Фан Клуб: Германија

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Срамота.....Големо мислење имав за Лев,сакав у Баерн да дојде,ама ме разочара...Се изгуби...

Сам си го копа гробов со стилов на водење на репрезентацијата!

B

Borg_Drone

Гостин
Клоп пред 2016 не оди нигде а и Хајнкес само во Реал би идел (до вторник ќе се знае) или ќе оди во пензија. За жал Дут сега е во Вердер, поред мене може и Рангник да преземе.
Бекенбауер го посоветува јавно во интервју да ја превземе позицијата на тренер на репрезентацијата на Германија, зошто тројката со Баерн веќе не му е повторлива.Или да оди во пензија.А мислам дека он е најдоброто решение, кога ќе видиш сите се добри решенија само не овој неуспехов.
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 22:40 ---
Дај не ме јеби, колку и да е наша постава втора постава, колку и да е пријателска, репрезентација од калибарот на Германија не смее да си дозволи ни под разно четири бананчиња, а згора на тоа овој Левчо-Гревчо треба да биде свесен дека претставува репрезентација, а не маалски клуб.Една ракета у гз и катапултирање право на Месечината, очи да не му видиме веќе......

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
Кој фејл ќе биде ЦП 2014та со оваа златна генерација :facepalm:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Изгубиле од играчи на факинг soccer?
Мислам дека редно време е репрезентацијава да ја превземи некој од калибарот на Јуп, доста беа неуспеси со Лев.
Дури е време да се стабилизираат до другото лето.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова со Јуп денес што вика дека се повлекува ама не се пензионира ми мириса дека може да превземе од Лев...

Мислам дека тоа него е единствена работа која би го интересирала,плус не е толку напорна.

Втора работа е што Лев ако не го освои светското ќе го бркаат сигурно.И како се тргнати мислам дека пак ќе заебат ради неговите експерименти.Човекот е јак тактичар ама пиченце е,неможе да ги покрене мушки да играат.Јуп би бил идеален.

Али здравје...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
Ова со Јуп денес што вика дека се повлекува ама не се пензионира ми мириса дека може да превземе од Лев...

Мислам дека тоа него е единствена работа која би го интересирала,плус не е толку напорна.

Втора работа е што Лев ако не го освои светското ќе го бркаат сигурно.И како се тргнати мислам дека пак ќе заебат ради неговите експерименти.Човекот е јак тактичар ама пиченце е,неможе да ги покрене мушки да играат.Јуп би бил идеален.

Али здравје...
Не знам дали ќе го бркаат, ќе има пред СП преговори за продолжувајне на договорот. После заминувајнето на спортскиот директор Дут, ДФБ сигурно не сака нова бауштела да си отвори. За жал мислам дур не се повлече Лев сам, нема да го сменат.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Posledniot natprevar na Ballack zavrsi so het-trik.Sto bi bilo koga kapitenot ja predvodese reprezentacijata na svetskoto prvenstvo vo Juzna Afrika samo moze da preudicirame.Dali ke dojdea do zlaten medal ili dali toj so negovoto prinudno otsutstvo dobi nov lider na terenot a toa e jasno i glasno Bastian Schweinsteiger .Toj najverojatno ke bese rezerva na tandemot Ballack-Khedira.Ke ostanese vo senka podolgo vreme a kako sto izgleda ke bide mnogu pogolem igrac od nego i daleku pouspesen za razlika od Ballack koj go smetaat se uste za gubitnik..

Koj go sledese natprevarov sigurno dobro se nasmea so Matze Knop.Mnogu dobro go imitirase Beckbenbauer. :vozbud:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
"The current squad is better than the 1954, 1974 or 1990." -Велер
http://www.dfb.de/news/de/d-nationalmannschaft/voeller-deutschland-hat-den-besten-kader-aller-zeiten/44899.html

Се очекува ништо друго освен прво место. Јоги ако ја заеби работата, многу криво ќе ми биде.
Ај еден превод, гугл транслејт е во црна листа кај мене.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Ај еден превод, гугл транслејт е во црна листа кај мене.
Кратко и јасно:
Дека ова е најдобриот кадар што го некогаш имала германија.Никогаш досега не е имала толку добри играчи Германија, нити тие шампионските од 1954, 1974 и 1990. Ова е голема шанса да се донесе 4тата титула од светските. Но и нагласува Фелер дека и среќата има улога и дека другите тимови имаат повеќе страв од Германија отколку Германија од нив.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
што не му извадите немачко државјанство н ибрахимович да игра на светско за германија главен фаворит ке бидете а и ке имате најдобар стрелец

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Европски шампионки 6ти пат по ред:pipi:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Аку за пеналите:P дека првиот беше за безвезе досуден. Не смееа да ги допрат швеѓанките, како од шеќер да беа направени:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom