Фан Клуб: Германија

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Сем е во форма 3 гола и 1 асистенција има за сега.
Швајнштајгер нема да игра .
Бауман е појак голман од Цилер.
Повторно Мертезакер.:tapp:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Сем е во форма 3 гола и 1 асистенција има за сега.
Швајнштајгер нема да игра .
Бауман е појак голман од Цилер.
Повторно Мертезакер.:tapp:
Ги немам гледано рака на срце, ама имам другар шо е за Арсенал и ми кажува дека Мерте бил доста константен назад и во топ форма.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ги немам гледано рака на срце, ама имам другар шо е за Арсенал и ми кажува дека Мерте бил доста константен назад и во топ форма.
Го гледаш ти како игра за Германија ? :свиркам:
Ако не си гледал повеќето натпревари последниве 2-3 сезони,барем дали си го гледал последниот натпревар со Парагвај ? :)
Мертезакер мора да го пензионираат од репрезентацијата,свежа крв е потребна а да не биде од овие што биле или се уште се плеткаат околу.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Го гледаш ти како игра за Германија ? :свиркам:
Ако не си гледал повеќето натпревари последниве 2-3 сезони,барем дали си го гледал последниот натпревар со Парагвај ? :)
Мертезакер мора да го пензионираат од репрезентацијата,свежа крв е потребна а да не биде од овие што биле или се уште се плеткаат околу.
Нека се врати Бадштубер, па нека бега овој после.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Малку подолу и полево требало во Пеинт да го наместиш. За друг пат гледај. :ROFLMAO:

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Утре само шамарење признавам, се' друго е разочарување. Алијанц спремен, како и секогаш. (y)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Вака освен Македонија,навивам за Франција и Англија,али секад Франција на прво место.Сега овие наредни 2-3 години дефинитивно ќе ми биде мило доколку Германците напраат нешто...:)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.159
Поени од реакции
6.015

Клосе го изедначи рекордот на Герд Милер со 68 гола за германската репрезентација. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom