Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Беше...минато време.После една сезона,која ич не ни заигра како што треба,очекуваш да биде плејот што Мурињо го посакува?

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
За да не се релизира трансферот треба да милиме бога Ето да не се договори со Интер, иначе како според Амди 102% е реализиран трансферот.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Морати контактирал со менаџерот на Ето! :nerv: Наместо ние како Реал Мадрид да купуваме играчи, да му ги купуваме најдобрите на останатите клубови, ние продаваме како да сме некоја станица за калење. :nerv: Селани да му ебам се.
кјлфдснфчлнлдсмфлццдскмфдсхфначлскдфјаслдјмсл
асднмаслдбнкјдбнннннннннннннн
салднбадсхнаслднклд
асдннслфмнењмс.анмдчасмдч
асднласднлмдмч:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Уште една изјава на Лапорта
-зборував со Ето му реков дека во Интер се многу среќни ако игра за нив инаку рече и дека проблемот со ето не се парите.
Договорот бил Ето+45 мил а Хлеб е во посебен договор на позајмица
Агентот на ето вели дека разговарал со Морати и дека ќе се сретнат во следните часови.

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Морати го продава Ибра, најверојатно пошто овај му бара повеќе пари, т.е. во една изјава имаше изјавено дека секоја година Мино Риола доаѓал со некои нови барања :nesvest:. Мислам дека Ето ај така и така, ама овај Хлеб ќе биде новиот Ван дер Мејде. Тапа невидена.
Потегот со Лусио беше извореден, ако се земе предвид дека го земаа како камбијасо, за без пари.
Добро 40м и не е така лошо за еден добар плеј, иако чисто сум песимист дека пак ќе видиме таков играч во Интер оваа година.
А што викате сега Ибра ако стварно е лојален играч, а докажал дека не е, да не прифати да оди во Барса, е тоа ќе биде палење .... Но многу тешко :tapp:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Инаку навивачот на Интер од мали нозе Ибра(така изјави кога дојде во Интер)веке рекол SI на Барсаhttp://www.gazzetta.it/ останува само една можнос вечерва ето да не се договори со Морати.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Кога се во прашање парите и славата, тогаш Ибрахимович е способен да ја продаде и сопствената мајка. Таков карактер е, ама големо влијание има и од Мино Раиола - најголемото копиле на денешницава. . .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Зошто Морати, индиректниот најголем непријател на Интер не се дрзнува да му го побара Иниеста на Лапорта? Ги гледам се ракуваат, се смее, никад да не се насмее.

Единствено нешто што ми дава надеж е оваа изјава:

What relationship is there between the desires of Mourinho for the team and the negotiations for Ibrahimovic?
"Mourinho is constantly informed."

Само Мурињо ми дава некаква надеж дека можеби и после продажбата на нашиот лидер работите ќе останат какви што беа, Мурињо знае да размисли трезвено.

Инаку ептен ме чуди како Морати наеднаш почна да гледа низ очите на Берлускони, трансфер ради подобрување на финансиската состојба преку ноќ ?? Па до вчера даваше 90 милиони за Меси, се трошеа огромни суми за купување на играчи, велеше дека Балотели, Маикон и Ибра се едни од недопирливите во Интер, дека не постојат пари што може да ги купат, а сега се` се менува преку ноќ ?
Се надевам дека овие трансфери се дел од замислата на Мурињо за креирање добар тим, во спротивно тешко, тешко...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас пак ќе кажам Интер во замена за Ибра го добива најдобриот шпиц последните 4 години и уште еднаш тој не е Пипо Инзаги

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Добар Трансфер ќе испадне ако го земете Ето и 40 Милиона и Хлеб(една година на позајмица) и може да си додате 10 милиона да си го земете и Давид Вилја од Валенсија :toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ето е несомнено доста добар, смешно ми е и затоа не реплицирам на коментарите од типот ,,на Ето му местат топки''. Ќе биде добра зделка ова под услов барем 30 од тие 40 милиони да му се остават на Мурињо на располагање, Мур ми е единствената надеж.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Тачно,стручначе,слабо пратам фудбал.Е ќе се жалиш наредна сезона,ако замине Ибра,а Хлеб?Тој ќе биде како Мансини и Кварезма...Хлеб бил јак:pos2:
Eпа баш тој “слаб„ Хлеб додека беше во арсенал правеше партали и пола играчи во англија ги правеше магариња, и не е точно дека арсенал го избркал хлеб туку тој сам си замина наводно поради тешкиот живот во англија односно кога виде понуда од барса одма се залета, а и кој не би сакал да игра за барса.
Тоа што сакав да кажам е дека многу грешиш за хлеб односно тој е многу добар играч само барса не му даде шанса да се докаже и сигурен сум дека ке игра многу добро во дресот на интер односно ке се врати на старите времиња.
Мурињо беше тренер во челзи па и таму имаше шанса најдобро да се увери во неговите квалитети , ако тој мислел дека не го бива воопшто немало да испрати понуда.:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Аман бре луге доста се расправате....знаеме сите дека-НЕ ГУБИМЕ НИШТО АКО ГО ШИТНЕМЕ ИБРА...напротив добиваме исто така екстра напагач,топ играч во средниот ред и кеш,доволно кеш да се доведе и плеј и напагач....
Ибра ако сака да си оди,нека си оди,не може со сила да игра во Интер и од цел Интер да прави магаре,да ги уценува за повеке пари...
Не сакам да почнувам расправија пак за Ибра,но ако го сакаше Интер како што изјавуваше,немаше да бара повеке пари и да ја уценува управата....:smir:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Аман бре луге доста се расправате....знаеме сите дека-НЕ ГУБИМЕ НИШТО АКО ГО ШИТНЕМЕ ИБРА...напротив добиваме исто така екстра напагач,топ играч во средниот ред и кеш,доволно кеш да се доведе и плеј и напагач....
Ибра ако сака да си оди,нека си оди,не може со сила да игра во Интер и од цел Интер да прави магаре,да ги уценува за повеке пари...
Не сакам да почнувам расправија пак за Ибра,но ако го сакаше Интер како што изјавуваше,немаше да бара повеке пари и да ја уценува управата....:smir:
Или да скаратиме Ибра ти е еден вид К*рва!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
se posigurno e deka eto ide kaj vas a ibra kaj nas
pa sakam da mu dadam na eto eden blagoslov i da bide najdobar strelec vo serija A za sezonata so ide
a gledam mnogu od vas ne go sakaat hleb,a neznam zs koga spored mene hleb e dobar igrac samo nemase srekja da se izbore pokraj odlicnite xavi iniesta messi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom