч од висока класа така да 3 играчи вкупно,а и касата ќе биде полна.Со 40 милиони има да бирате кој плејмејкер го сакате да го земете.И повторно ИНтер ќе биде бтој 1 во Италија.Единствено калчото го губи сјајот
Праиш споредба Ибра со Ето?Ето во Фарса,ги има Чави,Меси,Иниеста и Анри.Ја вршат цела работа,тој само ја пика топката во гол.За разлика од него,во прошлите сезони Ибра заедно со Маикон го носи Интер на грб.Главен играч,во просек по сезона 25 голови,асистенци,и добри партии.Може не игра којзнае како во ЛШ,ама запрашајте се дали има некој со кого би можел да игра.И ако тој замине во Фарса ќе даде над 30 голови уште од прва сезона.Со Меси и Иниеста има парче да праи.Се палите на Хлеб?Да беше добар,немаше да го избрка Венгер од Арсенал,да беше добар немаше да ја преседи цела сезона на клупа за Фарса.А со тие 40 милиони што е во план да ги добиете ако замине Ибрахимович,ќе можете да го купите Касано или некој сличен на него.Па ако мислите дека Касано или пак некој друг може да го замени Ибрахим во Интер,се лажете.Не ви треба ни Ето,ни Хлеб ни пари.Уште еден плеј само и топ сте.:smir:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Изјава на Лапорта ``се е договорено останува на играчите``

Изјава на Ибра``ако понудата на барса е конкретна тоа е една интересна перспектива,јас сум смирен говорете со раиола(агентот)на мене ми е добро и во Интер
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/75050/Barcellona-Inter,+accordo+fatto+per+Ibra
Многу е двосмислен Ибра според мене и двајцата бараат по 12 мил

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Шпанско Првенство 5-0 Италијанска Серија А.....

Ај нека ни е честито Ето и Хлеб :tapp::tapp::tapp:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Истите оние фанови кои го исвиркуваа Златан на оној фамозен меч според fcinternews оваа вечер протестираат во Милано против негова продажба. Не го сакаат нити Ето нити било кој друг. Сакаат Златан да остане!!
Што прави овај Морати незнам јас.. старец доквакан.. :nerv:
Ко нема да не стани од кревет ако го продаде!! Бел ден да не види..:nerv::nerv:
Има огромна разлика помеѓу тогаш и сега. Тоа беше период на ко0нтраверзни изјави на Ибра и неговиот агент, замолчувањето на навивачите...
Тогаш Ибрахимович беше тој кој сакаше да замине па затоа гневот на навивачите беше насочен кон него.
Се смири целата ситуација, Ибра рече дека би сакал да остани а сега Морати сака да прифати кеш плус Ето, и тоа токму поради високата финансиска понуда...
Кога клубот немаше освоено ни една титула, не успеваше да ги мине ни групите од лигата на шампиони бевме најголеми трошачи а сега кога освојуваме титули имаме нови спонзори, токму сега ни се потребни милионите на Барса.. е тоа не можам да го сватам.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Праиш споредба Ибра со Ето?Ето во Фарса,ги има Чави,Меси,Иниеста и Анри.Ја вршат цела работа,тој само ја пика топката во гол.За разлика од него,во прошлите сезони Ибра заедно со Маикон го носи Интер на грб.Главен играч,во просек по сезона 25 голови,асистенци,и добри партии.Може не игра којзнае како во ЛШ,ама запрашајте се дали има некој со кого би можел да игра.И ако тој замине во Фарса ќе даде над 30 голови уште од прва сезона.Со Меси и Иниеста има парче да праи.Се палите на Хлеб?Да беше добар,немаше да го избрка Венгер од Арсенал,да беше добар немаше да ја преседи цела сезона на клупа за Фарса.А со тие 40 милиони што е во план да ги добиете ако замине Ибрахимович,ќе можете да го купите Касано или некој сличен на него.Па ако мислите дека Касано или пак некој друг може да го замени Ибрахим во Интер,се лажете.Не ви треба ни Ето,ни Хлеб ни пари.Уште еден плеј само и топ сте.:smir:
Ја пипна Ето и во финалето против Манчестер го правите човекот Пипо Инзаги а тој е најдобриот шпиц последните 4 години.За Хлеб што да ти кажувам кога гледам слабо пратиш фудбал хлеб го молеа во арсенал да потпише но тој не сакаше и отиде во Барса за 17 милиони каде беше повреден повеќето време.
За Ибра ќе кажам му признавам само една сезона и тоа минатата вво Италија другото тежок просек.

В

Вори

Гостин
Тачно,стручначе,слабо пратам фудбал.Е ќе се жалиш наредна сезона,ако замине Ибра,а Хлеб?Тој ќе биде како Мансини и Кварезма...Хлеб бил јак:pos2:

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Да ама со тие 40 милиона може да си ги земете Деко и Карваљо
Па од 1 играч да излезат 4

В

Вори

Гостин
Деко 30 години(дрво дрвосано),Карваљо 31 година(само се повредува)..Ко ќе видиш..:smir:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Тачно,стручначе,слабо пратам фудбал.Е ќе се жалиш наредна сезона,ако замине Ибра,а Хлеб?Тој ќе биде како Мансини и Кварезма...Хлеб бил јак:pos2:
Абе ако се прашував јас само еден играч беше за Интер потребен оваа сезона ДИЕГО.А за Хлеб можам да кажам дека последната година во Арсенал беше најдобар.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ја пипна Ето и во финалето против Манчестер го правите човекот Пипо Инзаги а тој е најдобриот шпиц последните 4 години.За Хлеб што да ти кажувам кога гледам слабо пратиш фудбал хлеб го молеа во арсенал да потпише но тој не сакаше и отиде во Барса за 17 милиони каде беше повреден повеќето време.
За Ибра ќе кажам му признавам само една сезона и тоа минатата вво Италија другото тежок просек.
Златан не ја пипна! Златан ја опна од 30 метра, на невозможен терен, во последното коло против Парма.. Да ја опна.. Не ја пипна.. А Златан што не играл во финале не е крив само Златан.. 11 играчи + тренерот се заслужни за финале.. Не е само Ето..

П.С. Ако не беше тој гол на Златан ќе скапевме бе! Ќе почнеа да пишуваат освоивте титула првата година само заради тоа што Јуве беа во втора лига и Милан со - бодови.. Ќе имавме психички притисок.. Ќе продолжеа да не викаат лузери во Италија..
Благодарение на Златан ние денес имаме една целосно негова и две по 70 % негова заслуга.. Така те молам воздржи се од излишни коментари.. Да не бидеме од година со Ето како во минатото увек на второ или трето место..

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Не дека јас ги сакам Деко и Карваљо тие се на Мурињо играчи. Ама за 40 милиона може да се тргне по некој добар играч што ке му ги мести на Ето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom