Фан Клуб: Германија

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Новите дресови од 12-ти Ноември. Која јачина ќе биде дресот ако дизајнот е ист ко женскиот... :drk:

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Па ја на ова не гледам ко на нешто лошо, заради тоа што нема време да се експериментира со некој друг, макар и бил подобар од Јоги. Иначе нападот е страшен (иако составен од средњаци), за средината не коментирам затоа што последниве натпревари средњаците беа употребени во нападот, плус Гундоган го немаше. Треба подобрување во дефанзивата и трофејот не е далеку.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Јоги го повикал Вајденфелер за натпреварите на 15ти против Италија и на 19ти против Англија. (y)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.237
Каков фејл се новите дресови тоа неможе да се опише. (n)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.237
Баш напротив,супер се.(y)

Германската јавност и фанови не се баш задоволни, посебно што класичките прусиски бои црно-бело ги нема, сега има некој варианти на црвено. А и гостинскиот е чиста катастрофа:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Германската јавност и фанови не се баш задоволни, посебно што класичките прусиски бои црно-бело ги нема, сега има некој варианти на црвено. А и гостинскиот е чиста катастрофа:

Германец кога бил задоволен...Никад,па ни тогаш.

И зелените не изгледаа добри,но на крај испаднаа супер.Белите ми изгледаат супер,а и овие црна-црвена комбинација и мене не ми се свиѓаат.

Додека не ги видиме на терен,само оптичка варка ни прават со сликите.На Баерн тој дресот ко кошула изгледаше ружно додека не излегоа на терен.Стварно личат добро сега.

На крај,најбитно се успесите.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Не е лош дресот, но можело подобро. Пример женскиот дрес е закон, требало некоја варијанта со тој дизајн да направат.

Edit: Видеово е супер ако ништо друго, а и ќе го видиме дресот Петок на Џузепе Меаца. Мислам дека на терен добро ќе изгледа.
http://iphonestreaming.dfb.de/ipad/2013/2013-11-12_dfb-fanshop-spot-60er_800.mp4

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Баерн и Германија на Зебенер Штрасе. Нека научи нешто Јоги од Пеп, време е да го скрши мразот и да освои нешто.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Не ми се верува да се губи сега, гледам манекенот е сериозен. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom